Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לחבר שלי יש טויוטה 2006 הוא רוצה להחליף את המערכת המקורית לרדיו דיסק אחר

אם משהוא יודע מה השלבים ??

איך עושים את זה?

וכמה עולה לעשות את ההתקנה אצל מתקין?

פורסם
אצל מתקין עולה בין 40 ל50 שקל התקנה.

מאיפה הבאת את השטות הזאתי?

התקנת HU נעה בין 80-120 ש"ח, אך שמדובר על החלפת מערכות מקוריות(2DIN) נדרש מתאם שעולה לא מעט, וכמובן העבודה היא יותר ארוכה ולכן המחיר יהיה בהתאם.

מחיר הגיוני מבחינתי על החלפת HU מקורי של 2DIN בHU סטנדרטי של 1DIN, צריכה לעלות כ150 ש"ח על עבודה.

לגבי המתאם , אני לא יכול להגיד , אך ממה שאני יודע הם לא עולים ממש זול, ומחירם מגיע ברכבים השונים גם לכמה מאות שקלים(400 ש"ח לפוקוס לדוגמא).

under construction..

פורסם

הוא אמר המקסימום...

אני אישית לא חושב שמתאמם יעלה הרבה ונכון שעבודת בילט אין תהיה יקרה יותר אבל לא יותר מדי.

צלצל למתקינים ותשאל אותם. כל מקום והמחיר שלו ויש הבדלים רבים במחירים.

פורסם

לא לא...

המתאם הזה הוא אינדיווידואלי לכל סוג של רכב, למעט כמה פלסטיקים גדולים שניתן לחתוך אותם, אבל הם ממש ישרים, והם כמעט תמיד רק לאמריקאיות והישנות יחסית (שנות ה90 +)

לטויוטה קורולה יש מתאם עבורו בלבד, גם למאזדה מתאם למאזדה (3) בלבד, ועוד כהנה וכהנה.

כל הסיפור של ההחלפה וההתקנה הוא כמה מאות שח בודדים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

המתאם הזה עולה 150 ש"ח לכל היותר אם זה רק להחליף את הרדיו דיסק המובנה ולשים את המתאם ורדיו דיסק חדש עליו הסיפור אמור לעלות 250-280 שקל להערכתי אם זה להחליף גם רמקולים זה סיפור אחר כי גם על זה לוקחים התקנה...

שים לב רק שלא חותכים את החיווט המקורי ומוציאים את הקונקטור המקורי כי אם הוא ירצה להחזיר אחר כך את המערכת לך תמצא קונקטור של קורולה....

בהצלחה!!

קובי.

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

• תוכן חדש...