Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי חיפוש ואני קצת מבולבל כי קראתי שם חחות דעת חיוביות ושליליות.

רציתי לדעת איך הפיג'ו 306 המשפחתית (נדמה לי דגם XT או XR) נפח מנוע 1600 משנתון 2001 או 2002.

האם האוטו אמין? מבלה הרבה במוסך? (אני כמובן מתכוון לא לרכב מוזנח אלא מטופל כהלכה)

האם זה נכון שהצרפתיות בכלל והפיג'ו בפרט סובלות מבעיות חשמל רבות?

חשבתי לחפש מכונית כזו אבל עם כל מי שהתייעצתי כולל המכונאי שלי ייעצו לי להתרחק מפיג'ו כמו מאש.

ובכל זאת הייתי שמח לקבל הסברים קצת יותר רציניים ונראה לי שזה המקום....:-)

תודה מראש לכל המגיבים!

דייהטסו שרייד 1300 מודל 93 , ידני

פורסם

ה-306 מכונית נהדרת וזולה יחסית לשנתון. יש עדיפות לקניית דגם ידני. האמינות לא ברמה של היפניות אבל רכב מטופל יכול להחזיק מעמד עוד כמה שנים בלי לפתח מחלות רציניות.

מאותו שנתון ובאותה השקעה כספית יהיה לך קשה למצוא חלופה טובה יותר למשפחתית, כאשר היפניות המקבילות לא עומדות באותה הרמה ברוב המקרים. מצד שני - הן תהיינה אמינות יותר, כנראה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103235 - השירשור שמעל זה....

באופן כללי אני כל הזמן שומע על הצרפתיות את הדברים האלה... אני מניח שזה תלוי רק במזל!

גם אני חשבתי בכיוון ה306 אבל מהר מאוד ויתרתי.... בהמלצת רבים (גם הגולשים כאן בפרום) החלטתי ללכת לכיוון גולף\פולו.

מחיר דומה, שנתון דומה, איכות גבוהה בהרבה....

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

ואני חושבת שזה תלוי מעט יותר מאשר במזל.

תשמור על הרכב, תנהג בו בהתאם, תבצע טיפולים בזמן לא יופיעו בעיות, מלבד בעיות של בלאי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103235 - השירשור שמעל זה....

באופן כללי אני כל הזמן שומע על הצרפתיות את הדברים האלה... אני מניח שזה תלוי רק במזל!

גם אני חשבתי בכיוון ה306 אבל מהר מאוד ויתרתי.... בהמלצת רבים (גם הגולשים כאן בפרום) החלטתי ללכת לכיוון גולף\פולו.

מחיר דומה, שנתון דומה, איכות גבוהה בהרבה....

גם בפולקסווגן יש תקלות חשמליות.

נאמר מנסיון אישי עם שתי VW ושלוש תקלות בחודשיים האחרונים.

אצלנו במשפחה מאז שעברנו מצרפתיות (מגאנים לדורותיהן) לגרמניות (בורה, פולו) אנחנו מבלים הרבה יותר במוסך, אפילו שכמות הנסועה מאז שאין לנו את הרנו היא רבע ואולי אפילו פחות.

פורסם
גם בפולקסווגן יש תקלות חשמליות.

נאמר מנסיון אישי עם שתי VW ושלוש תקלות בחודשיים האחרונים.

אצלנו במשפחה מאז שעברנו מצרפתיות (מגאנים לדורותיהן) לגרמניות (בורה, פולו) אנחנו מבלים הרבה יותר במוסך, אפילו שכמות הנסועה מאז שאין לנו את הרנו היא רבע ואולי אפילו פחות.

הכל פונקציה של אקזמפלר.

על כל רכב כמעט תשמעו דעות סותרות, אחד מהלל, השני מקלל...

בסופו של דבר, בשורה התחתונה... מה שקובע זה המצב של הרכב הספציפי אותו אתם עומדים לרכוש.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם
הכל פונקציה של אקזמפלר.

על כל רכב כמעט תשמעו דעות סותרות, אחד מהלל, השני מקלל...

בסופו של דבר, בשורה התחתונה... מה שקובע זה המצב של הרכב הספציפי אותו אתם עומדים לרכוש.

תירוצים תירוצים.

המגאנים שהיו לנו היו רכב של העבודה שנסע כ80 אלף ק"מ בכל כביש, בכל תנאי בארץ ובלי התחשבות מצד הנוהג.

כמובן שכל הטיפולים בזמן במוסך רנו מורשה.

הבורה שיש לנו כרגע מודל 2002, יד ראשונה מסבא שלי עם 30 אלף ק"מ וכל הטיפולים לפי הספר בצ'מפיון.

הגרמניות לאו דווקא יותר אמינות, ולפעמים תקלות יכולות לעלות הון.

באמינות רק יפניות, וגם שם יש פאשלות.

• תוכן חדש...