Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים 205/60/15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך רביעיה חדשה לבימר.

עשיתי היום סיבוב בכמה פנצ'ריות ואני רוצה לקבל חו"ד ממי שמכיר.

הדרישות שלי מהצמיג הם בעיקר אחיזה.

הרכב לא נוסע ק"מ גבוה ולכן פקטור השחיקה פחות משחק.

כמו כן אני מסוגל להשלים עם צמיגים נוקשים ו/או רועשים.

בפנצ'ריה אחת איך שנכנסתי הציעו לי צמיגי "סמפריט" תוצרת גרמניה (דגם TS-A). הפנצ'רמעכר מאוד המליץ עליהם.במחיר 490 ש"ח לצמיג. אני מעולם לא שמעתי על החברה ולכן אני מסתייג.

ההצעה האטרקטיבית ביותר הייתה לפאלקן ZE-512 ב1250 ש"ח לרביעייה, שדווקא עליהם הוא פחות המליץ ואמר שהם לא ברמה של הסמפריט או קלבר למשל. יש דברים בגו?

בפנצ'ריה אחרת הציעו לי רביעיית גודייר "הידרה-גריפ" במחיר 1890 ש"ח.

המוכר כמובן, ששיבח את הצמיג אבל ללא שום טיעון רציני, מחיפוש באינטרנט הבנתי שאלה צמיגים שמיועדים יותר לכביש רטוב. אבל איך הם ביבש?

עוד הצעה הייתה לבריג'סטון AR-60, במחיר 470 ש"ח האחד. לא הצלחתי למצוא שום פרט על הצמיג באינטרנט.

ולבסוף הגעתי למקום שנראה לי הכי "רציני" ושם גם קיבלתי את ההצעות לצמיגים הבאים:

או דנלופ LH 702 (דירוג מהירות H) ב1800 ש"ח לרביעייה, גם עליו מצאתי מעט מאוד חומרבאינטרנט ולא הצלחתי לגבש דעה.

וגם הצעות לשני סוגים של יוקו.

אחד A-DRIVE, דירוג מהירות H ב1800 ש"ח לרביעייה והשני C-DRIVE בדירוג מהירות V ב2100 ש"ח לרביעייה.

אני מפרסם את ההודעה לאחר חיפוש בפורום,ב-TIRERACK וגוגל.

אני מאיזור חיפה ולכן אין טעם להמליץ על אנטון.

בסופו של דבר המועמדים שהכי נראים לי הם: הפאלקן בגלל המחיר, ההידרה-גריפ נשמע טוב (פירמה מוכרת במחיר סביר) כמו כן הדנלופ LM 702.

אבל הכי מעניין אותי היוקו C-DRIVE עם דירוג מהירות גבוה מהשאר, למרות המחיר המעט גבוה יותר....

כל עצה ודעה תתקבל בברכה.

פורסם

אתה יודע מה עומר, אין לי מושג בצמיגים...

אבל, אני כ"כ מבסוט מאיך שכתבת את השאלה, מבחינת סקר שוק מקדים וכתיבת הפרטים הרלוונטים שהחלטתי להגיב. קבל ח"ח. :mm_yeah: .

מנהלים: אולי כדאי להפוך לדביק את הודעתו של עומר כדוגמא לניסוח שאלה.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

דבר קטן, אם אתה באמת מחפש אחיזה, תתחיל לחשוב על להגדיל את הסכום משמעותית. כל הצמיגים שציינת הם צמיגים בינוניים מבחינת אחיזה. אם אתה יכול להשקיע כ-600-800 ש"ח לצמיג, תגיד ותקבל הכוונה.

קח בחשבון שאם אתה לא גומר צמיגים תוך שנה-שנתיים, התוספת של הכסף שאתה משלם עבור צמיג ספורטיבי טוב, מתפרשת על 3-4 שנים ומאוד משתלמת.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
דבר קטן, אם אתה באמת מחפש אחיזה, תתחיל לחשוב על להגדיל את הסכום משמעותית. כל הצמיגים שציינת הם צמיגים בינוניים מבחינת אחיזה. אם אתה יכול להשקיע כ-600-800 ש"ח לצמיג, תגיד ותקבל הכוונה.

קח בחשבון שאם אתה לא גומר צמיגים תוך שנה-שנתיים, התוספת של הכסף שאתה משלם עבור צמיג ספורטיבי טוב, מתפרשת על 3-4 שנים ומאוד משתלמת.

קיבלתי גם הצעה לדלופ SP-9000 באיזור 1500 לזוג.

כרגע בשבילי זה קצת מוגזם....

אני לא נהג מטורף וגם האוטו שלי הוא לא בדיוק ספורטיבי קיצוני, אבל אני בהחלט נהנה מידי פעם לעשות את כביש בית-אורן בשביל הכיף....

כרגע יש מישלין פיילוט בני 6. ברטוב הם מעולים, ביבש (והם גם יבשים) יש יותר יותר מידי תת-היגוי בשביל ב.מ.וו.

פורסם

אתה מתאר בדיוק את המצב שלי לפני כמה חודשים.

בסוף החלטתי ללכת על איזושהי פשרה בין אחיזה למחיר, ובעצם קבלת תמורה טובה מאוד להשקעה.

תנסה את זה:

http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Kumho&tireModel=ECSTA+Supra+712

מחיר - כ-350 ליחידה בקנייה של רביעייה.

פורסם

לדרישות שלך הפאלקן יהיו לא רעים בכלל.

רק שים לב לתאריך הייצור שלהם ותקפיד עליו.

גם המחיר שהם הוצעו לך בו לא רע בכלל במידה והוא כולל הרכבה וונטילים חדשים [ משום מה יש מקומות - רבים מידי לצערי, שלא מחשיבים את מחיר החלפת הונטילים בעת הרכבת צמיג חדש - מה שבסוף היום מוסיף עוד כ-100 שקל לחשבון]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מצטרף להמלצתו של הנסיך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אתה יכול להשיג גם דנלופדגם 490 ב 1500 ש"ח לרביעייה.

אגב, ה LM702, פשוט צמיג מצויין, קיבלתי עליו חוות דעת טובות ממספר אנשים שרכשו בזמנו (לפני חצי שנה), וכך רכשתי גם לעצמי, צמיג מעולה עם חתך יפה ושונה.

פורסם

קראתי, הפנמתי והתבשלתי במחשבות של עצמי.

עדיין משום מה יש לי הרגשת בטן טובה בקשר ליוקו C-DRIVE.

למרות שגם הדנלופ LM 702 קורץ לי.

הפאלקן מושך אותי בגלל המחיר, אבל אני חושב שאני מוכן לשים את ההפרש.

לעוד מישהו יש משהו לתת לי מחוכמתו?

פורסם
קראתי, הפנמתי והתבשלתי במחשבות של עצמי.

עדיין משום מה יש לי הרגשת בטן טובה בקשר ליוקו C-DRIVE.

למרות שגם הדנלופ LM 702 קורץ לי.

הפאלקן מושך אותי בגלל המחיר, אבל אני חושב שאני מוכן לשים את ההפרש.

לעוד מישהו יש משהו לתת לי מחוכמתו?

לי לא ברור היכן הC-DRIVE נכנס בריינג' של יוקוהמה. לדעתי מדובר בצמיג בסיסי בהשוואה לדגמים שנמכרו כאן עד היום והוא לא מוגדר כ"צמיג קיץ" בניגוד אליהם.

ה-702 הוא דגם מזרח אסיאתי של דנלופ. לי יש SP SPORT 01 באותה המידה, שעלו 1600 ש"ח לפני כשנתיים.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אני יכול להמליץ על הגודייר אקסלנס... דגם חדש יחסית

עפ"י האתר שלהם הצמיג מתאים גם ליבש וגם לרטוב.

רכשתי אותו לפני כחודש בערך במחיר של 1850 ש"ח לרביעיה של 195/60/15 - ניסאן אלמרה

ועד כה אני מרוצה מהם. אוחזים הרבה יותר טוב ביבש מהברידג'סטון המקוריים (והיבשים) שהיו על הרכב.

יצא לי לבדוק אותם פעם אחת ברטוב וגם שם הם הפתיעו לטובה.. מרחקי הבלימות התקצרו והרכב הרגיש הרבה יותר יציב בסיבובים.

http://eu.goodyear.com/home_en/tires/repository/Excellence/index.jsp

• תוכן חדש...