Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה להשיג את LIVE FOR SPEED

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרעקסטאר, תאמין לי, אתה לא רוצה להסתבך איתי על גבי הפורום. (וזה לא איום, פשוט כמות השטויות שאתה פולט יכולה לשרת את הצורך בציניות אצלי למשך שנים רבות).

אני עדיין המום שדווקא אתה, מכל האנשים, מעז להגיד משהו על "פניני החוכמה" שלי.

ובנוגע למשחק (אם כבר אז כבר) - מצטער, משחק שגורם לי להתחיל לחטט בקבצי INI ולבצע מיליון התאמות רק בשביל שהוא יוכל להראות טיפה כמו משהו נורמלי - הוא משחק שאין לי סבלנות אליו. עובדה שאת ליב פור ספיד הוציאו על אותו מתכון והוא עובד בסדר גמור.

מה גם שבאמת חכם מצד יוצר המשחק ליצור תכונות כל כך עלובות למכוניות במשחק בגרסת הדיפולט - זה מבריח 90 אחוז מהאנשים שלא רוצים להתעסק עם החרא הזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
דרעקסטאר, תאמין לי, אתה לא רוצה להסתבך איתי על גבי הפורום. (וזה לא איום, פשוט כמות השטויות שאתה פולט יכולה לשרת את הצורך בציניות אצלי למשך שנים רבות).

ובנוגע למשחק (אם כבר אז כבר) - מצטער, משחק שגורם לי להתחיל לחטט בקבצי INI ולבצע מיליון התאמות רק בשביל שהוא יוכל להראות טיפה כמו משהו נורמלי - הוא משחק שאין לי סבלנות אליו. עובדה שאת ליב פור ספיד הוציאו על אותו מתכון והוא עובד בסדר גמור.

מה גם שבאמת חכם מצד יוצר המשחק ליצור תכונות כל כך עלובות למכוניות במשחק בגרסת הדיפולט - זה מבריח 90 אחוז מהאנשים שלא רוצים להתעסק עם החרא הזה.

רוני

אני לא רוצה לדעת מה אתה חושב על GPL :shock::shock:

גם בטח גם הוא לא יתאים לך לפי מה שאמרת פה לך מתאים משחק כמו קולין מקריי 2 נהיגה קלה :)

בגדול קולין מקריי 2 הוא מחשק נהיגה מאוד ידידותי וקל לנהיגה..

אחרי שאני ניסתי GPL ראיתי מה זה עוצמה אמיתית ומדוייק..והיה קשה בהתחלה להתקין פאט'צים כנגד מסע הזמן :)

אתה יכול לקרוא פה התרשמות :)

http://www.formula-1.co.il/forum/viewtopic.php?t=991

פורסם

רוני

רוני מצחיקוני הצורך שלך בציניות ממש לא מעניין אותי וגם לא היחס הילדותי שלך.

לא ממש אכפת לי "להסתבך" איתך בפורום כי להפך ממך (כך נראה לי) יש לי חיים גם מחוץ לפורום כך שאתה וההערות ה"ציניות" שלך לא ממש מטרידות אותי ואתה ממש לא מפחיד אותי באיומים הילדותיים שלך. (מש מזיז לי תביצה השמאלית)

ובנוגע למשחק (אם כבר אז כבר) - מהתחלה אמרתי שהמשחק המדובר מתאים ל 10% שכן מוכנים קצת להסתבך איתו, למרות שלפי דעתי האישית זו לא הסתבכות כלל אלה השקעה ראשונית פשוטה וזה הכל. תאמין לי שאחרי ההשקעה הקטנה הזאת המשחק הוא אחד מהמשחקים היותר מהנים והממכרים שיש. זאת בזכות הפיזיקה שלו והמנוע הנהדר.

זכותי להמליץ עליו כמו שזכותך לשלול, אבל לפחות אם אתה שולל תעשה זאת על סמך ניסיון ולא על סמך דיבורים באויר וציניות דבר שכפי שנראה אתה יודע לעשות בהצטינות.

אודי.

פורסם

מתי יפסיקו פה המריבות?!

חבר הכנסת אודי, אני קורא אותך לסדר!! *דופק עם פטיש על שולחן*

די לריב! די כבר!

:puzzled:
פורסם

רוני מצחיקוני הצורך שלך בציניות ממש לא מעניין אותי וגם לא היחס הילדותי שלך.

לא ממש אכפת לי "להסתבך" איתך בפורום כי להפך ממך (כך נראה לי) יש לי חיים גם מחוץ לפורום כך שאתה וההערות ה"ציניות" שלך לא ממש מטרידות אותי ואתה ממש לא מפחיד אותי באיומים הילדותיים שלך. (מש מזיז לי תביצה השמאלית)

פשש, הכנסת לי. הסיבה היחידה שהת'רד הזה לא ננעל היא כי אולי עוד יש בו משהו חיובי שיכול לתרום לאנשי הפורום. לך אני ממליץ לעומת זאת להרגע עם הדיבורים האלו, מכיוון שהעבר שלך בפורום הזה לא בדיוק מאפשר לך לתת ביקורת על אנשים אחרים.

רוני, בלי שום ציניות

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב הורדתי נטקר כהמלצתך.

משחק ממש מצוין ואפילו מתעלה על racer בתחומים מסוימים רק שאי אפשר להוריד בו מכוניות אבל כן אפשר מסלולים.

עוד בעיה זה שאי אפשר לשחק עם הפיזיקה של המכוניות והמאפינים של המסלולים כמו ברייסר

אבל ממש אחלה משחק ושווה הורדה

פורסם

זו בדיוק הכוונה של יוצרי המשחק: שאי אפשר יהיה לשנות את הפיזיקה של המכוניות, כדי שלכל מי שמשחק תהיה אותה מכונית ושהפיזיקה שלה תהיה מדוייקת ככל האפשר.

אני שמח שנהנית.

פורסם

מב שלא אהבתי במשחק הוא שיש תחושה של איטיות של המכונית

לא מרגישים שנוסעים מהר.

גם ב racer זה קיים אבל פה יותר.

כל הבעיה של משחקי המחשב הראליסטים האלה היא שהם לא מעבירים תחושות כמו מהירות וכוחות צנטרפוגלים. פורס פידבק זה לא מספיק אני מחכה ליום שנשב על כסא מחשב שיוכל להעביר את כל התחושות הנ"ל

פורסם

האתר הרשמי של netKar נפתח והוא עושה רושם מצויין:

http://www.nkzone.com/

בשביל להוריד את גירסה 0.96 של המשחק לכו ל-downloads ושם תבחרו releases.

גירסה 1.0 עם משחק ברשת אמורה להגיע ממש בקרוב.

פורסם

אחרי שחרשתי את netcar בזמן האחרון אני חייב להודות שהמנוע הפיזיקלי שלו הכי טוב

אבל עדיין racer יותר טוב בזכות המבחר העצום של מכוניות\מסלולים ושניתן לשנות כל דבר שם

• תוכן חדש...