Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר שלי שאל אותי אם אני יודע פרטים לגבי מכון בדיקה ברחובות. הוא לא זכר

את שמו טען שיש שם רק אחד. מישהו שמע? אני המלצתי ללכת לקומפיטסט

בראשון אבל הוא מתעקש לקבל מידע על המכון ברחובות, כך שאם מישהו יוכל

לתת פרטים אני אשמח לשמוע.

גיא

פורסם

הם נקראים מכון הדרום אם אני לא טועה , ויושבים בפאוור סנטר של נס-ציונה.

תיקון: הם נקראים מכון המרכז. לא הייתי במכון הדרום

לפני כמה שנים הריצו אותי שלא לצורך למשרד הרישוי לרשום שינוי הגדרת רכב בג'יפ סופה ואח"כ רצו שאשקול אותה מחדש למרות שהוסבר להם שהמבנה מקורי מנצרת.

בקיצור - נודניקים על דברים מיותרים.

נמרוד

(כמובן שגם שם יש את טקס המדבקות הזוהרות אבל אני חושב שאצל כולם זה כך)

פורסם

"מכון הדרום" ברחובות - שמעתי שהם ממש לא טובים - ולפעמים הם פוסלים על דברים לא נכונים רק כדי להרויח אגרה של בדיקה חוזרת.

"מכון המרכז" בפאוור סנטר של נס ציונה הם דווקא בסדר, חוץ מלהיטות יתר להחליף את לוחיות הרישוי.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אל תלך לשם, יחס מזלזל וחרא של שירות. הבוחנים שם לא יודעים מה זה שירות - מרימים את הקול ומדברים בזלזול , אחד הבוחנים לקח את הטופס של האיגרת להחתמה וכשחזר זרק לי אותו לתוך האוטו כמו פריסבי, לא מקצוענים - שיגעו אותי על הדוד וחזרו על המנטרה "אגזוז לחץ...אגזוז לחץ.." בסוף כמובן לא העבירו אותי בגלל הדוד ואמרו לי להביא אישור, אפילו סתם אישור מהאגזוזן שהרכיב אותו, ציטוט: "תביא אישור ממי שהרכיב לך את האגזוז לחץ, שההרכבה בוצעה כמו שצריך..ואני יעביר אותך..". אז נסעתי ל-e&a והבאתי להם אישור שכמובן לא ידעו מה לעשות עם זה (מה שהרגיע אותם היה הלוגו בצד של מדינת ישראל :lol: )

בקיצור...ח ו ב ב נ י ם

פורסם

עשו לי צרות על כל מיני שטויות. בגלל זה אני לא חוזר לשם.

לגבי המכון בנס ציונה, הם באמת יותר טובים, ולגבי הלהיטות שלהם להחלפת לוחיות - נתקלתי בזה, ויש דרכים להתמודדות...

• תוכן חדש...