Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה סאב עדיף? XETEC או Image Dynamics?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את הגרויטי XLS לא שמעתי אבל הוא מבוסס על אותו סאב שעליו מבוסס הסאב ג'נסיס אודיופיל (peerless XLS) כך שאם יש הבדלים בינהם, הם קלים. את הג'נסיס אודיופיל שמעתי רק בתצורה של 12" והוא סאב SQ פשוט מעולה.

הIDQ גם הוא סאב טוב אבל לטעמי לא ברמה של הXLS, אני גם חושב שהXLS יקר משמעותית מהIDQ.

אייל, למה אתה מתכוון שאתה אומר שסאב "מבוסס על"?

לפי מה שאני מבין הג'נסיס הוא בעצם פירלס עם מדבקה של ג'נסיס, בדיוק כמו המידבאסים שהם בעצם רוולייטור. או שלא?

היכן ההבדלים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אבל למה?

הקרוס מגביל את הדרייבר?

אני לא חושב שסקאן-ספיק ימכרו לג'נסיס דרייבר וג'נסיס "יהרסו" אותו.

אותו דבר עם ה XLS. לזטק גראויטי XLS יש נתונים פחות טובים מאשר ל פירלס XLS, והם נראים אותו דרייבר. אני לא מבין מה הולך כאן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

IDMAX זה סדרה של סאבים שאנשים משווים אותה לסטרוקר של סרווין... אומרים שהוא נותן תוצאה כמעט זהה והיתרון שלו שהוא עולה חצי מחיר.

הזטק זה משהו הרבה יותר "עדין" מהIDMAX - לפני שנתיים בערך חיפשתי לקנות סאב במקום ה15 אינטש שהיה לי והתעניינתי בסאב 12 של זטק (כבר לא זוכר מאיזו סדרה) הוא ניגן יפה, מאוד יפה אבל לא נהניתי ממנו משום שהוא פשוט לא נתן את ה"קיק" שרציתי לקבל מהסאב - באותה התקופה, במחשבה לאחור, היום דווקא הייתי נהנה ממנו הרבה יותר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את ה IDMAX בכלל לא משווים לסטרוקר. הסטרוקר מכוון בעיקר ל SPL וה- IDMAX מכוון ל SQL .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...