Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקטנה, החכמה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כתבה נחמדה.

איך שעולה לי לראש השם "סמארט" אני נזכר בפרק בטופ-גיר שבחרו להפגיש אותה עם קיר בטון ב-90 קמ"ש.. אוי ואבוי..:wink:

פורסם

גם חיפושיט וגם סמארט בכתבה אחת? רק חסר האמר וורוד וזהו!!!

אה,כן- בהחלט אחלה כתיבה.כיף לקרוא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אחלה כתיבה!

מישהו יכול להתאמץ ולומר לי בתמונה לפני האחרונה איזה מכונית שחורה (אם אני רואה נכון-קופה)חונה ברקע(אמנם קטן,אבל יש חדי הבחנה..)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
אחלה כתיבה!

מישהו יכול להתאמץ ולומר לי בתמונה לפני האחרונה איזה מכונית שחורה (אם אני רואה נכון-קופה)חונה ברקע(אמנם קטן,אבל יש חדי הבחנה..)

יונדאי קופה

והונ--דה ליברמן

פורסם

זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש,א ב ל ..יש ברכב ברקע משהו "חזירי"יותר מיונדאי קופה..הלוואי שאני צודק...לא לזהות יונדאי קופה..איזה בושות.:roll:

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

קודם כל תודה לכול התגובות, מאוד מספק לקרוא את תגובותיכם, לי זה כיף.:smile:

במבלבי! עשית לי את היום...:smile: נהניתי לקרוא.

עשה לי את הילדות!:razz:

אם כ"כ אהבת את הרכב, אתה מודע לכך שיש לך את האפשרות לקנות אותו בישראל נכון?

מה שכן הכתבה שלך גרמה לי לסמפט יותר את הרכב מבעבר.

אני מודע, אבל, זה סופר יקר, ועכשיו אני גם על הקרוזר שלי שאותו אתה יכול להכיר בקישור שבחתימתי "הנני כאן". ונו טוב, אם גרמתי לך לסמפט את המכונית אחרי שסלדת ממנה, אז אולי אני צריך להיות איש מכירות? או עיתונאי? צריך לחשוב על הסבה מקצועית.

לאחר שהגיר הרובוטי מועיל בטובו להוריד הילוך אז אתה מקבל מכה וממשיך לנסוע, בהחלט עדיף גיר רגיל או אטומטי רגיל במצב הזה.

אינני יודע עם זה בגלל הכבישים בארץ או מצב הרכב שנהגתי עליו (והיא הייתה חדשה יחסית) אבל כאשר אני נסעתי עליה על כביש 40, היה לי מאוד קשה להאיץ איתה למהירויות כפי שאתה ציינת, 100 קמ"ש ושם היא אמרה "תקשיב מר בחור, אני מקווה שאתה לא מתכנן לעלות עוד את המהירות, כי פה אני שובתת".

בואו נודה בזה, מי מאיתנו (חוץ מחולי האספנות) מוכן לוותר על חלונות חשמל אחרי שהתרגלנו?

תראה, אפשר לעזור לה ופשוט להוריד הילוך לכיוון המינוס, ללא תוספת גז במקרה כזה התוצאות בהחלט יפות, אך כמו שגם אני אמרתי, עדיף אוטומט רגיל, אבל אולי זה הגימיק שקנה אותי בכל זאת? השוני? הרב-גוני.

למען האמת היא שייטה בצורה מדהימה ושקטה ביותר מעל 100 קמ"ש עם שקט מופתי מרעשי רוחות למרות גג הקבריולה. אבל את המנוע כן שמעו במהירויות צפוניות אלו.

אהה אגב, שני חלונות חשמל בקטנה. הסר דאגה מליבך.:wink:

אני נזכר בפרק בטופ-גיר שבחרו להפגיש אותה עם קיר בטון ב-90 קמ"ש..

אחח, כן אני זוכר, כואב הלך איך שהשמידו אותה שם, תזכיר לי בבקשה, היא יצאה בטיחותית למרות קוטנה או מסוכנת לנוסעיה?

גם חיפושיט וגם סמארט בכתבה אחת? רק חסר האמר וורוד וזהו!!!
אומנם לא וורוד, אבל... שחור מאוד מלוכלך עם ספינרס שחנה בסביבה.

img15923gc.jpg

גלעד, יפה יפה.

מתי אתה טס שוב...?

נו, אתה בא להודו קצת לחרוש על איזה פולסאר 180?

עלה לי רעיון גם לכתוב עליו.:roll:

מעניין מאוד.

תודה רבה.

הזמר צביקה פיק בכבודו?

חושב על קניה?

לך על זה!

תהנה, מתאים לאדם צבעוני שכמוך.

שא ברכה חביבי!:mm_yeah:

מישהו יכול להתאמץ ולומר לי בתמונה לפני האחרונה איזה מכונית שחורה

אכן יונדאי קופה שחורה, ולפניה הונדה ג'אז, לפני הונדה שפיץ האצ'בק ואחרי פז'ו פרטנר.

עזבו אותכם מהיונדאי, קבלו על האסטון מרטין.

img01519ss.jpg

רק היה חסר שהרובוטית תהפוך צורה לאיש ותכנס לשבת איתי לבירה בפאב המקומי.:smilecolr

אופנוען

פורסם

לפותח השרשור, נראה לך שלצביקה פיק יש פג'ו 205? :)

בפעם האחרונה שבדקתי, הייתה לו (למקורי) יגואר...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

רק היום גיליתי שהסמארט מוגדשת, וזה קצת מסביר את עיניין הכח סביר פלוס שהיה לקטנה להציע.

ו... מאיפה הייתי אמור לדעת שלצביקה פיק שלנו פה יש 205? יאללה ב-205!

אופנוען

פורסם
כתבה נחמדה.

איך שעולה לי לראש השם "סמארט" אני נזכר בפרק בטופ-גיר שבחרו להפגיש אותה עם קיר בטון ב-90 קמ"ש.. אוי ואבוי..:wink:

לא הבנתי באיזה פרק של טופ גיר זה קרה, עד שראיתי את זה היום..

זה פיפט' גיר..

רק מעדכן:)

אור.

פורסם

החל ב96 אלף שקלים חדישים ומבריקים ונוצצים (רק עדיף בצ'ק..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...