Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והקומבינטורים שעד היום עברו טסט בקומבינה. ומהיום יעלצו לתקן את רכבם וזאת כי המידע יועבר למשרד התחבורה ישירות ממחשב הבדיקה ללא התערבות כל שהיא מצד עובדי מכון הבדיקה.

.

תאמין לי שזו גם לא בעיה לזייף! פשוט מכניסים אוטו אחר במקום האוטו שלא תקין.

הקומבינות תמיד היו ותמיד יהיו,ואם הקומבינטורים מצאו עד היום את הקומבינות הללו אז תאמין לי שהם ימצאו את הקומבינות הללו גם בעתיד.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי הקומבינטורים

אני לא דיברתי על עבריינות כי להכניס אוטו במקום אוטו אחר זה כבר פלילי ומאוד מסוכן. אני מדבר על כאלו שמכירים מישהו במכון והיו מעגלים פינות פה ושם. ( למשל בבדיקת גזים ולא חסר כאלה ) ועכשיו זה לא יהיה אפשרי.

כמו כן לא חסר אנשים שנוסעים בלי רישיון תקף ,רשיון רכב לא בתוקף או בלי ביטוח אנשים כאלה תמיד יהיו ואין מה לעשות עם זה אבל זה לא אומר שזה תקין.

ובכלל נראה שהכי טוב כמו בעולם שלישי כל אחד יבנה לעצמו ריקשה ממונעת ויסע לשלום.

(מכון בדיקה שמוכן להכניס רכב במקום רכב אחר צריך להיסגר ובעליו צריכים ללכת לכלא.)

פורסם

טוב אתם קצת נסחפים, נכון זה מוגזם להכריח, אבל:

ממיר לא עולה 10K, ממיר חליפי עולה אלף ומשהו ש"ח, לפחות לקסנטיה.

זה לא שאתם תבואו לטסט ומיד אף אחד לא עובר, תרגעו, תנשמו עמוק.

אתם סתם מקצרים לעצמיכם את החיים.

פורסם

חשבתם גם שמחשב מנוע דפוק , וחיישן למבדה אומרים שהמנוע שלכם לא עובד בפיק של יכולתו ואתם מבזבזים דלק ?

אז אולי זה יעלה כסף אבל אם תצטרכו תתנחמו בכך שהנוע עובד ביכולתו האמיתית , וכך הוא פחות בלאי =חיי מנוע יותר ארוכים = + כסף שנחסך על תיקונים

מנוע עובד טוב יותר = חסכון בדלק

משמע שאם צריך אז אולי חבל לשלם בבת אחת אבל תתנחמו שהשד לא כל כך נורא , בסופו של דבר זה יחסוך לכם כסף

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
זה בגלל שאתה אדיוט שעדיין נוסע ע"ח ההורים, או אם לדייק, על חשבון העבודה של אבא.

אולי תתפלא מאוד לשמוע שיש לי פולו 16V שנת 98. והרכב שלי לא מוציא עשן מהאגזוז כמו רוב הרכבים.

וכן להורים שלי יש רכב חברה שאני נוסע בו מדי פעם.

אז:

א. אל תדבר לפני שאתה יודע על מה אתה מדבר! (אין לי בעיה עם דעה בקשר לנושא מסוים, אבל יש לי בעיה כשמדברים עלי).

ב. תלמד איך פונים לאנשים לפני שאתה קורא למישהו אידיוט, זה רק מעיד עליך לא עלי!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

הכוונה טובה האפקטיביות של זה תיהיה שווה לתחת

כנראה רוצים ללכת בעקבות אירופה

יש לי פה עיתון מכוניות מגרמניה ומה שמעניין שבפרסומים של המכוניות לפני שמדברים על מנוע , כוח סוס , אפס למאה וכו' כתוב הנתונים והרמות של הזיהום שלא תגידו מדובר באיזה טויוטה פריוס זה עוד סביר אבל מדובר בפרסומים של מפלצות כמו למבורגיני גלארדו ופורש קאררה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

אורך חיים של ממיר הוא בערך 8 שנים, אם לא נוסעים

הרבה אפילו יותר. הבעיה היא המחיר היקר שלו, למשל

בסובארו אימפרזה 2003 יש שני ממירים, ורק ממיר

אחד עולה 7000 שקל !!! משרד התחבורה צריך לפעול

להורדת המחירים. לבן שלי נדפק הממיר באימפרזה

אחרי 3 שנים, למזלו החליפו לו במסגרת האחריות.

פורסם

*אני לא יודע מה זה הממיר הזה אבל יש לי שאלה.

השאלה היא, מה הסיכוי שאנחנו נוסעים היום בתום לב ברכב שלנו, ומחר כשנרצה להעביר את האוטו טסט שגרתי אחרי שחודש לפני זרקנו על האוטו איזה 4 אלף שקל בשביל טיפול גדול, יגידו שצריך לתקן איזשהו מחשב או ממיר וזה יעלה בין 5 ל 10 אלף שקל?!

איך אני יכול לדעת אם משהו כזה הלך באוטו?

אני מעדיף למכור את הרכב שלי ב10 אלף שקל פחות ממה שהוא שווה למישהו אחר שיקנה אותו ויעביר אותו טסט, ולקנות רכב אחר משנת 94 מאשר לזרוק 5 אלף שקל נוספים על איזשהו ממיר או משהו שלא יישנה לי הרבה וצריך לעבור איזשהי תקנה חדשה.

אולי מישהו יכול להבהיר קצת את העניין?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

צר לי, אבל קומבינה זאת המכה של המדינה הזאת. מה גם שאני לא מבין למה צריך קומבינה במבחן רישוי... רכב לא תקין? תתקן אותו. מדובר בחיים שלך ושל כולנו.

אפשר להבין מה עומד מאחורי התקנה הזאת (הרצון הטוב לשימור איכות האוויר והסביבה), אך הדבר יצטרך לגרור אחריו הורדת מחירים אסטורונומית של הממירים הקטליטיים. אין שום סיבה שממיר יעלה כ"כ הרבה כסף. משרד התחבורה רוצה אוויר נקי? בסדר, תורידו את המחירים.

אגב עמית, בכמה אחוזים זינק היום מס' הנכשלים בטסט השנתי?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבדיקה תתחיל רק מיום רביעי, בעקרון רוב מכוני הרישוי יקבלו היתר על המכשירים רק משבוע הבא לאחר אישור מכון התקנים.

המכונים יוכלו לבדוק רכבים(ולפסול) גם ללא היתר כזה למשך כשבועיים ימים, מכון שלא יהיה מצוייד במכשור המתאים לא יוכל לבדוק רכבי בנזין משנת יצור 95' ואילך.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עמית, היום בדיוק הלכתי לטסט וביצעו את הבדיקה הזו ברכבי. לצערי, רכבי נכשל בבדיקה זו. האם הבדיקה הזו פסולה ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

התשובה נמצאת בהודעה של עמית:

"המכונים יוכלו לבדוק רכבים(ולפסול) גם ללא היתר כזה למשך כשבועיים ימים"

משמע הבדיקה שבה נכשלת אינה פסולה.

ROOONEEYY

פורסם

והוא רשם גם שהבדיקה תתחיל מיום רביעי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

האם רכב קר שרק הניעו אותו מזהם יותר או פחות מרכב שהגיע לטמפ' העבודה שלו?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...