Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לגבי סקסו VTR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אוהב רכבים פשוטים, אך ורק ספורטיביים או בעלי המראה הספורטיבי.

אני מחפש כבר הרבה זמן את כל סוגי הGTI XSI RSI למיניהם ואין משו בסגנון ..

פורסם
אני לא אוהב רכבים פשוטים, אך ורק ספורטיביים או בעלי המראה הספורטיבי.

אני מחפש כבר הרבה זמן את כל סוגי הGTI XSI RSI למיניהם ואין משו בסגנון ..

אתה מחפש אישור "פסיכולוגי" ולא ייעוץ לרכב. לדעתי פורום שעוסק בזה בתפוז יעזור לך יותר - שאלת שאלה על מכוניות, גיא ענה לך באופן מאוד ברור ואתה מתעקש לקבל חיזוקים לשטות שאתה מעוניין לעשות - עבור זה אתה לא צריך פורום ייעוץ לרכב.

רון.

-יהיה מצחיק פעם לאחד את כל שירשורי הדיסוננס פה בפורום-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מה הקשר אישור פסיכולוגי, אני פשוט לא אוהב סגנונות אחרים של רכבים, ואם אין לך דרך לעזור אתה לא צריך לבוא ולהטיף לי פה .

פורסם
ואם אני קונה את הרכב הנל שעבר תאונת חזית ותוקן והוא יד 3+, קילומטרז די גבוה..

אני יוכל להפטר ממנו בעוד שנה, או שממש יהיה לי קשה ?

אני מיואש מלחפש רכב כבר אז אני מתפשר על הגרועים שבהם כבר שקל למצוא .. :roll:

אתה מחפש רכב נדיר יחסית תוך ידיעה שבעוד כשנה תוכל למוכרו? למה? תפרגן לעצמך להנות ממנו.

ידידי - אתה עשוי למצוא את עצמך מחפש רכבים כאלה במשך כשנה עד שתמצא כלי שמור.

אגב - למה למכור אחרי שנה? צבא?

לגבי תאונת חזית - איזו תאונה? נכנס ב 20 קמ"ש במונית והחליפו לו מכסה מנוע וקצת פלסטיקה או שנכנס בקיר ב 90 (והאוטו לא הושבת?! כמובן שאני מקצין)?

מה זה יד 3+? מעל יד 3? כמה?

כמה זה ק"מ גבוה?

פורסם

יד 4 ק"מ 180 ומצב התאונה זה משו כמו החלפת רדיאטור וכמה כיפופים בפח(מכסה מנוע).

להמכר עוד שנה - צבא, זה הגורם העיקרי ..

פורסם
מה הקשר אישור פסיכולוגי, אני פשוט לא אוהב סגנונות אחרים של רכבים, ואם אין לך דרך לעזור אתה לא צריך לבוא ולהטיף לי פה .
אני לא בא להטיף, חלילה, אתה פשוט נורא רוצה שמישהו יגיד לך "קנה את הVTR המשוחזרת"

אז אתה יודע מה?

בכיף - קנה את הVTR הזו

היא נראית לך? נשמע שכן

היא חזקה מספיק? מנוע 1600 מיושן על משקל קל אומר שרוב הסיכויים שכן

היא נראית טוב? ברור, זה אוטו סקסי לאללה

אז שיהיה לך בכייף. כמו שלך לא מפריע שהאוטו רוסק שוחזר ונתפר [אבל נראה טוב מאוד כנראה] כך אני בטוח שגם אתה תוכל למצא בחור [או בחורה] שייקנו את האוטו ממך ולא יפריע להם שהאוטו משוחזר.

לגבי כמה לשלם עליו? זה תלוי. תשלם כמה שתראה לנכון. לך יקרה אותו הדבר כשיייקנו אותו ממך.

אם היית מחפש מכונת נהיגה הייתי מסכים ואומר לך לרדת ממנו - זה אוטו שהתעקם ואתה לא בטוח איך תהיה ההתנהגות שלו לעומת אקזמפלר אחד כזה תקין, אבל מכיוון שמה שמעניין אותך זה בעיקר קו ישר ופוזה אני לא חושב שיש מניע שתקנה את הVTR האמורה.

ולגבי ההערה שלי עם הפסיכולוגיה - ממש לא התכוונתי לעקוץ, זו היתה הבעת דיעה לחלוטין, זה מצב טבעי ואולי לא ניסחת את הכוונות שלך טוב מספיק וזה עורר אנשים להתייחס לרכב הזה כרכב שעבר תאונה ולא כרכב שאולי יתאים לך ממש.

בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני לא מוצא את כפתור העריכה כאן, אז החלטתי להגיב במקום.

לבסוף החלטתי לא לקנות את הרכב, והבנתי גם שצריך להתרחק ממנו.

תודה על העזרה וההשפעה כאן !

• תוכן חדש...