Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אני יצלם לך את הרכב מחר, או אפילו היום אם אני בטעות יחנה במקום עם מספיק אור.

אז ככה

השלב הראשון, ניקיתי את הטמבונים טוב טוב, לאחר מכן אחרי שהתייבשו שייפתי אותם עם נייר מים אם אני זוכר נכון זה היה מספר 200 (אבל כדאי שתבדוק את זה !) אל תתעצל לשייף כמה שיותר, בזמן השיוף תרטיב מעט את הנייר שיוף .. מעט !

אחרי זה עברתי על הטמבון עם הספרי ואני יגיד את זה ברור, אל תעצור בשום נקודה ! פשוט תזרום עם הצבע

יצאה לך נקודה קטנה שהצבע לא מספיק חזק כמו כל שאר הטמבון ? סבבה, תעשה את כל השורה

אל תיתקע עם הספרי על נקודה אחת !

עברתי על הטמבונים ב3 שכבות, מה אני יגיד לך הצבע מחזיק נהדר.

בחום בקור בשמש בגשם, אין קילופים פיצוצים ושאר שטויות !

אתה תראה תמונות עוד היום או מחר.

בהצלחה.

נ.ב

יצא לי לעבור על הטמבונים מס' פעמים בזמן הנקיון של הרכב עם ווקס לחלקים שחורים שקניתי מcarplan.co.il

עושה עבודה לא רעה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...