Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחירו של גג חדש יקר מאד,סביב ה 8-9 K,לא כולל שמשה אחורית,שאינה פשוטה להרכבה.

המנגנון החשמלי תקין אגב?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

 

אם אתה באיזור הצפון יש לך את שפרעם, יש שם רפדים לא רעים בכלל, המחירים...חצי מחיר מכל מה שרפד ישראלי יציע לך,אם אתה מהצפון - שווה להציץ.

פורסם

אם אתה באיזור הצפון יש לך את שפרעם, יש שם רפדים לא רעים בכלל, המחירים...חצי מחיר מכל מה שרפד ישראלי יציע לך,אם אתה מהצפון - שווה להציץ.

לא ידעתי שבשפרעם אין ישראלים ?

ומהם בדיוק ? - איטלקים ?

פורסם

חבר שלי ריפד גג של 306 קבריולט ב400 שקל אצל מישהו בעכו..אין לי מושג אצל מי..תנסה אצל אחד מהרפדים באזור עכו.

×
×
  • תוכן חדש...