Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי את האום המרכזי , נתתי כמה מכות על הציריה וכלום כנראה שהיא תקועה ממש חזק .

השפרצתי לתוך הטבור ספריי חלודה ללילה, לא יודע אם זה יעזור .

מה בדרך כלל עושים במקרים כאלה, והאם גם מהגיר היא יוצאת כל כך קשה?

ועוד שאלה קטנה , אני בטוח ב80% שהרעש נובע מהציריה אבל יש ספק קל שאולי זה המיסב , איך ניתן לקבוע חד משמעית איפה הבעיה.

הרעש קיים לא רק בסיבובים אלה גם בקו ישר , ככל שאני מאיץ כך הרעש מתגבר.

זה לא תקתוקים , זה יותר רעש של מעבד מזון שתוכן קרח.

פורסם

שלום רב

עלפי תיאורך הרעש נובע מהמיסב והחלפתו דורשת כלים וציוד מתאים ( לא תוכל להחליפו לבד )

אים שחררת רק את האום המרכזית אז ברור שכלום לא יזוז . יש לפרק את מכלול הגלגל עלמנת ליצור "חופש " שיהיה לציריה מרוווח לזוז

בברכה זיסו יוסי

פורסם

בקשר למיסב אני יכול לפרק את הנאבה וללכת למוסך שרק יחליפו אותו.

אני חושב שאין תקתוקים בכלל בסיבוב רק קיים הרעש שתיארתי מקודם והוא דווקא חזק בנסיעה ישרה, איך ניתן לבדוק אחרי שהנאבה מפורקת את מצב המייסב ?

האם מקום שמשפץ ציריות יכול להגיד מה מצב הציריה כאשר היא מפורקת מהרכב?

אם אני כבר מפרק הכל אז אולי כדאי לבטל את כל האפשרויות.

מה עלות החלפת מיסב בהנחה שהכל כבר מפורק ונותר רק לוציא את הישן ולהכניס חדש?

פורסם

ניסן פנה ליעקוב ב"מצמד השרון" בנתניה איזור התעשיה הישן(סוף רחוב האורזים, הכניסה מקניון הדרים שמאלה), הוא משפץ ציריות והגאים, והוא יספק לך צירייה אתד תמורת אחת, יש להביא את הישן, וגם תוכל לשאול אותו, את כל השאלות ששאלת!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...