Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא כזה...ליד הבית שלי יש מוסך שיש לידו בור טיפולים מוזנח כזה.. בגלל הגשמים הבור הפך למשהו שדומה לבריכת גידול דגים.

אין לי שום צורך בבוקים כי אני מחליף שמן פעם בחצי שנה וזהו, פשוט חבל לי להשקיע כמה מאות שקלים על משהו שאני ישתמש בו אולי 5 פעמים.

דרך אגב דניאל בדקתי את הבור באוטודיפו והוא לא משהו.. "מייד אין צ'אינה" אצל הפרסי אני חושב יותר זול :)

ועכשיו ברצינות, אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני מאוד ישמח.

פורסם

"אין לי שום צורך בבוקים כי אני מחליף שמן פעם בחצי שנה וזהו"

לא הבנתי למה אתה צריך בור?

הרם מעט את האוטו מקדימה, ופתח את פקק השמן.

במשך שנים החלפתי שמן,בלי בור ובלי בירבור.:roll:

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
"אין לי שום צורך בבוקים כי אני מחליף שמן פעם בחצי שנה וזהו"

לא הבנתי למה אתה צריך בור?

הרם מעט את האוטו מקדימה, ופתח את פקק השמן.

במשך שנים החלפתי שמן,בלי בור ובלי בירבור.:roll:

דוד

תנסה את זה על לנטיס ותגיד לי איך היה...אם לא תצליח תנסה גם עם מדרכה ותספר אם הצלחת.

אני כבר יודע את התשובה...

פורסם

החבר שלי מחליף שמן במאזדה לנטיס 1800/96 בחצר ביתו.

הגבר בן 63 אם הוא יכול,גם אתה יכול.

(עם קצת רצון ויכולת ,גם פיל יכול ל---ק תרנגולת).:roll: :roll:

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

(עם קצת רצון ויכולת ,גם פיל יכול ל---ק תרנגולת).:roll: :roll:

לחבק תרנגולת? ללקק תרנגולת? לזגלבק תרנגולת?

באמת, בשביל החלפת שמן לא צריך בור. להרים את האוטו על ג'ק, לדחוף בוקים או סטנדים ולבצע את העבודה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בני בור ולא בול!

שלום צביקה.

אני אולי כותב אם שגיעות אבל אני לא אהבל. כתבתי!!!

תשאיר כתובת בפרטי ואני אשלך לך בור בדואר.

מה לא ברור

ביי בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ז'ניה... ערב טוב... להחליף שמן בלאנטיס זה הדבר הכי קל בארץ. אני מחליף ללאנטיס שלי כבר שנתיים וחצי בלי בורות ובלי ליפט ובלי כלום

מעלה את האוטו על מדרכה ומחליף. אין שום בעיה להחליף בלאנטיס! הגישה קלה לאגן השמן ועם ידיים נורמליות הגישה גם לפילטר קלה.

איזה מודל הלאנטיס שלך? שלי 2000 וצריך מפתח 19' סגור ומפתח פילטרים (עדיף שיהיה דק!) וזהו.

לסיכום: עזוב אותך בוקים ובורות ונעליים. אם אתה מחפש את זה רק בשביל החלפת שמן אז זה בהחלט מיותר

• תוכן חדש...