Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איבזה 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או סוף סוף מישהו פה מדבר על משהו שאני בדקתי כבר 3 חודשים .

אז ככה סיאט איביזה סטלה זה הדגם הפחות מפואר בעל 75 כוח סוס מתי זה משמעותי ההבדלים ? : במנוע 1600 כאשר המלצות ישירות של מכונאי רכב ומוסכניקים אמרו לי במפורש לא להתעסק עם סיאט איביזה 1600 2001 דגם סטלה למה ? כי מנוע 1600 אמור יחד עם כל המכלולים להפיק 100 כוח סוס ולא 75 . יותר פשוט ? פשוט אל תסתכל על סטלה על מה כן ? על סיגנו באנגלית signo זה הדגם שאני עד היום מחפש בעל 100 כוח סוס צג דגיטלי והמפואר בין השתיים . בקשר ל1400 אז בזה אני לא מבין אבל כמו שהבנתי מהמכונאים אתה יכול לקנות סטלה עכשיו יש בשנת 2001 סטלה עם 100 כוח סוס כנראה זה בסדר העיקר שלא יהיה 75 מקווה שעזרתי

• תוכן חדש...