Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על הסאב של סרווין וגה דגם וגה ?

זה סאב עם 2 טבעות אדומות ורשום באמצע וגה

לפי מה שהבנתי הסאב הוא 400 אר אמ אס ו-800 וואט , זה נכון ?

כמה נצילות יש לסאב ?

איזה תיבה הכי מתאימה לו ?

מי שיכול לתת חוות דעת זה יעזור

פורסם

סאב נחמד אני אוהב את הסגנון שלו.

בן דוד שלי יש לו כזה ..

קודם כל תבדוק אם יש לך מגבר מספיק חזק כדי שירים את הסאב..

פורסם

לדעתי זה סאב חיה - הוא עומד באמצע בין הסדרה של הHED לסדרה המטורפת של הסטרוקר

הוא מאוד חזק, אין לו מריחות בייחוד אם בתיבה אטומה, לחבר טוב יש את הסאב הזה בתוך סובארו אימפרזה (כן STI...) והוא מפרק לו את הרכב הזה - כל הרכב בדיינאמאט ועדיין הסאב הזה נותן הרגשה שהוא מנסה לברוח מתא המטען. (לא שזה בעיה לפרק סובארו אבל הטורבו מאוד מחוזקת)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

על איזה דגם מדובר???

"וגה"?? אפשר לקבל בבקשה לינק או פרוט?

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

פורסם

אני כמעט בטוח שאי אפשר להשיג את הסאב הזה,אני גם חיפשתי אותו, אוטופרט אמרו לי שהוא לא מיוצר כבר יותר משנתיים.(אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג אותו אשמח לדעת איפה).

זה הסאב שהיתכוונתי:

http://www.topwebbuys.com/Shop/Control/Product/fp/vpid/569489/vpcsid/0/SFV/9505

אים אתה רוצה אותו בגרסה של ה10 אינץ אני ראיתי אותו אתמול בחנות סאונד ברחובות.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

• תוכן חדש...