Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפה יש את מוסך מצת אור.

הם מומלצים מאוד, ועשו כבר תואר שני במדעי ה205 על הרכב שלי :smile:

http://www.d.co.il/52560/28080/

מוסך מורשה יבואן, יקר אבל מקצועי ואמין - מוסך הדקל בהרצליה פיתוח.

http://www.d.co.il/24553920/28275/

מה התוצאות של בדיקת השטיפה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי הנזילת מים:

ב- 205 האויר נכנס לתוך הרכב מאיזור הרשת שמתחת לשימשה הקדמית (בצד של הנוסע).

מתחת לרשת יש מין תעלה לרוחב השמשה הקדמית (מסומנת באדום בתמונה המצורפת), סתימה של הניקוזים מתחת לרשת תגרום לכך שהתעלה תתמלא מים שיכנסו דרך הפתח שמכניס אויר לרכב.

מומלץ לבדוק את האפשרות הזאת לפני שמגשרים את הרדיאטור חימום.(יותר זול ומהיר)

פשוט לראות אם האיזור הזה מתמלא במים, אם כן אז צריך לפרק את הרשת ולנקות את הניקוזים שנמצאים בצדדים של התעלה הזאת.

בהצלחה.

10643219.jpg

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם
לגבי הנזילת מים:

ב- 205 האויר נכנס לתוך הרכב מאיזור הרשת שמתחת לשימשה הקדמית (בצד של הנוסע).

מתחת לרשת יש מין תעלה לרוחב השמשה הקדמית (מסומנת באדום בתמונה המצורפת), סתימה של הניקוזים מתחת לרשת תגרום לכך שהתעלה תתמלא מים שיכנסו דרך הפתח שמכניס אויר לרכב.

מומלץ לבדוק את האפשרות הזאת לפני שמגשרים את הרדיאטור חימום.(יותר זול ומהיר)

פשוט לראות אם האיזור הזה מתמלא במים, אם כן אז צריך לפרק את הרשת ולנקות את הניקוזים שנמצאים בצדדים של התעלה הזאת.

בהצלחה.

זה נבדק - זאת אומרת שפכו שם מים והמים ירדו - נבדקו גם הפתחים הקטניםמתחת למכונית ליד הדלתות. הניקוז שם עובד.

אני רק תהיתי אם יכול להיות שיש סדקים במתכת - בחיבורים ואז אולי יש נזילה - אין לי ידע בעניין - שאלה שהעלתי.

בכל אופן נראה לי שהגיע זמן למוסך שאוכל יותר לסמוך עליו.

פורסם
בחיפה יש את מוסך מצת אור.

הם מומלצים מאוד, ועשו כבר תואר שני במדעי ה205 על הרכב שלי :smile:

http://www.d.co.il/52560/28080/

מוסך מורשה יבואן, יקר אבל מקצועי ואמין - מוסך הדקל בהרצליה פיתוח.

http://www.d.co.il/24553920/28275/

מה התוצאות של בדיקת השטיפה?

תודה על ההמלצות על המוסכים.

תוצאות הבדיקה של הרחיצה אינן חד משמעיות :neutral: .

הגיע הזמן למצוא מוסכניק - איש מקצוע שאוכל לסמוך עליו -. חבל שזה לא מה שהיה במוסך שהייתי בו - ובינתיים עלה הרבה כסף. עם כל איש מקצוע כאשר אתה כלקוח עסוק הרבה בניחושים והשערות מה הבעיה ואיך לתקן - זה אומר שהמקצועיות של האדם שנותן שירות היא בעייתית.

אגב - אני חושבת שיש לי השערה לגבי הקושי בהצתה - זה קשור במיקום של כפתור האוורור - שכאשר התקינו את שעון החום הזיזו אותו. משום מה לא קל למצוא את הנקודה בה הוא איננו עובד כלל. כאשר הוא לא בדיוק בנקודה זו ועובד גם מעט- גם אם לא מורגש כמעט - - (למרות שלפי המיקום הוא אמור לא לעבוד) יש פחות כח להצתה. דורש הרבה דלק או צ'וק. זו השערה. לא ודאי.

ואם יורשה אז עוד שאלה: כרגע כמה תיקונים שרציתי לעשות הביאו לעוד תיקונים - אחד מהם זה שנראה שכדאי להחליף את הדשבורד - סדוק ורועד. איך משיגים כזה מפירוק?

איזה מודל ה205 שלך?

פורסם

את צודקת. חשוב למצוא בעל מקצוע טוב והגון, וזה נכון בכל תחומי החיים אבל בעיקר בתחום הרכב ובעיקר כשיש צרפתיה בבית.

אם סיבוב חלש של המאוורר גורם להתנעה קשה של הרכב, כנראה שהבעיה לא במאוורר אלא במצבר שהולך להחזיר נשמתו לבורא. צריכת החשמל של מאוורר במצב איטי מזערית, ולא צריכה לדעתי להשפיע על ההתנעה.

אפשר לכוון מחדש את הכפתור הזה, אבל זה דורש פתיחה חלקית של הדש-בורד...

ולגבי הדאש - אי אפשר להשיג דאש כזה מפירוק מסיבה פשוטה - הוא מתפרק :lol:

אפשר לקנות חלקים חדשים. הם יעלו יותר מהרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
את צודקת. חשוב למצוא בעל מקצוע טוב והגון, וזה נכון בכל תחומי החיים אבל בעיקר בתחום הרכב ובעיקר כשיש צרפתיה בבית.

אם סיבוב חלש של המאוורר גורם להתנעה קשה של הרכב, כנראה שהבעיה לא במאוורר אלא במצבר שהולך להחזיר נשמתו לבורא. צריכת החשמל של מאוורר במצב איטי מזערית, ולא צריכה לדעתי להשפיע על ההתנעה.

אפשר לכוון מחדש את הכפתור הזה, אבל זה דורש פתיחה חלקית של הדש-בורד...

ולגבי הדאש - אי אפשר להשיג דאש כזה מפירוק מסיבה פשוטה - הוא מתפרק :lol:

אפשר לקנות חלקים חדשים. הם יעלו יותר מהרכב.

המצבר באוטו חדש.

• תוכן חדש...