Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ווואווווו !!!!!

אנשים תודה על כל המידע !!! למרות שקצת נסחפתם לנושאים אחרים , אבל רק למדנו מהם

אחלה שירשור !!!

החלטתי לשים מנוע אלומיניום 1.4 , לחסוך כסף ולעבור לרכב ספורטיבי ... כמו 106 ..

אז בנתיים תודה תודה תודה ...

כפיר .

פורסם

דרך אגב , מישהו יודע איפה אני יכול ללמוד הנדסת מכונות ? כדי שאני אוכל לשפר מנועים ...

כפיר

פורסם

למנוע אלומיניום יש יתרון בעלות ייצור יותר נמוכה (ניתך ב כ 550 מעלות לעומת כ 1400 מעלות לברזל ונכון שעלות טון אלומיניום יותר גבוהה אבל הוא שוקל רק שליש. מעבר לזה הוא הרבה יותר זול לעיבוד), הרבה יותר קל, מוליך חום הרבה יותר טוב ונשמע יותר מודרני ומתקדם (למרות שאין קשר).

החסרונות שלו הם שהוא רגיש לקורוזיה, בהתחממות הוא יתפס יותר מהר, בגלל המשקל הנמוך יותר של המנוע הוא מייצר יותר ויברציות ואם עובד עליו איש מקצוע גרוע הוא יכול בקלות להרוס את ההברגות בבלוק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
דרך אגב , מישהו יודע איפה אני יכול ללמוד הנדסת מכונות ? כדי שאני אוכל לשפר מנועים ...

כפיר

במוסד אקדמי גבוה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

וניתן להוסיף להסברים הנהדרים של יוסי שהמשכך נמצא תמיד בצד הנגדי לגלגל התנופה כי שם הגל הרלוונטי יותר רגיש לתנודות ארוכות.

• תוכן חדש...