Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NBA All-Star 2006 Houston

TurboMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב זה מתחיל, סוף שבוע האולסטאר המוכר, הפעם ביוסטון,טקסס.

הערב ב4.00 AM - שידור ישיר בערוץ ספורט5+, משחק הרוקיס (עונה ראשונה בNBA) לבין נגד שחקני עונה שנייה בNBA. שאראס(שהוא רוקי) ייפתח בחמישיה של קבוצת הרוקי.

ביום ראשון בלילה, בשעה 3.00AM - שידור ישיר בערוץ ספורט 5, משחק האולסטאר שיפגיש בין טובי אליפות המזרח לבין טובי אליפות המערב. בין רשימת הכוכבים שתשחק - דווין וויד, לברון ג'יימס, וינס קרטר, ריפ המילטון, שאקיל אוניל, קובי ברייאנט, דירק נוביצקי, טי-מאק, אלן אייברסון ועוד גדולים וטובים.

צפיה מהנה לכולם!!!

פורסם

תחרות ההטבעות והשלשות היא בראשון בבוקר, אאל"ט ב5 לפנות בוקר. כלומר בלילה שבין שבת לראשון.

אשכרה מאז ימי ג'ורדן לא קמים מוקדם.

מה שכן יהיה מעניין את שאק נותן בראש לקובי . :)

רק חבל שסטודמייר פצוע כל העונה.

ROOONEEYY

פורסם
תחרות ההטבעות והשלשות היא בשבת בלילה, אאל"ט ב5 לפנות בוקר.

אשכרה מאז ימי ג'ורדן לא קמים מוקדם.

5 לפנות בוקר שבין שישי לשבת?

או שבת לראשון?

תודה

172

פורסם

תחרות הטבעות שלשות ותחרות שלוש על שלוש... (קובי בראיינט, מג'יק ג'ונסון וליסה לסלי באותה קבוצה, מעניין) תתקיים בין שבת לראשון החל מ-03:25...

http://sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=403&docID=3059&lang=he

דרך אגב תחרות ההטבעות צריכה להיות מעניינת, משתתף פה נייט רובינסון מהניקס עם כל ה-1.76 ס"מ שלו!!!

תכינו שלוש לילות בלי שינה... :-)

פורסם
אם בקובי עסקינן...פאקינג 81 נק'?! שהקבוצה שלו תתכתב איתו ב-SMSים וזהו לא?
פשוט ענק!

חבל שהשאר מגלים כזו חוסר יציבות.. בגלל זה הלייקרס נמצאים איפה שהם נמצאים, מקום 8 במערב.

פורסם

הלייקרס בתקופת מעבר כרגע - בלי כל ספק חסר ליד קובי 2-3 שחקנים ברמה בכדאי להגיע להישגים ולהוות יריבים

רציניים לגדולות של הליגה (הפיסטונס והספרס..) ישנם דיבורים על מעבר אפשרי של סטודמייר ללייקרס (בעזרת השם...)

מה שישדרג את הקבוצה בכמה וכמה רמות - הכל בתיקווה שתוך שנתיים שלוש הם חוזרים להיות מהמובילים בליגה.

כמו שכולם רואים שאק בלי קובי לידו זה לא אותו דבר - אומנם וייד סופרסטאר אבל זה פשוט לא זה (גם שם חסרים עוד

שחקן אחד או שניים בכדאי לשדרג את הקבוצה ולההפוך אותה לטוענת רצינית על האליפות...)

בוא נגיד שבתור אוהד לייקרס אני מקווה מאוד ששאקיל יסיים את הקרירה שלו ללא טבעות נוספות (עם כל האהבה שלי

אליו ועם ה 2 גופיות שיש לי שלו - הקבוצה מעל הכל...)

פורסם

אוקיי אז סטאודמייר (אמארה אני מניח ולא דיימון) לא גמר את העונה, הדיבורים אומרים שאחרי האולסטאר אולי ניראה אותו.

בקשר לקובי - לקובי יש שחקנים מעולים לידו - סמוש פארקר, לאמאר אודום שלדעתי חוץ מקובי הוא מחזיק את הקבוצה, וכריס מיהם הסנטר האימתני. הסיבה להפסדים האחרונים והמרובים של הלייקרס - לאמאר אודום וכריס מיהם לא שיחקו - שניהם היו פצועים . קובי לא יכול לבד לעשות הכל - למרות שלדעתי המשחק של ה81 נק' לא היה אגואיסטיות - בכל קבוצה יש מנהיג שתמיד יעשה יותר מהקבוצה - בפילדלפיה זה אייברסון שיכול לגמור משחקים עם 50+, בקליבלנד זה קינג ג'יימס שגם לו היו כמה משחקים גדולים, בפיסטונס ובספרס אין את זה - מאוד קבוצתי משחקים. בקצב הזה - הלייקרס בחיים לא ייקחו אליפות. דבר ראשון הקבוצה לא משחקת קבוצתי מספיק וזה המפתח. אחרי זה - הקבוצה נכשלה נגד קבוצות הליגה החזקות - בפלייאוף הם לא ישחקו נגד אטלנטה או ניו יורק.

אגב, היום בלילה תחרות ההטבעות - איגודולה הולך לקחת את התואר :).

פורסם

אני בעד ג'וש סמית,גם דאנקר מדהים וגם נותן גגות :).

יאללה הימורים, מי יקח את האליפות? אני מהמר על דטרויט הם חזקים השנה, והרכישה של קלווין קאטו כמחליף מהספסל של וואלאס לא מזיקה להם, אני מקווה גם שפיניקס יגיעו לגמר, אבל ללא סטודמייר זה יהיה קשה.

ROOONEEYY

פורסם

שוב פעם, סטאודמייר כניראה יחזור בקרוב.

הקליבלנד קאבאלירס הם הקבוצה המעודפת עליי - אבל פלייאוף לא ניראה העונה - סיכויים גדולים שלארי יוז גמר את העונה.

האליפות? של הפיסטונס כניראה - הספרס לגמר לא יגיעו לדעתי - יש סבירות גדולה שדאלאס תיקח את האליפות השנה - מה שעשה המאמן הצעיר אייברי ג'ונסון פשוט מדהים.

פורסם
אוקיי אז סטאודמייר (אמארה אני מניח ולא דיימון) לא גמר את העונה, הדיבורים אומרים שאחרי האולסטאר אולי ניראה אותו.

בקשר לקובי - לקובי יש שחקנים מעולים לידו - סמוש פארקר, לאמאר אודום שלדעתי חוץ מקובי הוא מחזיק את הקבוצה, וכריס מיהם הסנטר האימתני. הסיבה להפסדים האחרונים והמרובים של הלייקרס - לאמאר אודום וכריס מיהם לא שיחקו - שניהם היו פצועים . קובי לא יכול לבד לעשות הכל - למרות שלדעתי המשחק של ה81 נק' לא היה אגואיסטיות - בכל קבוצה יש מנהיג שתמיד יעשה יותר מהקבוצה - בפילדלפיה זה אייברסון שיכול לגמור משחקים עם 50+, בקליבלנד זה קינג ג'יימס שגם לו היו כמה משחקים גדולים, בפיסטונס ובספרס אין את זה - מאוד קבוצתי משחקים. בקצב הזה - הלייקרס בחיים לא ייקחו אליפות. דבר ראשון הקבוצה לא משחקת קבוצתי מספיק וזה המפתח. אחרי זה - הקבוצה נכשלה נגד קבוצות הליגה החזקות - בפלייאוף הם לא ישחקו נגד אטלנטה או ניו יורק.

אגב, היום בלילה תחרות ההטבעות - איגודולה הולך לקחת את התואר :).

סמוש פארקר ואודום אומנם שחקנים טובים אבל הם לא שחקנים שיכולים לקחת קבוצה לאליפות ! אודום שחקן קלאץ גרוע

מאוד (אני זוכר השנה 3 פיספוסים של זריקות ניצחון ...) ופארקר זה עדין לא זה , מול החמישיה שהייתי אז לליקרס שפישר

ופוקס היו במקום ה 2 האלה אין מה להשוות , או להשוות לגינובלי ופארקר של הספרס או לבילפס ופרינס של הפיסטונס

הם אומנם שחקנים ברמה אבל ממש לא שחקנים לאליפות , ומיהם - נו באמת צריכים שחקן רציני מתחת לסלים אם

רוצים לתתת תחרות ל וואלסים \ דאנקן \ יאו-מינג וכמובן להר אדם - שאק בכבודו ובעצמו.

לא יעזור לליקרס הם הלכו עם קובי (החלטה נכונה לדעתי !) אבל הוא צריך לידו עוד 2-3 שחקנים ברמה גבוה של ממש

כדאי שהלייקרס שוב יוכלו לאיים על האליפות - רכז , איש גדול ודומיננטי (באמת) מתחת לסלים ופואוורד דומיננטי כדאי שיהיו קבוצת אליפות -

בוא נקווה (אני לפחות :-) יש עוד מישהו ?! ) שבקיץ נישמע הרבה אצ הלייקרס קניות חדשות לקבוצה.

לגבי האליפות , הפיסטונס אכן קבוצה מאוד מרשימה (הבילפס הזה - וואו !!!) אבללל כמו לדעתי כיפגשו את הספרס בגמר

הם יפסידו (כמו שנה שעברה....) אבל כנירהא שזה שוב יגיע למשחק 7 .

• תוכן חדש...