Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה להביא מחו"ל מערכת של אלפיין לא חשוב הדגם כרגע עוד לא החלטתי, הבנתי שתיהיה בעיה עם הערוצים של הרדיו איפה אפשר להמיר את לערוצים שלנו וגם כמה זה עולה?

והאם זו הבעיה היחידה?

האם כל דגמי הרדיו דיסק של אלפיין שולטים על הסאב בנפרד? אם לא אז אילו דגמים לא שולטים?

תודה מראש על העזרה זה חשוב מאוד!

שבת שלום לכולם!

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

בעיקרון זאת הבעיה היחידה בלהביא HU מחו"ל ויש גם בעיה של אחריות.בHU של אלפיין לפחות ב9855 יש אפשרות להמיר את קפיצות התדרים כך שיתאימו לארץ מתוך התפריט במכשיר כך שזה לא עולה כסף. כשתחליט איזה דגם אתה רוצה לקנות נוכל לעזור לך יותר בעניין הזה.

בקשר לשליטה על הסאב זה תלוי איזה עוד רכיבים יש לך.

תפרט מה יש לך ומה אתה רוצה כך תוכל לקבל עזרה.

פורסם

תודה לך....

יש לי מגבר של אוריון 4004 ואני רוצה לרכוש HU של אלפיין עוד לא החלטתי איזה... אם אני אביא מחו"ל אז נראה לי שאני אלך על ה9855 או על ה9853 ואם אני אקנה בארץ אז אני אלך על היותר "פשוטים" כגון:

9845 או 9847 עכשיו לגבי קומפוננט נראה לי שאני אלך על MB QUART יש לי אותם באוטו של אבי ואני מאוד מרוצה ולגבי סאב שאותו אני אחבר בגישור עוד לא החלטתי אבל אני אקח אותו בגודל של 8 או 10 אינצ'

אני מקווה שזה עונה על שאלתך פחות או יותר מה אני רוצה להרכיב! ושוב אני אשאל אם יש לי שליטה על הסאב בנפרד בדגמים הללו! כמו למשל בפיוניר 5750 שיש לי באוטו של אבי

אגב המערכת הזו תהיה מורכבת בסיטרואן סקסו בגלל זה הסאב הקטן

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

לא הבנתי אותך יש את השינויי בתדרים של הרדיו במערכת עצמה?

ומה לגבי שליטה נפרדת על הסאב בכל הדגמים שהזכרתי מישהו יודע אם יש?

פורסם

מהתחלה...

בהד יוניטים 9853,9855 ישנה אופציה בתוך המכשיר של בחירת תדרים של רדיו (ארה"ב ואירופה)!

בקשר לשליטה על הסאב ב-9853,55 יש שליטה בקשר לשאר אני לא בטוח..

ב-9847 יש 3 יציאות הגברה אז אני חושב שיש שליטה על הסאב בניפרד

וב-9845 יש רק 2 יציאות אז אני לא בטוח לגבי זה , כי יש לה באס אנג'ין..

חכה ליותר מומחים ממני בקשר לסאב במכשירים היותר ישנים

פורסם

חבר

אני קניתי לפני שבועיים אלפיין בארה"ב (9853) וביררתי גם בפורום וגם טילפנתי לאלפיין בארה"ב

והם אמרו לי כי בכל הדגמים של 2005 שלהם יש אופציה להחליף בין אזור 1 לאזור 2 - ארה"ב ואירופה.

ראיתי פה בפורום שכתבו כי בדגמי 2006 (מספרים אחרים כבר ) לא קיימת האופציה הזאת אבל בדגמים של 9855 9853 9851 יש אפשרות כזו וגם בדגמים הפשוטים יותר קיימת האופציה הזאת.

פורסם

ביום שבת האחרון קיבלתי מערכת אלפיין 9855 מאבא שלי בארצות הברית , התקנתי אותה ביום שלישי , והכל עובד מצויין וגם התחנות רדיו בסדר גמור ומותאמות לישראל

פורסם

אחלה חברים תודה רבה לכם...שיתהיה שבת שלום לכולכם...

פורסם

אגב חברים מה אתם אומרים על הMB QUART?

פורסם
אגב חברים מה אתם אומרים על הMB QUART?
חברה ברמה מאוד גבוה, מהמובילות בתחום הHI-END בעולם.
פורסם
לא זה לא נכון! חברה כמו כולם זה לא חברת HI END
אולי אתה צודק בנוגע לזה שהיא לא מובילה בהיי אנד, אבל תסכים איתי שהיא מהטובות בתחום האודיו לרכב.
פורסם
חברה ברמה מאוד גבוה, מהמובילות בתחום הHI-END בעולם.

MBQUART היא חברה שממש לא נחשבת כרגע כהיי-אנד, והיא די נפלה בשנים באחרונות.

בעקבות ייצור סיני זול היא איבדה מגדולתה.

כיום היא עברה לבעלות "מקסוניקס" שמזיקה את היפוניקס,קראנץ,ואוטוטק.

בנסיון להרים את MB חזרה למה שהיא הייתה, בפועל רק עכשיו הם מתחילים להתאושש אחרי המפלה של השנים האחרונות.

under construction..

• תוכן חדש...