Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפעיל מערכות ל"א מוטס לא קשור בשום דרך לגף ל"א בבסיסי חיל האוויר. גף ל"א דואג לציוד ולכשירותו, והמפעיל... מפעיל אותו. הם לא שייכים לאותה טייסת או יחידה.

זה אחד מהתפקידים היותר טובים שניתן לעשות בשירות הסדיר. הקורס עצמו הוא קשה, מפרך וארוך מאוד, המכיל בתוכו מספר שלבים. מתחילים אותו בודדים מעטים ומסיימים אותו בודדים עוד יותר.

המסיימים מקבלים כנפי עזר צוות-אוויר.

אם תרצה עוד קצת פרטים אשמח לענות לך (בגבולות המותר) בפרטי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מכל מה שכתבת אני מכיר רק תוכניתן.

יש לי שני חברים שמשרתים בתור מתכנתים.

קח לתשומת ליבך שזה קד"צ של חצי שנה ע"ח זמנך הפרטי עם משכורת חייל ג'ובניק זעומה במיוחד ואח"כ גם שנתיים וחצי קבע.

אחרי הקורס אתה יכול להגיע לכל מיני יחידות.

אני מאמין שברובן זה יומיות.

החברים שלי שהגיעו להיות מתכנתים בחיל הים עובדים יחסית קשה בשביל ג'ובניקים (בד"כ עד 18:00-19:00 ולפעמים אפילו יותר מאוחר).

בכל מקרה מה שלא תבחר ולאן שלא תגיע, בצבא אתה תרגיש שאתה מבזבז את הזמן. ואפילו אם יש לך תפקיד שאמור להיות "מעניין" בסופו של דבר הוא הופך למעיק. גם זה שאתה נמצא במסגרת צבאית על כל חסרונותיה (מישהו נתקל ביתרונות?) שכולל התעסקות עם משמעת, נהלים, קצינים, נגדים ושאר מרעין בישין ממש מוציא את החשק.

פורסם

לגבי לוחמה אלקטרונית , זה תלוי באיזה חיל משבצים אותך.

אחי בחיל התקשוב, בצריפין (ראשון לציון) בלוחמה אלקטרונית , לקורס שלו לוקחים 9 אנשים בשנה (לא יודע אם זה טוב או לא).

בעיקרון זה הרבה עבודה במעבדות אלקטרוניקה, התמחות על תיקון מכשירים , תרכוש שם הרבה ידע באלקטרוניקה ובכללי בציטוט האזנה \חסימות \סלולר ועוד ועוד ועוד....זה בגדול מאוד מה שקורה בחיל תקשוב.

פורסם
החברים שלי שהגיעו להיות מתכנתים בחיל הים עובדים יחסית קשה בשביל ג'ובניקים (בד"כ עד 18:00-19:00 ולפעמים אפילו יותר מאוחר).

ממש חים קשים בהייטק :-P

זה בסדר, אח"כ כשמשתחררים הם נחטפים בשכר נאה מאוד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...