טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,256 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
קניתי לפני שבוע מגאן קופה מודל 97 עם האוטו באו מגנזיום ג'אנט 13 ובאינטרנט בנתנותים הוא מופיע 15 אינץ' הקטע המוזר הוא שברשיונות רשום גם 13 אינץ' מישהו יכול לעזור לי בקשר לזה , אולי עשו קומבינה מסריחה עם הג'אנט ???
הודעה אחרונה מאת fiesta-1.3, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אשמח לקבל מידע על מיקומו של פיטר הדלק בפיאסטה 1300 מודל 2002, ומהי הדרך הנוחה ביותר להחלפתו. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע לקיט מצערות ושינויים שצריך לעשות כדי להרכיבו *עשיתי חיפוש ו ולא מצאתי מידע מדויק לכן אני שואל 1} האם ניתן להביא מצערות של אופנוע מפירוקיה ולעשות התאמות ולהרכיבן על אוטו ? 2}האם שינוי זה מחייב החלפת מחשב באוטו או שאפשר לתכנתו מחדש בעזרת ציפ ? 3} כמה אמור לעלות מצערות של אופנוע אחרי תאונה בערך ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת tamirbike, -
- 3 תגובות
- 976 צפיות
כידוע,מכסה הנ"ל באפלאוסים חדשים עשוי מאלומיניום שדורש עדינות יתירה בעת סגירת הברגים,בקיצור שברו לי במוסך 2 "אוזניים" מתוך 8,וכתוצאה מכך יש נזילת שמן. מה הפתרון?לרתך(עד כמה זה משתלם),חדש(כבר חצי שנה מחפש-יש דגם ישן)?
הודעה אחרונה מאת Maserati, -
- 1 תגובות
- 979 צפיות
האוטו המדובר הוא פז'ו FOREVER שנת 97 לפני מספר חודשים נתקע לי המנוע הקטן הזה ונשרף. אני לא בדיוק יודע איך להגדיר את המנוע הזה בדיוק אך אני יודע שמרכיבים אותו ברגליים של הנוסע מצד ימין, שאין מנוע נכנסת רוח מבחוץ והמנוע מחובר בשקע תקע. הבעיה השנייה שלי היא איך אני מוצא את הכבל הזה שמתחבר למנוע ומתחבר בשקע תקע לחשמל. תודה, מאור ------ גיליתי מה המנוע הזה זה מנוע שמכניס את האוויר החם באנגלית: heater blower motor
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קודם כל יש לי שאלה האם לחברי הפורום יש הנחה באיזה מוסך פשוט ראיתי את ההודעה הזאת שנכתבה פה.... פורסם: ראשון מרץ 28, 2004 15:15 נושא ההודעה: -------------------------------------------------------------------------------- קיבלתי עכשיו הצעת מחיר מליטל. זה יוצא ככה: עבודות: פירוק והרכבת ראש מנוע- 6.1 שעות- 915 ש"ח לפני מע"מ עבודות חוץ: שיפוץ ראש מנוע- 500 ש"ח לפני מע"מ חלקים: סט אטם לראש מנוע- 245 ש"ח לפני מע"מ נוזל קירור- 48 ש"ח לפני מע"מ. סה"כ זה יוצא 1998 כולל מע"מ, ואחרי שמורידים את הנחת הפורום זה יוצא 1803 ש"ח כולל מע"מ. _________________ העגלה המקסימה והאמינה שלי הידועה בכינוי "הבייבי"- 106 X…
הודעה אחרונה מאת ttzz, -
- 2 תגובות
- 986 צפיות
שלום , הרכב המדובר הינו פג'ו 405 SR , אוטומטית 90' . הבוקר נסעתי ונורית המים נדלקה... הטמפ' נעה בין 70-80 מעלות C... רציתי לשאול מהי הטמפ' הסבירה , והאם יכול להיות שעקב מגעים לא טובים הנורית נדלקת סתם ? כמו כן , למיטב ידיעתי כאשר ממלאים מים יש לכבות את המנוע ולהמתין קרוב לשעה , לאחר מכן להניע שוב ולמלא לאט לאט מים פושרים . (אני טועה במשהו..?) תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת NuXeR, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום נסעתי איזה 10 דקות ואז יצאתי מהאוטו כשהאוטו דלוק הסתכלתי על האגזוז וראיתי מעין נוזל שיוצא ממנו..זה תקין או שזו בעיה?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 3 תגובות
- 921 צפיות
היום עשיתי טיפול עם חבר שלי-הוא מכונאי.. שמתי לב שהרכב מתחמם יתר על המידה-מעל לשלושת רבעי ניראה כי הוונטה הנוספת של המזגן שאמרוה להידלק טמפ' גבוהה לא נידלקת... או שאולי ברכב שלי היא לא אמורה להידלק וההבדל הוא בעמצת המהירות של המאורר הראשי כמו כן החלפנו מים(אולי יש אויר במערכת),טרמוסטט מים,יוניט חום שמן(אני מקווה שזאת הייתה היא),פלאגים, אני אשמח לחוות דעת על העניין דרך אגב מישהו יודע היכן נימצאת בוודאות יוניט חום שמן ???? תודה רועי.
הודעה אחרונה מאת roei, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם ניתן להחליף באימפרזה 2000 את הבקליות הקדמיות הקטנות של אור חניה? הן נראות דהויות, אבל אני לא מעוניין להחליף את הפנס והרפלקטור. מה אמורה להיות העלות? סובארו מחליפים רק קומפלטץ
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אם מישהו מכיר מוסך זול יחסית בראשל"צ והסביבה אני מאוד אודה לו אם הוא ישתף גם אותי... פשוט הגיע הזמן להחליף את הרצועה בZX הקשישה
הודעה אחרונה מאת eli-g, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ניסיתי לחפש מידע, תמונה של מבנה פנימי דוד אחורי ברשת אך ללא הצלחה. מישהו יודע איך הדוד בנוי ? אם נחתוך אותו לאורך, איך הוא ייראה ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב, אז לאחר שהתגייסתי אח שלי קיבל את האוטו... לפני איזה חודש הוא החליף זוג תפוחי פרונט לקראת הטסט ... ולאחר ההחלפה עשה כיון פרונט... בכל מקרה, נהגתי היום באוטו ושמתי לב שההגה לא מיושר ... כלומר שאני נוסע ישר ההגה סוטה שמאלה... ברמת ההיגיון לא נראה לי שיש בעיה עם הענין וזה בסה"כ כיוון מחדש של גלגל ההגה.... אז רק רציתי באמת לוודא את את לפני שאני מפרק ומרכיב מחדש, תודה רבה! ניר. ( פיייייייי..... כמה זמן לא כתבתי פה הודעה ! )
הודעה אחרונה מאת Superdror, -
ניקוי ריפוד גג
מאת dirk-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם ושבוע טוב!!! אולי מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לנקות את הגג שלי מבפנים כלומר את הריפוד!! הייתי רוצה לדעת עפ איזה חומר ואם אפשר בלי לפרק את הגג!?
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
שמעתי שיש תוסף מיוחד של חברת אומגה שאמור להפסיק אחת ולתמיד רעשים מתיבת ההילוכים (שנגרמים בגלל חופשים). ידוע לכם עליו? שם, אם הוא באמת מועיל ואיפה משיגים אותו?
הודעה אחרונה מאת חלי, -
- 2 תגובות
- 906 צפיות
כבר זמן מה שפרסומת מסויימת בעיתון לוכדת את עיניי, וזהו התוכן שלה בכלליות: "טיפול 10,000 רק 169 ש"ח! מורשה משרד התחבורה ואיגוד המוסכים.הטיפול לפי הוראת היצרן ובנוכחות הלקוח וכולל החלפת: שמן מנוע 10W40 חצי סינטטי איכותי, פילטר שמן, פלגים מקוריים (denso,bosch,N.G.K). פילטר אוויר, פילטר דלק (לקרבורטור), הוספת נוזל קירור, הוספץ סבון למתזים, בדיקות בלמים ובטיחות". יש לציין כי המחיר אינו כולל מע"מ. המוסך נמצא ברחובות. השאלה שלי היא מה דעתכם? מדובר בחארטה או שבעצם מי שמשלם 400 ש"ח פלוס לטיפול סתם פראייר? המוסך שלי אצלי בג'אסטי לוקח על כזה טיפול 420 ש"ח. וזה לא שהוא שם לי שמן ליקויי מולי (פז או משהו כזה) ונוזל קרור יעודי של סובארו (אמריק…
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 5 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מישהו מכיר סדנאות לשיפור רכבים באיזור חיפה/קריות/טירת הכרמל תודה
הודעה אחרונה מאת kenny4, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום , יש לי בעיה מוזרה בראלי .... באמצע נסיעה פתאום מתחיל רעש מוזר וחזק , מעיין רעש של שפשוף גומי , שריקה ( לא ברזל על ברזל ) .... הדרך היחידה לעצור את זה היא לעצור בצד , ולסובב את ההגה מנעילה לנעילה ... ואז בפלא זה עובר . זה כבר לי אתמול בפעם השלישית ... מה זה יכול להיות ? תודה .
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קניתי את המוצר הנ"ל. מדובר על מנקה פיח מהבלמים. כאשר מרססים את החומר הוא מתאדה במהירות כך שלא נראה שהחומר באמת אפקטיבי. שמוליק
הודעה אחרונה מאת NadavRally, -
-
לחתוך או לא לחתוך - בעיית עומק בהתקנה
מאת Guest gonen- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ככה, הרכב המדובר הוא פורד אסקורט אריקה שנת 89. הבעיה - התקנת רדיו דיסק - חסר עומק. אתם בטח חושבים שזה אמור להיות באודיו, אני אסביר למה העלתי את זה כאן: מאחורי הקונסולה הראשית (בדיוק איפה שנכנס הרדיו דיסק) יש פלסטיק שמפריע להתקנת הרדיו דיסק מבחינת עומק - ז"א אם הרדיו דיסק היה קצר בשני ס"מ אז הכל היה טוב ויפה. הפלסטיק הזה אם אני לא טועה חלול (הוא בעצם נמצא מתחת לדש בורד). בתמונה ניתן לראות את תיאור החזית של הפלסטיק. אני לא יודע אם כדאי לחתוך בפלסטיק זה "חור" שיתאים לגודל המכשיר על מנת שיהיו לו עוד 2 ס"מ להיכנס פנימה. האם מישהו מכיר את הרכב הנ"ל ויודע אם מבחינת מבנה פנימי לפלסטיק זה יש תפקיד ? האם חיתוך שלו עלול לגרום צרות (מבחינת נזק לאיזה מערכת - אולי ש…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 10 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
שלום לכם יש לי שאלה קטנה! הלכו לי הבולמים של טויוטה קורולה 95' עכשיו הם עובדים על שמן! הציעו לשים בולמי יותר טובים מזה שעובדים על גז עם פעולה כפולה חברת "monro" מי ששמע! עכשיו כל המוסכים וכל המומחים ממליצים עליהם אולם יש כאלו שאומרים שלא כדי לשים! בגלל המזג אוויר החם בארץ הם ילכו מהר מאוד! מה אתם אומרים? וגם המוסכים אומרים שיש בהן יתרון כי: הם עובדים אחרת משמן! כשבולם שמן מקבל את המכה הוא רק יורד! ולאט לאט עולה! אבל אצל הגז שתיי הפעולות קורות מהר מאוד לכן הם עדיפים!
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכם יש לי שאלה יש לי טויוטה קורולה 95' עכשיו לאחרונה החלפתי 4 סטאבילייזרים בגלל שהתפוחים כבר הלכו אבל בכל זאת לא הבנתי למה החלק משמש! אולי תוכלו לרמוז לי? אני יסביר איפה זה "יושב בדיוק" בגלגל האחורי עם מפרקים רואים ישר צד אחד של החלק הנ"ל מחובר למוט של הבולם זעזועים! והצד השני מתחבר לחתיכת מוט בשבא ממתחת לאוטו! כאילו הוסיפו בדיוק בדביל המטרה הזאת את המוד שנמצא שם! לפי מה שהבנתי הוא אמור לבלום את הקפיץ אחרי המכה או אחרי מה שהגלגל עלה עליו העם אני צודק? איפה שאתם רואים את ההברגות הן מתחברות לתפוחים! בדיוק תפוחים כמו של תפוחי הגה!
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
לחברי הפורום שלום, בבעלותי פורד אסקורט שנת 92, ולאחרונה הבחנתי בבעיה מציקה עם הגז באוטו. מידי פעם בפעם הגז "נתקע" תוך כדי נסיעה או בעמידה, והפתרון המוכר של הרמת הדוושה אינו עובד, וגם מכת גז מהירה. מובן לי שישנה בעיה הדורשת טיפול, ואודה לכם אם תכוונו אותי לפחות לפתרון. בתודה, מיקי
הודעה אחרונה מאת Scort, -
בוכנת מסרק הגה
מאת Sygnus-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כמה לדעתכם יעלה להחליף בוכנת מסרק הגה כח, מבחינת חלק + עבודה הרכב הוא פיג'ו 106 XS מודל 95 ידני, ה"כ.
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יודע במקרה בפיג'ו 106 GTI איפה נמצא רדיאטור קירור? חימום נמצא מתחת לדש אבל הקירור איפה?
-
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
כשקניתי את האוטו ידעתי שאת הזוג צמיגים הקדמי אני חייב להחליף מפאת יובש וסדקים, ממש סכנת נפשות. אחרי שגיליתי "בונקלה" קטנטנה בצמיג האחורי החלטתי פה אחד, להחליף את כל הרביעיה. שמתי פירלי פי זירו, עלה לי 550 ש"ח לצמיג. אצל אנטון. אני מרגיש שינוי מהותי גם באחיזה וגם בהאצה. שמתי צמיג טוב ? המחיר טוב ? מה מסמל Y (איזו רמת מהירות) ? דניאל.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הבנתי שאת הרנו מגאן 2 לא מתניעים עם מפתח, אלא מכניסים כרטיס מגנטי, ופשוט לוחצים על הכפתור, והרכב מונע. האם זה נכון ? כמו כן הבנתי שהם עשו בעיות חמורות עם מעגלי החשמל, וקצר אפילו בנורה הכי קטנה ושולית ברכב, גורמת לרכב לא להניע יותר. האם יש אמת בדבר ?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פעם עובד פעם לא אמרו לי שניתן לבצע איפוס לוח שעונים(בעזרת הוצאת הפיוז של הלוח כשהרכב מונע) נכון / לא נכון לעשות / הצעות
הודעה אחרונה מאת SUPER, -
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז ככה... היום מלאתי דלק בפעם השניה (נסעתי סה"כ בערך 700 ק"מ עם הרכב... ). הרכב הוא פיאסטה YOUTH 97 ידנית 1.3, מנוע עם 86,000 ק"מ. צריכת הדלק בפעם הראשונה היתה גרועה, כ11 ק"מ לליטר משולב, אבל תרצתי את זה בזה שהתבצע לו הטיפול הגדול עם כל הניקויים רק באמצע התדלוק, המנוע עבד הרבה בIDLE, וכאלה. צריכת הדלק הפעם היתה כ12 ק"מ לליטר, משולב, וזה שאני נהג שנוהג חסכוני מאוד בד"כ... רק אני באוטו ב90% מהמקרים, ומזגן כבוי ב95% מהמקרים... סביר? לא סביר? בבדיקה אמרו שצריך לבצע "תאום מנוע" וכיוון שסתומים. המכונאי שלי אמר שאפשר לוותר על כיוון שסתומים, כי זה לא רציני מדי, ולדעתו זה כסת"ח. מה זה תאום מנוע? זה ישפר את המצב? כמה עולה, ואיפה? (דרך אגב, טיפלתי בצבע של האוטו עם …
הודעה אחרונה מאת avi84, -
- 6 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
שלום. החלפתי גלגל עם תקר (בבית), ובמהלך הפרוק נשבר אחד מהברגים ונשאר תקוע. חברתי את הגלגל החלופי עם 3 ברגים. האם ניתן לנסוע למוסך במצב זה או שיש להזמין גרר? איך בכלל ניתן לחלץ את הבורג השבור? תודה.
הודעה אחרונה מאת תומR,
-
מי מחובר 71 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 2,049 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פריג'י
- Itzik-b
- Chmimo
- Nakamichi
- PASHUT
- Mike Lowrey
- zaf
- discoTD5
- chrono
- Nemesis
- RBRB
- winner