Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להתגייס בגיל 21 =\!?!?!?!? WTF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני בן 20 וסיימתי ללמוד י"ג י"ד העניין הוא שלא שיבצו אותי בצבא!! כולם מתגייסים במאי בדיוק עוד חודש וחצי ... התקשרתי לברר ואמרו לי שאני אחכה לספטמבר ואז רק יהיה לי תאריך וגם אז זה לא חייב להיות בספטמבר אלה למשל במרץ שנה הבאה =\...

אמרו לי לשלוח פקס עם בקשה שישבצו אותי עכשיו... השאלה היא אם דבר כזה אפשרי? ואם זה יקרה האם זה אומר שימצאו לי משהו ממש מעפן לעשות??

ובבקשה אני צריך עזרה לנסח את הפקס...

תודה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שום ניסוח, שלח פקס עם פרטי הבעייה שלך ותגיד שאתה רוצה להתגייס בהקדם האפשרי. לא צריך את אילן פייביש בשביל זה.

למחרת, תתקשר לבקו"ם ותשאל אם הגיע הפקס. תדרוש שיתייחסו אליו בהקדם האפשרי (תדרוש בנועם, זה בסך הכל חיילים שיכולים לזרוק לך את הבקשה לייד השק"מ\שק"ל) זה חשוב לך ובלה בלה בלה.

עכשיו מניסיון אני יכול להגיד לך.

אם הם יחליטו לשבת אותך אתה תתגייס גיוס של אנשים בלי מקצוע, בלי מטרה, ובלי ייעוד.

אתה תאולץ לחכות בבקו"ם עד שיפתח מקום "טוב" בשבילך ואתה תצטער שנולדת.

מצד שני לצאת בגיל 24 מהצבא בתור סמל ראשון זה גם לא להיט.

יש לך משהו שאתה רוצה לעשות ספציפי ? תגיד שאתה מחכה לגיוס של זה.

רוצה לעשות צבא בשביל לצאת ידי חובה ? תבקש להיות מאבטח מתקנים - שנתיים שירות.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מה שדניאל אמר. וגם פורום מתגייסים בתפוז:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=164

אם אתה מדבר עם פקיד ואתה רואה שהוא לא עוזר לך, אתה מבקש לדבר עם המפקד שלו. זה נכון לגבי כל דבר בצבא. בהצלחה.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

שלום.

אני עושה בדיוק את אותו מסלול שאתה עושה

אני עכשיו מסיים את י"ד ומתגייס ב17 למאי

כל הקטע של התאריכים אל תתוכח.

כי כמו שאמרו יכול להיות שתישאר תלוי "במערכת" ללא גוב שמתאים לך\שיועדת

פורסם

אתה נחשב עתודה טכנולוגית ?

אם כן, דבר איתי בהודעה פרטית, אולי אני אוכל לעזור לך..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יג'-יד' זה עתודה טכנולוגית.

אם אתה מיועד למסלול ספציפי - יתכן וכל הקומבינות בעולם לא יעזרו, ותצטרך לחכות עד ש"יתפנה מקום" בשבילך ביחידה.

אבל בחייך, עשית יג'-יד', חתמת שנתיים ומשהו קבע. עוד כמה חודשים יעשו לך את ההבדל? ממילא שתשתחרר מהצבא כל החברים שלך יהיו כבר אחרי תואר ראשון וחצי שני במזרח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש אנשים שעושים יג-יד לא כעתודה טכנולוגית, אלה כהמשך לימודים בלי קשר לצבא..

אם אתה מיועד כבר למסלול מסויים (כמו משהו ספציפי בחיל אוויר, או בחיל חימוש וכו') אז אני לא יכול לעזור.

אבל אם אתה לא מיועד - אם תדבר איתי בה"פ אני אוכל לנסות לעזור (יש לי חבר במדור ע"ט..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני שייך לעתודה טכנולוגית..ולא שייך לשום מסלול וכלום ושום פרויקט...ובגלל שכל מי שלמד איתי כן היה במסלול של חיל האויר אז יש להם תאריך ולי אין כלום.

מאבטח מתקנים נישמע לי ממש נחמד......זה שבוע שבוע לא?

פורסם
יש אנשים שעושים יג-יד לא כעתודה טכנולוגית, אלה כהמשך לימודים בלי קשר לצבא..

עפ"י חוק, אסור ללמוד לימודים שהם מעבר ללימודים תיכוניים (כיתה יב'), ללא אישור מצה"ל. לכן, אין מצב שאתה עושה כיתה יג' או יד' בלי קשר לצבא.

אם אתה מתכוון לכאלו שמשלימים לימודים אחרי הצבא - זה כבר לא נקרא יג'-יד', אלא לימודים לתואר טכנאי או הנדסאי.

אתה נורא נחמד.

אני מציאותי.

יש לי כמה וכמה חברים שלמדו את התואר הזה, כולם מצטערים על הבזבוז האדיר של הזמן. רובם מנסים להשלים את הפערים בדרכים לא דרכים, לא הועיל.

מאבטח מתקנים נישמע לי ממש נחמד......זה שבוע שבוע לא?

בשביל להיות מאבטח מתקנים לא היית צריך להשקיע שנתיים בעתודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה חושב באמת שאתה עוזר לו בזה שאתה אומר לו כמה עתודה זה לא טוב ?

רוצה לעזור לדורות הבאים ? תוציא עצומה.

מה עכשיו יעזור לו אם הוא יחשוב איזה מבאס זה לצאת בגיל 24 מהצבא ?

אולי הוא יצא בגיל 54 אחרי שהוא ניהיה רמטכ"ל. (רמז : אם תיהיה מאבטח מתקנים לא תיהיה רמטכ"ל)

אולי הוא יצא מהצבא אחרי שבועיים.

אולי לא נצטרך צבא בכלל.

בכל מקרה, אדון פותח השירשור, רוצה לשמוע את דעתי ?

אל תתגייס. תרשם לאונ' תסיים את התואר לתואר ראשון.

אתה עוד תזכר בי אחרי שמש"ק תורוניות שצעיר ממך ב3 שנים יגיד לך לבוא ביום הולדת של חברה שלך לבסיס כי אופק ההומו פונה לבית חולים בגלל ציפורן חודרנית.

פורסם
עפ"י חוק, אסור ללמוד לימודים שהם מעבר ללימודים תיכוניים (כיתה יב'), ללא אישור מצה"ל. לכן, אין מצב שאתה עושה כיתה יג' או יד' בלי קשר לצבא.

אם אתה מתכוון לכאלו שמשלימים לימודים אחרי הצבא - זה כבר לא נקרא יג'-יד', אלא לימודים לתואר טכנאי או הנדסאי.

.

יש אישור מהצבא להמשך לימודים אבל אין לי קשר לשום מסלול או יחידה או כל דבר אחר בצבא רק דחיית שירת וזהו.

ודניאל אני מחדרה............

ומה יש לא נחמד במאבטח מתקנים?

פורסם

בכל מקרה, אדון פותח השירשור, רוצה לשמוע את דעתי ?

אל תתגייס. תרשם לאונ' תסיים את התואר לתואר ראשון.

אתה עוד תזכר בי אחרי שמש"ק תורוניות שצעיר ממך ב3 שנים יגיד לך לבוא ביום הולדת של חברה שלך לבסיס כי אופק ההומו פונה לבית חולים בגלל ציפורן חודרנית.

יש בזה משהו...לצאת מהצבא אני לא מתכוון...ואני לא רואה שום חיסרון בלימודים האלה כי לתואר ראשון ממש אבל ממש אין לי כח.

פורסם

מה כן נחמד ?

הנחמד הוא לא בתפקיד אלא מחוץ אליו.

אתה לא מרגיש כאילו אתה עושה צבא.

אתה מרגיש כאילו אתה שומר בקניון.

• תוכן חדש...