Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לשמוע סאב 12w7 של jl audio ואני מתכנן לקנות אותו (אי אפשר לקנות סאבים אחרים אחרי ששומעים את הדבר הזה...)

ומחפש מגבר מונו שמתאים להתנגדות (3 אוהם) וההספק (750W) של הדבר הזה.

אשמח לשמוע אם למישהו היה נסיון עם הסאב הזה או עם 10w7 בשילוב של מגבר JL 500/1.

פורסם
יצא לי לשמוע סאב 12w7 של jl audio ואני מתכנן לקנות אותו (אי אפשר לקנות סאבים אחרים אחרי ששומעים את הדבר הזה...)

ומחפש מגבר מונו שמתאים להתנגדות (3 אוהם) וההספק (750W) של הדבר הזה.

אשמח לשמוע אם למישהו היה נסיון עם הסאב הזה או עם 10w7 בשילוב של מגבר JL 500/1.

לאחד מהעבודה שלי יש את ה-12W7 ואת המגבר הזה נשמע פצצה הוא אמר שברדיו מילאנו אמרו לו שזה השילוב האידאלי.

הציעו לו את ה-13W7 בשילוב ה-1000/1 הכל בערך ב-13000 אבל זה היה לו יקר מאוד .

פורסם

בתיאוריה - למה לא ?

בתכל'ס -

1. כי אני צריך לקנות מנונובלוק של 1000 וואט ב3 אוהם או מגבר שיורד ל 3/4 אוהם (יש כזה?)

2. גם אם אני אעשה את זה (ויש מצב ..) אני לא יודע אם יש לי מספיק זרם שמגיע מהמצבר לכזה מגבר ולצערי לא קיבלתי כאן בפורום אף תגובה באף שאלה ששאלתי על חשמל או כמות זרם של כזה מגבר.

(מנהל פורום אודיו יקר - אולי תנסה לעזור בבקשה ?)

אני יודע שכל מתקין שאשאל אותו ינסה לדחוף לי את המגבר בכל זאת בגלל חוסר הבנה או קבל של מי יודע כמה פאראד ...

תודה בכל זאת - eladl.

פורסם

JLAudio עשו בחוכמה והוציאו לשוק סאבים בהתנגדות של 3 אוהם שהולך טוב עם מגברים בעלי ספק מיוצב (regulated) כמו שלהם בדיוק

(יש עוד חברות שמייצרות כאלה מגברים כמובן).

החברה איכותית ואמינה והמגברים שלהם עומדים בהספק המוצהר בכל התנגדות מ-1 אוהם עד 4 (יציב). החסרון היחיד שצריך כסף טוב בשביל לקנות מונובלוק גדול שלהם :)

פורסם

גם מגבר של 1500 ב 1 אום יספיק לך

של HIFONICS למשל למרות שההמלצה החמה שלי היא ל JL 500.1 שמוציא בפועל בסביבות ה 700 - 800 RMS

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

הוא פשוט יתן לו 600 RMS. זה הכל.

ולגבי ה JL 500 מאד קשה לי להאמין שהוא נותן יותר מ500. אם המגברים שלהם היו נותנים 700-800 אז הם היו מדרגים אותם 750 אידיאלי ל W7....

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

יש לי את 12W7. והוא יושב על היפוניקס 2005D. שהוא נותן לפי היצרן של היפוניקס כ 900W RMS.

המגבר נותן ב 4 אום 650W RMS. וב 2 אום 1200W RMS. כך שזה כ900W .

במפגש אחד לפני האחרון הייתי. ויחברנו את הסאב לרוקפורד 1500BD הישן.

שנתן כ 800W RMS. וזה עדיין לא היה זה.

ההיפוניקס היה יותר חזק. לדעתי.

לדעתי עד שאין שינוי אלטרנטור ומצבר. לא יתן כלום. בגלל הצריכה היחסית גדולה.

הוא עבד גם על מגבר של ארפקיווק. שהוא פשוט מטורף.

לגבי ה JL500/1. הוא נותן כ 500W RMS. הוא לא נותן יותר מ600W RMS.

אני ראיתי בשמנו באתר בחו"ל מדידות של המגבר הנ"ל. והן לא עברו את ה 600W RMS בין 1-4 אום.

ה1000/1 נותן עד 1100W RMS. בין 1-4 אום. לפי אותו אתר.

לשני הסאבים הללו. 12W7 ו 13W7 צריכים את ה 1000/1.

ה500/1 מיועד ל 8W7 ול10W7. עבל הוא יתן יחסית טוב ל12W7.

אני מאמין שזה יספיק לרוב האנשים. ! (לי לא)

על איזה רכב שמעת את הסאב? יש שיפורי חשמל?? מי התקין?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

Soundman יקר

כדאי שתפתח את הלינק הבא ושם תגלה לדעת כמה באמת מוציא

JL AUDIO 500/1

600 וואט ועד ל 733 וואט RMS וזה בדיקה שנעשתה ע"י BRIAN SMITH

http://www.carsound.com/reviews/amps/jl_5001.html

כך שהוא UNDERRATED בהחלט ומתאים ל 12W7 בצורה סבירה ביותר לקבלת באס איכותי ,חזק ולא מזיק.

• תוכן חדש...