Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ידית ההילוכים בקסנטיה האוטומטית שלי התבקעה בשלב מסויים, ומאז מתפוררת לאט לאט ונושרות ממנה חתיכות מציפוי הפלסטיק. :x

בעלי קסנטיה - האם התופעה מוכרת לכם?

ובאופן כללי, האם תוכלו להציע לי דרך למנוע ממה שעוד נשאר ממנה להתקלף וליפול, ואולי גם לשחזר את הידית למצבה הקודם?

תודה מראש...

ירון

פורסם

באסה... הרבה כסף בשביל מעט פלסטיק... תודה בכל אופן.

אולי אתם מכירים איזשהו חומר שלפחות יכול להחזיק את מה שעוד נשאר מזה?

פורסם

אותו סיפור בידית של ה106 שלי (אוטו')

מקורי עולה 400 שקל- מוגזם ביותר!

ד"א הידית שלי נראת בדיוק כמו שלך..

למישהו יש מושג מהיכן ניתן לקנות ידית במחיר שפוי?

תודה.

פורסם

עד בערך לפני שנה זה היה שלם לגמרי. אבל מהרגע שהופיעה ההתבקעות הקטנטנה הראשונה - זה התחיל להתפרק במהירות שיא.

בכל מקרה, אני לא בטוח שאני רוצה להשקיע בזה כמה מאות שקלים...

פורסם

עד בערך לפני שנה זה היה שלם לגמרי. אבל מהרגע שהופיעה ההתבקעות הקטנטנה הראשונה - זה התחיל להתפרק במהירות שיא.

בכל מקרה, אני לא בטוח שאני רוצה להשקיע בזה כמה מאות שקלים...

כן גם אצלי לפני שנה וחצי התחיל בקע, ומאז זה כמו פאזל - בנתיים אני מדביק עם דבק 3 שניות..

תנסה להוציא את הידית ולגשת לרפד רכב אולי אפשר לרפד אותה בעור או משהו..

פורסם

תבררו באוטו ציון ביהוד הוא נמצא ביהוד מהוליבר 2 "בית השחף" טל' 035365607 או בפירוקיות

:-) {את הטוב אנחנו מקבלים מה' ואת הרע לא נקבל?!?}:twisted:

ברשותי:

מזדה לאנטיס 1999 אוט'

ביואיק רנדוו 2004 אוט' (בעיקרון של ההורים)

פורסם

למה שלא תכנס לחנות לאיבזרי רכב ותקנה ידית חדשה?

אומנם היא לא תראה כמו המקורית, אך ישנן ידיות אוניברסליות בעלות עיצוב יוקרתי ושמרני אם זה מה שאתה מחפש.

פורסם
אם האוטו שלי היה נראה ככה מבפנים, הידית הייתה הדבר האחרון שהיה מעניין אותי....

זה כולה אוטו.... צא מזה חמוד.

• תוכן חדש...