Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שמכוני הבדיקה עושים תאוטו ***תאוטו = את האוטו *** שחור, איך אני אמור לדעת על מה להשים דגש?

האם יש טעם לקחת את האוטו למוסך המורשה של טויוטה? כמה בערך תעלה לי חוות דעת של מכונאי על טופס הבדיקה?

או אולי לקחת סתם למוסך הראשון שאני רואה?

תודה מראש.

פורסם

תקח את הרכב למוסך שקיבלת עליו המלצות טובות.

לאחר הבדיקה, תבקש מעורך הבדיקה להסביר לך את התוצאות. אכן משחירים קצת את התוצאות ולא הכל קריטי כפי שזה ניראה על גבי הטופס. יסבירו לך על מה לשים דגש והאם יש תקלות קריטיות ברכב שלא מתאימות לסוג וגיל הרכב. במידה ואתה מכיר מישהו מבין עניין, גם לא יזיק שהוא יצטרף אליך לבדיקה.

~If you cant lower heaven, raise hell~

פורסם

אוקי, תודה רבה :)

אגב, בקשר ל ***תאוטו = את האוטו ***

לדעתי "תאוטו" לא שווה ל"את האוטו"

אבל "ת'אוטו" שווה ל"את האוטו"

לכן הטעות הוא של המתקן, ובכלל אם המילים שוות - התיקון מיותר.

פורסם

לכן הטעות הוא של המתקן

התכוונת להגיד שהטעות היא של המתקן.

לדעתי התיקון לא מיותר. אנחנו לא באים ללמד אותך עברית תקנית, אבל כן שומרים שהפורום לא ידרדר לרמת צ'אט בגלל משתמשים כמוך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חיכיתי לתגובה של רז :)

שניה אחרי ששלחתי ראיתי את הטעות "הוא" במקום "היא", במחשבה של רגע החלטתי לא לתקן, רציתי לבדוק אם אותו מנהל יתקן גם את זה, או שהסלנג חשוב יותר לתיקון.

אם המטרה היא לא לתקן אותי אלא את הפורום, לא בטוח שהמטרה הושגה. אני לא יודע אם כמות כזו של כוכביות לא נותנת הרגשה של צ'ט יותר מאשר סלנג.

בכל מקרה, אני גולש בפורומים רבים, ואני מוכרח לציין שזה הפורום היחיד שנתקלתי בו שמנהלים עורכים את ההודעה ומתקנים את הגולש על מילים של סלנג. עוד יותר מעניין שלא מצויין שההודעה המקורית נערכה.

אבל תמיד מגניב לראות דברים חדשים, ואולי גם מועילים.

מה שבטוח - כל הכבוד למנהלים שיש להם עצבים לערוך הודעות כאלו.

מה שמביא אותי להשתדל לא לכתוב סלנג ולשמור על תרבות דיון.

פורסם

היי. כבר הרווחנו משהו.

ולענין - אם כבר יצא לך לראות טופס בדיקה של רכב בן מספר שנים אתה יודע שבד"כ יש בו הערות.

הן נחלקות למספר סוגים, כגון בלאי סביר שקיים ברכב, בהתייחס לשנתון ולנסועה שלו, בלאי לא סביר, המחייב טיפול מיידי / סיכון בטיחותי, והסטוריית תאונות / פגיעות שלדה.

מהטופס ומשיחה עם הבוחן אתה אמור לשאוף להבין האם ברכב ישנו בלאי לא סביר / סיכון בטיחותי / תיקון מיידי בהוצאה כספית גבוהה וכו', ולעשות לבד את החשבון האם האוטו מתאים לך, ואם כן - אולי גם לנסות להתמקח עם המוכר לגבי המחיר בהתאם לבדיקה.

בכל מקרה לאחר הבדיקה גש למוסך שאתה סומך עליו לקבל הצעת מחיר בהתאם למחייב טיפול בבדיקה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תוכל לעלות את תוצאות הבדיקה בפורום ואז אנשי הפורום יוכלו לחוות דעה לגבי טיב הבדיקה ובעיקר, יוכלו להסביר מה דרוש תיקון ותשומת לב ומה הוא סתם כסת"ח.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...