Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי דרך ממש טובה לניסוח הכותרת אבל זה הכי טוב שמצאתי.

אני וחבר רוצים להתאמן קצת על השליטה ברכב, לשים קונוסים וכו', משהו בשביל להשתפר בנהיגה + קצת הנאה.

בעיר אני העלתי מקום אחד שזה מנחת מסוקים דיי קטן אבל יש אספלט

חבר שלי העלה מקום אחר בלי אספלט אבל הרבה יותר גדול, כמו כן הוא ממוקם ליד תחנת משטרה וזה גם גורם מרתיע בשבילי לפחות.

יש כמה שאלות: האם חצץ ובעצם עשיה של מה שתיארתי על חצץ תזיק לצמיגים יותר מאותו דבר רק על אספלט? האם הגורם שזה ליד תחנת המשטרה אמור להרתיע אותנו? המשטרה יכולה לעשות משהו עקב כך ששמנו קונוסים ואנחנו מתאמנים סתם? הרי בעיניהם זה יכול להראות בתור השתוללות אז האם הם יכולים לעשות משהו?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה נוהג באוטו שלא איכפת לך ממנו תתאמן על חצץ. אבל שתדע לך כל האוטו יהיה שריטוט אחרי זה.

ותמיד יכולים לדחוף לך איזה דו"ח על נהיגה פרועה.

למרות שראיתי כבר ניידת מרימה האמברקס באמצע הלילה במגרש חניה ריק...

פורסם

אכפת לי ועוד איך אכפת לי!!!

זאת הבעיה שיכולים אבל זה לא בטוח, חבר שלי בתקופת המלווה שלו היה שם כמה פעמים עם דוד שלו שכביכול לימד אותו דברים וקצת מעבר לסתם נהיגה, עברו ניידות ולא עשו כלום אבל לך תדע...

אז חצץ כבר לשלול.

אגב תקן את הלינק בחתימה.

תודה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

המשטרה בהחלט יכולה לך לעשות לך משהו.

לפי החוק, אין לך זכות לשים קונוסים וכד' על דעת עצמך ולהתאמן.

אתה חייב שהמקום יהיה מגודר ומוגדר בתור מסלול/שטח אימונים, דוגמת "מסלולים" ושאר בתי הספר לנהיגה מתקדמת.

פורסם

כמו של VOLK אמר.

אתה לא תצא מזה נקי, בטח שלא ליד תחנת משטרה...

אתה וחברים שלך תוסיפו עוד כמה עשרות שקלים לקנס שתקבלו ותעשו קורס נורמלי.

עם מדריך והכל, וקונוסים חמודים כאלה...

כן כן, לא לא.

פורסם
עברו ניידות ולא עשו כלום אבל לך תדע.
לפני כמעט שנתיים נסעתי ב 4 בלילה (או בבוקר) למגרש חניה רחב (מאוד רחב), מואר ונטוש.

בד"כ יש שם מכוניות אבל ב 4 בבוקר בלילה כשיורד מבול אימתני בחוץ לא היתה שם נפש חיה, אפילו מיקרואורגניזם לא היו שם.

לקחתי את הפוקוס ונסעתי לשם לתרגל ניסויים בפיזיקה וגאומטריה של המישור.

חזרתי עם 500 שקל פחות, לא עזר שום הסבר הגיוני. לדעתי אם תעשה את זה מול תחנת משטרה רוב הסיכויים שתקבל דוח. שהם יראו שאתה נהג חדש זה רק יחמיר את המצב.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הבנתי, אז מזה לשכוח ישר! עוד יחשבו שזה מתוך זלזול ואז בכלל לא יהיה נעים.

אני בא רק עם חבר אחד, אני ממש לא מחפש פוזה, קהל וכו'.

נחפש מקום מתאים ובהזדמנות שנעשה טיול ארוך (אבל ממש ארוך) נקפוץ לערד כנראה...

תודה רבה לכם על התגובות הענייניות! עזרתם מאוד (אולי גם חסכתם 500 ש''ח :) )

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לפני כמעט שנתיים נסעתי ב 4 בלילה (או בבוקר) למגרש חניה רחב (מאוד רחב), מואר ונטוש.

בד"כ יש שם מכוניות אבל ב 4 בבוקר בלילה כשיורד מבול אימתני בחוץ לא היתה שם נפש חיה, אפילו מיקרואורגניזם לא היו שם.

לקחתי את הפוקוס ונסעתי לשם לתרגל ניסויים בפיזיקה וגאומטריה של המישור.

חזרתי עם 500 שקל פחות, לא עזר שום הסבר הגיוני. לדעתי אם תעשה את זה מול תחנת משטרה רוב הסיכויים שתקבל דוח. שהם יראו שאתה נהג חדש זה רק יחמיר את המצב.

אלון אני לא בטוח שזה כל כך חד משמעי, זה מאוד תלוי בשוטר.

הסיטואציה פשוטה, אם אתה סתם משתולל - סיכוי סביר שתקבל קנס, אם אתה מניח קונוסים, ולא משתולל אלא נוהג ממש, אני לא חושב שלשוטר, כל שוטר תהיה עם זה בעיה.

בזמנו אני תירגלתי באיזה מגרש נטוש, עברה ניידת ונעצרה לשאול לפשר הדבר, עצרתי גם אני, הסברתי את ההגיון שמאחורי מה שאני עושה, והם פשוט אמרו לי "בסדר, מבינים, רק כי זה אסור חוקית תעוף מפה מהר לפני שאתה מקבל דו"ח"

בכל מקרה ניכר בהם שהם לא חיפשו לתת לי דוח אלא פשוט למלא את התפקיד שלהם.

בשורה התחתונה - זה מאוד סובייקטיבי, ואם אתה יודע להתנסח ולא לסבך את עצמך - אין סיבה שמקרה ותעבור ניידת ליידך כשאתה מתרגל, תקבל דו"ח.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני מסכים איתך שדבר ראשון זה תלוי בשוטר.

אני נפלתי על שניים שלא היו מוכנים בכלל להקשיב, אחרי שהם רשמו את הדוח שאלתי אם אני יכול להיכנס לניידת ולדבר איתם (היה כזה גשם בחוץ שאף אחד לא היה יכול להישאר בחוץ). לא כדי שיבטלו את הדוח אלה כדי לראות אם הם כן יכולים להבין על מה אני מדבר.

נכנסתי מאחורה ודיברתי איתם. באמת, אבל באמת שלא היה עם מי לדבר, שני שוטרים שפשוט מצאו הזדמנות נהדרת לדפוק דוח ועשו את זה.

ברור שלא כולם ככה, אבל לעשות את זה דווקא מול תחנת משטרה ?! לא צריך לתת למרפי הזמנה, הוא יודע להגיע לבד.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שם גם אסור אבל יש הרבה שעושים את זה שם!

בכל מקום אסור (כנראה חוץ ממסלולים וכדומה) ואצלי זה עוד היה ספציפי לגבי תחנת משטרנ, פשוט ידעתי מחבר שהיה שם וכו' ולא עשו כלום.

אז אסור אבל כל השאר השוטר מחליט (איך לפעול)

זה מה שהבנתי לפחות.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

האחחח.... בדיוק לפני שבועים שיירד גשם כל הלילה, אני וחבר שלי סיימו משמרת לילה חצי שעה מוקדם מהצפוי , לקחנו את המכוניות ונסענו למנחת.. 30 דקות של תרגולים/כיף/הנאה והרבה אדרנלין..

חזרנו לעבודה, החתמנו כרטיס ונסענו הביתה לישון עם חיוך על הפנים.

הרבה מאוד ביקורים במנחת (ערד) ופעם אחת לא ראיתי שם ניידת משטרה.

אני לא הייתי מתאמן על חצץ, תנאי האחיזה שונים מאשר על כביש רגיל וסלול, וחבל על האוטו. ובמיוחד שזה מול תחנת משטרה!! לא הייתה מתקרב לשם בכלל. אלה אם אתה רוצה לתרום למדינה קצת כסף ואולי את הרישיון שלך.

פיליפ.

• תוכן חדש...