Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים.

ברגע שאני מעביר את ההילוך לDRIVE .ומתחיל לנסוע יש איזהשהי חריקה של 2 שניות .הרכב נוסע רגיל .רק נשמעת חריקה .ממה זה יכול להיות .

תודה על התייחסות.

פורסם

לחיצה על הגז אולי חזקה מידי?

או מהצמיגים(בלוים).

שלום אנשים.

ברגע שאני מעביר את ההילוך לDRIVE .ומתחיל לנסוע יש איזהשהי חריקה של 2 שניות .הרכב נוסע רגיל .רק נשמעת חריקה .ממה זה יכול להיות .

תודה על התייחסות.

פורסם

יש מצב שזה מגיע מגיר ?

יחד עם זאת העברת הילוכים במהלך הנסיעה חלקה אין כלום

הרעש יכול להיות גם מחלודה וליכלוך על רפידות וצלחות לאחר שהרכב חנה זמן ממושך.
.החלפתי רפידות אתמול.אך הרעש עדיין נשאר.אני שומע אותו מגיע כאילו מקדמית הרכב מלמעטה ...
פורסם

לא מאמין, זה רכב מאד אמין.

מה שכן אני יודע אצלי ברכב בתחילת הנסיעה במשך שנייה או שתיים הוא מבצע פעולה הדומה ללחיצה על הבלם כדי לבדוק אותם או לשחרר אותם. בכל אופן יכול להיות כי בגלל שהרפידות חדשות הרעש נגרם.

הרי לא היה לך אותו לפני, אני צודק? סע בכל אופן למוסך שיבדקו.

פורסם

תתכופף ותסתכל מתחת לקידמה של הרכב, אולי תגלה איזה ענף תקוע או משהו בסגנון.

קרה לי מקרה כזה, והייתי משתגע מהרעש המשונה.

פורסם
לא מאמין, זה רכב מאד אמין.

מה שכן אני יודע אצלי ברכב בתחילת הנסיעה במשך שנייה או שתיים הוא מבצע פעולה הדומה ללחיצה על הבלם כדי לבדוק אותם או לשחרר אותם. בכל אופן יכול להיות כי בגלל שהרפידות חדשות הרעש נגרם.

הרי לא היה לך אותו לפני, אני צודק? סע בכל אופן למוסך שיבדקו.

תודה .אך הרעש היה גם עם רפידות ישנות וגם החדשות.

ניגש למוסך שיבדקו.

פורסם
עדכן אותנו

אני גם רוצה לדעת את הסיבה, תודה.

בסופו של דבר הבעיה בבקרת ABS .כמו שאמרת שרכב מצבע פעולה הדומה ללחיצה על בלמים.אך אני פשוט יכול לשמוע אותם.אז הוא בודק ומשחרר את הבלמים.זה הכל .ניתן להחליף את הבקר ABS לאיזה בקר אחר .יחד עם זאת ההחלפה היא בסביבות 7000 ש"ח .כש איש מקצוע אמר שזה ממש מיותר כי הכל תקין.ניתן לנסוע בלי בעיה .

פורסם

הבנתי, אז זו לא תקלה והפתרון שניתן לעשות הוא בקר שאיננו מבצע את הפעולה, הבנתי נכון?

מה שאני יכול להציע ולהגיד הוא כי אני לפני שמעביר למצב נסיעה תמיד נותן למנוע מינימום של מס' שניות לעבוד, זהו בדיוק הזמן הדרוש אצלי לביצוע הפעולה של שחרור הבלמים ולכן אני גם לא שומע את הרעשים.

תעשה את אותו הדבר אלה אם כן התהליך מתרחש רק בזמן נסיעה.

לגבי תהליך השחרור הוא לפי דעתי חיוני ואת זה אני יכול להגיד מהרכב השני שאין לו את האופציה ופעם בחורף יוצא לי אחרי הגשם כי אחד הבלמים נדבק ואני חייב לפרק את הגלגל כדי לשחרר.

• תוכן חדש...