Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בגוף הכותרת:

לפני כשבוע גיליתי פתאום, שהמחמם חלון אחורי שלי, הפסיק לעבוד.

דבר ראשון שבדקתי היה הפיוזים. אבל אלה נראו תקינים לחלוטין.

וגם לא זכור לי שפגעתי בחלון בזמן האחרון...

האם יש דרכים לטפל בזה לבד? או שאין ברירה אלא לפנות למוסך?

ומה יכל לגרום לבעיה?...

וכמה דבר כזה עלול לעלות?....

תודה מראש לעונים!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אם הפיוזים תקינים, תפנה לחשמלאי שיבדוק באים מגיע זרם לחלון האחורי, באים לא אז המתג לא תקין , באם כן יש נתק בסליל שעל החלון.יש דבק אפוקסי מוליך זרם שאיתו ניתן לתקן את הנתקים בסליל הוא יקר מאוד לכן תמצא אותו רק אצל זגגים, באים לא ניתן לתקן יש אופציה אחרונה להחליף חלון אחורי.

בהצלך וחג שמח

יצחק :neutral:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

גם לי היתה תקופה שמפשיר האדים האחורי סירב לעבוד. בבדיקה אצל חשמלאי אובחן מתג לקוי. החלפתי מתג, ועדיין המפשיר סירב לעבוד.

עוד פעם בדיקה, והפעם נמצא האשם האמיתי: הממסר. אם בדקת את המגעים על החלון, את המתג ואת הפיוז ועדיין אין זרם, אני חושב שתמצא את הפתרון בהחלפת הממסר.

בהצלחה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

או עם יש לך ביטוח שמשות, אז.....

סתם הצחוק.

אצלי היה קורוזיה במגע של החיבור לחלון, תוציא תנקה ותכניס שוב.

I30 CW

פורסם

אני לא יודע אם יש לי ביטוח שמשות... האם הוא כלול בתוך ביטוח מקיף??... אם כן אז יש לי.

ואז, למי אני פונה בעצם??? לחברת ביטוח? למוסך של רנו? לחשמלאי רכב מוסמך?... ולמי אני אמור לשלם? (אם בכלל) וכמה?

אשמח לדעת אם מישהו עבר תהליך דומה - מה בדיוק צריך לעשות במצב כזה?

בברכה!

יונתן.

פורסם

רק לידיעה: שמשה אחורית וקידמית יקרה ביחס לשמשות אחרות. וכנראה שלא ישימו לך מקורית.

בנוסף לכך - אם הגומיות אטימה יבשות, אז יחליפו אותן על חשבונך (תצטרך לשלם על גומיות חדשות).

עדיף לא לנפץ.

Veni Vidi Vici

פורסם
רק לידיעה: שמשה אחורית וקידמית יקרה ביחס לשמשות אחרות. וכנראה שלא ישימו לך מקורית.

בנוסף לכך - אם הגומיות אטימה יבשות, אז יחליפו אותן על חשבונך (תצטרך לשלם על גומיות חדשות).

עדיף לא לנפץ.

לנפץ?????????????

מי דיבר על לנפץ???

פאק אנשים! פתאום גרמתם לי להרגיש תמים לגמרי!!

חשבתי שאתם מתכוונים שביטוח שמשות מכסה גם תקלות במחמם שמשה.... אפילו לא עברה במוחי האפשרות שאתם מייעצים לי כאן לנפץ את השמשה!!

:shock: :shock: :oops: :oops:

בכל מקרה... אפשרות כזאת לא באה בחשבון בכלל!

אבל "תודה" למייעצים!

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...