Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הליאון החדשה נראית יפה יותר במציאות ממה שציפיתי וממה שרמזו עליה אחיותיה הכעורות (אלתיאה וטולדו).

האבזור אומנם מעט נחות מה- golf GTI mk5 אבל לפי מיטב כתבי הרכב בארץ אין הבדל במנוע בין השתיים.

כלומר ע"י שינוי תוכנת ניהול המנוע (בין אם ע"י צ'יפ או ע"י שקע דיאגנוזה) אפשר להביא את שתיהן ל-250 כ"ס, כפי שכבר עשו לחבר מועדון VAG :

http://www.vag-club.com/forum75-heb/forum_posts.asp?TID=2698

כרגע הגולף GTI מוצעת כאופציה גם עם תיבת DSG ובתצורת 3 דלתות.

נקווה שבעתיד תוצע תיבת ה-DSG גם בליאון T .

סביר שתוך זמן קצר נראה גרסאות FR / קופרה/ קופרה R של הליאון. נקווה שהמחיר יהיה תחרותי (ככל ששער היורו והחמדנות של צ'מפיון יאפשרו :roll: ).

כולי תקווה שתיוצר ותיובא גם גרסה כפולת הנעה.

במחיר של 175 אלף ש"ח היא מציעה אלטרנטיבה תחרותית ל-GTI ולהרבה מכוניות אחרות.

למרות שהיא עדיין לא מתחרה (וגם לא מנסה להתחרות) ברפליקות הראלי היפניות כפולות ההנעה, ומרובות ההנאה.

יש סיכוי סביר שאקנה לעצמי אחת כזו לכשיגיעו דגמי 2007 .

והערת אגב לליאור:

אומנם רק עכשיו הבנתי מדוע לוי יצחק שחט את המחירון של הרכב שלי בשלוש השנים הראשונות שלו, אבל אולי תגרום לו לשנות את הגישה לגבי הליאון החדשה?

פורסם
הליאון החדשה נראית יפה יותר במציאות ממה שציפיתי וממה שרמזו עליה אחיותיה הכעורות (אלתיאה וטולדו).

אמנם על טעם ועל ריח... אבל אני ממש לא מסכים איתך בנוגע לאלתיאה. הטולדו אכן גמלונית מדי (שלא לומר גיבנת) עם האחוריים המוזרים, אבל האלתיאה היא ללא ספק המיניואן הקומפקטי (או סתם קומפקטית מוגבהת, אם תרצו) היפה ביותר כיום. כל פעם שיוצא לי לראות אחת בכביש אני מופתע מחדש עד כמה היא מיוחדת בין שפע הלבן והאפור של רוב הדגמים האחרים. לפעמים זה פשוט מוזר לחשוב שמדובר בדיוק באותה הפלטפורמה של הגולף המשעממת (אם כי ה-GTI נראית טוב) או האוקטביה וה-A3 המכובדות אך חסרות האופי. בתור מישהו שלא אוהב מכוניות גבוהות, מאוד התרשמתי מהאלתיאה בתמונות ועל הכביש.

רוני

Altea-1.jpg

Altea-9.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...