Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת CHEK ENGINE

fixxxer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדקתי ב AUTODATA את יציאות מהמחשב אל הלמבדה והוא מציין רק את כניסת הסיגנל ואין כל סימן למתח עבור חימום הפלג. תבדוק את תקינות כל הנתיכים (פיוזים) ואם הם תקינים תתיעצ עם מישהוא שמתמחה באופל .

בהצלך יצחק. :x

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

יצחק, AUTODATA מאוד מוגבל בפירוט הנתונים שלו. תאמין לי שבהנחיות יצרן מקוריות הוא היה מתבקש לבדוק את אספקת הזרם לנגד החימום.

ישנם רכבים שאספקת הזרם לנגד החימום מגיעה ישירות ממחשב ההזרקה. לכן ביקשתי שעל כל מקרה יבדוק עם מנוע מונע.

פורסם

דניאל אני מודע למגבלות של האוטו דטה, בבדיקות שערכת אין שום פין שיוצאה מהמחשב בדגם הזה עבור חימום למבדה, הדבר היחידי הוא פינ מספר 28 שמיועד לסיגנל למרות העובדה שהלמבדה של האסטרא בעל 3 חוטים, כלומר סיגנל ו 2 עבור חימום , לאומת זות קוד התקלה (38) ב DATA מצביע על קצר לגוף. והבדיקה של הלמבדה גם כן לחוט הסיגנל בילבד (מנוע חם - 1600 1200 סלד קונקטור מנותק והסיגנל יתן בין 0.1 ל 1.0 V ביו גוף לסיגנל חישן) זה נכון שה DATA לא יתן את כל הנתונים אבל הוא מדייק במידה שיתן נתון . יכול בהחלט להיות ששליפת קוד שתקלה עליד דימה לא מספקת והוא יצתרך לסרוק את הרכב עם סורק מקצועי או על''י סורק מקורי, זה ודיאי יהיה יותר מדויק ואמין. אני מאמין שבסוף יתברר שהחידשן לא מקבל חימום קדם ומתחמם אך ורק מהמנוע. :roll:

אני מקוה באים דימה יפתור את הבעיה יעדכן אותנו.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

היום הגעתי למעבדה של איל נ. באשדוד (שפעם היתה בנצר סירני) ובדקו לי את הרכב. החיישן תקין, החיווט תקין וכניראה שגם המחשב. איל אמר לי שכניראה שיש בעיה טכנית ברכב וזה משפיע ומבלבל את החיישן וייעץ לי להגיע למוסך לבדיקת קומפרסיה ולחץ הפוך.

היום הייתי במוסך והקומפרסיה יצא תקינה כ 15-16.

לחץ הפוך לא עשינו עדיין, כי לא היה מכשיר נורמלי. אולי מחר.

• תוכן חדש...