טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,253 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
טוב, אז עכשיו לאחר כל התלאות הרבות, יש פוקוס אוטומטית, 2003, 1600. מה צריכת הדלק שלה ? נראה ליעד עכשיו שהיא צורכת הרבה דלק. אשמח לקבל המלצות וטיפים לנהיגה נכונה בפוקוס על מנת למקסם את החיסכון בדלק. ועוד שאלה קטנה, נאמר לי ע"י חשמלאי, כי על מנת להחילף נורה בפנס הקדמי של הפוקוס, יש צורך לפרק את המצבר. האם כך הדבר ?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 3 תגובות
- 975 צפיות
קודם כל לא יצא לי לספר לכם-קניתי מזדה 3 סוף סוף ואת ה-306 העברנו לשימוש קל יותר אצל אמא שלי. בשבוע שעבר הלך הסטרטר אבא שלי לקח את הרכב לחשמלאי רכב והוא החליף אותו-היום אני פותח את המכסה מנוע וחשכו עיניי-החשמלאי ה"נחמד" שבר את העיגולי פלסטיק של הכיסוי של החגורת טיימנג-זה לא ישב טוב והתחיל לחרוק ולהטחן ע"י הגלגל שיניים-השאלה היא האם אני חייב את הפלסטיק הזה ומה ההשלכות של נסיעה בלעדיו? תודה וסוף שבוע נעים ובטוח לכולכם
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברשותינו קורולה 2001, בספר הרכב כתוב שמרווח הטיפולים הוא שנה, או 15000 ק"מ, מה שבא קודם... בשיטוטי בפארקרס גיליתי שמרווח הטיפולים שמצוין שם הוא 20,000 מייל(!) Servicing" Every 20,000 miles" מי צודק לינק לפארקרס http://www.parkers.co.uk/choosing/car_reviews/review.aspx?range_id=100028
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנשים, יש לי מיצובישי סופר לאנסר 96 GL האוטו הוא גיר רגיל, אך אין בו מד טורים (לא שאחד מחייב את השני..) מד הטורים שאני מחפש הוא בעצם לוח שעונים שלם של אותו רכב רק דגם GLXi בכל מקרה, חיפשתי כבר בהרבה פירוקיות ובאף אחת מהם לא היה לוח שעונים כזה, ובשתי מוסכים שמפרקים מכוניות מטוטלוס רצו על החלק הזה 900 ש"ח ללא הרכבה.. השאלה שלי היא אם שווה לי לחפש פירוקיה כי שם זה יהיה זול משמעותית? אם שווה לי לחפש פירוקיה, איפה אתם חושבים שאני ימצא את זה.. ודבר אחרון - האם יש הבדל בצמות בין הדגמים השונים? - זתומרת נגיד והבאתי לוח כזה, זה יהיה סיפור להרכיב אותו או שרק אני מוציא אחד ומחבר את השני?? תודה מראש לעונים. **** הכותרת נערכה ****
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איפה אפשר לשפץ קרבורטורים של 205 ראלי ?
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכם.... רכשתי היום פילטר פתוח של K?&N לקרבורטור. העניין הוא שההברגה של הפילטר מלמטה הוא עיגול.... והקרבורטור שלי לא. יש לקרבורטור צורה מוזרה... עכשיו אין מצב שאני מחזיר אותו כי קניתי אותו ממישהו ברחובות בזול. שמעתי שיש מתאמים מיוחדים. אני חייב לעשות איזה קומבינה על הפילטר אולי לחבר צינור ובצד השני לחבר את הפילטר.... אני חייב עזרה... אז בבקשה תנסו לעזור. תודה
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחר בדיקה מקיפה , לא נמצאה נזילה כלשהי במערכת הבלמים שזה כולל : גלגלים קדמיים ואחוריים , משאבת קלאטץ' . בגלגלים קדמיים כבר נעשתה חריטה לצלחות ע"י בעלים קודם. הוחלפו רפידות קדמיים על -ידי ובערך אחרי חודש החלה הבעייה . במשך כ- 3000 ק"מ אחרונים , בוזבזו כ - 3 בקבוקי נוזל בלמים - לאן הלך הנוזל , לתוך הבוסטר ? יכול להיות שהמשאבת בלם נוזלת בפנים ? איך בודקים זאת ? והאם ונכנס נוזל לבוסטר , מה לעשות ? להחליף גם ?
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קנינו מאזדה 626 5 דלתות מודל 94 רכב שמור בצורה יפה מאוד. מנוע 2000 הרכב טס ממש רכב חזק ונוח נורא תמונות בקרוב... מי שיכול לתת לי מידע על הרכב כמו כוחות סוס אמרו לי 136 אבל אנ'לא בטוח. צריכת דלק, תאוצה ודברים כאלו. תודה כפיר
הודעה אחרונה מאת vor, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם... אתם יודעים... ישנה אצלי בעיה של מתזי המים... הם פשוט לא יעילים... כל מה שיוצא מהם (2 מקדימה אחד אחורי) זה קו מים דקיק שמכוון למרכז וזהו... לעומת זאת... בוולבו של אבי יש מתז מים שמוציא את המים בתפזורת על גבי שטח רחב ומכסה כמעט את כל השמשה הקדמית (הדי ענקית יש לציין) של הרכב... האם אפשרי לקנות כזה מתז מים (3 בעצם) ולבצע החלפה עם מתזי המים שיש ברשותי כעת? איפה אני יכול למצוא מתזי מים? האם פעולת הפירוק/הרכבה מסובכת ואיך היא מתבצעת? מהי עלותו של מתז חדש לערך? ודרך אגב, איך אני יכול לנקות מתז מי םקיים, בעיקר להוריד אבנית מבפנים שלאט לאט סותם את המתז (לרכב אחר)... איך אף אחד עוד לא שאל את זה כאן? לא הציק לאף אחד המתזים הקיימים ברוב הרכבים? סתם מ…
הודעה אחרונה מאת talhaim2, -
-
מנוע VTI להונדה
מאת ohada- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם !! אני מתעניין בקשר להחלפת מנוע בהונדה. מיהם האנשים שמומחים בעניין ?? הבנתי שיש אחד ששמו אלי בונבוניירה למי יש מושג איך מגיעים אליו ?? מס' טלפון או משהו כזה?? חוץ ממנו יש עוד חברה שיכולים לארגן מנוע של VTI ?? אשמח לקבל כל מידע.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש ברשותי סאאב 9000 טורבו כפי שציינתי שנת 94, כאשר אני מפעיל את המזגן הוא מקרר אך כאשר האוטו מגיע לטמפ העבודה שלו , המאוורר מתחיל לעבוד ולקרר את הרדיאטור אז המזגן מפסיק לעבוד. וגם כאשר המאוורר של הרדיאטור מפסיק לעבוד עדיין המזגן לא מקרר. נ.ב: הוחלף טרמוסטט של המזגן . וגם נבדק המאוורר של המזגן והוא נכנס לפעולה ישר שאני מדליק את המזגן עשינו גם בדיקת לחצים של המזגן והכל נמצא תקין . תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת segev, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה, אתמול הזמנתי גרר של הביטוח ע"מ לשלוח את האוטו למכונאי (פקונג ראש...). כשגרר הגיעה, הצעתי לנהד שאני אעלה את האוטו על הגרר. הוא לא הסכים, וכאשר העלה את האוטו, שרף קלאץ' (ריח ועשן כחול!). הערתי לו על זה, אבל הוא הכחיש שהיה משהו בכלל! אחרי שהבאנו את האוטו שלי למקום חפצי, תמרנתי אתו קצת (20מ' קדימה-אחורה כדי לחנות), והוא הרגיש די בסדר. כמובן שאי-אפשר לבדוק אותו עד הסוף עד שלא נטפל במנוע. אני מנסה להתנחם בעובדה שהקלאץ' הוחלף לפני 10K בין-עירוני לרוב (אוגוסט שעבר), ואז אולי הדביל שחק לי רק 1/3 של הקלאץ'. והשאלה מה עושים? בולעים וממשיכים הלאה?
הודעה אחרונה מאת lev_p, -
מישהו אולי יוכל להגיד לי באיזה צבעים ובאיזה סדר יש למקם את הפיוזים בפיאט 127??? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
זה האתר של החברה:http://www.xado.com/text/uk/auto/index.htm למישהו יש נסיון עם זה? זה עובד או שוב כמו תמיד מדע בדיוני? תודה אלי
הודעה אחרונה מאת elitkh, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו מכיר\שמע?אם זה משנה זה הולך לשמן מנוע של טראנו דיזל (אני יודע שאיכות השמן חשובה מאוד)
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי פיאסטה 96 ויש לה בכמה מקומות נקודות ופיצוצי חלודה קטנים. מה אפשר לעשות כדי להיפטר מהם? תודה.
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום... יש לי תאורה ירוקה בלוח מחוגים באוטו.. הבנתי שזו לא מנורה ירוקה אלה כמו גומי שמלבישים על המנורה וזה מה שנותן לה צבע ירוק כתום או כל דבר אחר... אני רוצה להחליף את זה לאור אדום או כחול איפה אפשר להשיג גומי כזה ואם אפשר במקום גומי פשוט לצבוע את הנורה הקטנה הזו למשל : בלק בספרי או אנא ערף עם איזה חומר אחר רעיון יש לכם אני מפ"ת תנו משהו בסביבה...
הודעה אחרונה מאת DRS, -
-
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, יש לי שאלה. למה זמן החלפת רצועת טיימינג משתנה מרכב לרכב? מה הגרומים שמשחיקים על הרצועה שמצריכים החלפה תכופה? למה בלנצ'יה למשל יש ב30, באלפא ב60 אלף , במאזדה ב90 אלף וכו'... מה בדיוק שונה בין מנוע למנוע? מה הגורם שמגביר את השחיקה? תודה.
הודעה אחרונה מאת gmb, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי סופר לנסר עם כפתור פאואר ואקו....רציתי לדעת למה הוא משמש בעיקרון אקו הכוונה לאקונומי כמו בטויוטה? עד כמה שאמרו לי זה קשור להעברת הילוכים נכון? תודה צביקה
הודעה אחרונה מאת ttzz, -
-
עזרה בכיוון פלטינות 1 2
מאת Obelix- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום ! ברשותי מנוע 4 פעימות 130 סמ"ק, לאחר שיפוצו הניע המנוע ועבד זמן מה אך לאחר מכן הפסיק לעבוד , ומה שראיתי הוא שיש לו ניצוץ קטן יחיסית . שיחקתי קצת עם הפלטינות הצלחתי להביא את הניצוץ לרמה שיש ניצוץ ממרחק של 2 מ"מ. לאחר מכן המנוע עבד . - כלומר בעייה בכיוון פלטינות , למנוע נטול אגזוז והוא נכנס לויברציות די רציניות שלפי דעתי מזיזות את הפלטינות . עכשיו המנוע שוב לא עובד ואינני מצליח למצוא את המידה המדוייקת שמצאתי בפוקס בפעם הראשונה . הניצוץ הוא כרגע רק כאשר אני מצמיד את הכבל לגוף וגם אז הוא ממש ממש קטן. האם ידוע למישהו פה יודע על דרך יותר פשוטה מאשר ללכת על עיוור ? תודה ! Obelix
הודעה אחרונה מאת Obelix, -
- 28 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מדובר על פונטו 1100 1995 120000 ק"מ. לפני שבועיים הוחלפה משאבת מים שדלפה לאחר התחממות ואיבוד נוזל רדיאטור. נראה היה שהבעיה נפתרה אך לאחרונה חזרה ההתחממות תוך כדי איבוד מים מזערי. מצאתי בחיפוש תשובה של בני ל : "בכלל רכבי הפיאט יש בעיה עם הנגד מהירויות ומתוך נסיון רצוי ומומלץ לשנות את המערכת ולבטל את הנגד ולקבוע את מהירות המאורר על מצב גבוה" מאוור הרדיאטור עובד . האם ניתן לבדוק באבומטר נגד זה? איפה הוא נמצא? בפונטו הוצא התרמוסטט ובבדיקת לחץ - אין ירידת לחץ. המוסך שטיפל הוא מוסך טוב אבל הם בעצם מכונאים ולא חשמלאים. רעיונות נוספים? יהודה
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כבר ראיתי את האגזוז הזה מספר פעמים. אף פעם לא הבנתי איך הוא בדיוק עובד ומה היתרון שלו. אולי מישהו מכם יודע?
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב , אז אני יושב כבר איזה חצי שנה עכשיו די מהצד וקורא המון בפורום הזה ועד כה למדתי לא מעט . נכון להיום אני נוהג (בין היתר) על סוויפט (המכונה "סוזי") שנת 1990 גיר רגיל שהחלפתי לה לא מזמן מנוע. המנוע הקודם היה נטול הזרקה ועם קרבורטור , המנוע הלך - הקרבורטור נשאר והוצמד למנוע שנת 1997 (מוזרק לשעבר). מכיוון שלא השגתי מחשב למנוע החדש ביטלנו את ההזרקה והרכבנו את הקרבורטור על המנוע החדש. ועכשיו השאלה - איזה סוג דלק שמים ???
הודעה אחרונה מאת ymalool, -
-
- 6 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
רקע: הבוסטר של הבלמים עוזר לנו להפעיל יותר לחץ באמצעות דוושת הבלם על משאבת הברקס, וזו הסיבה שכשהמנוע כבוי צריך להתאמץ יותר כדי לבלום. הבוסטר משתמש בוואקום שנוצר במנוע כמקור לכוח הנוסף. שאלת תם: ברכב מוגדש, לא תמיד יש ואקום במנוע, נכון ? לפעמים יש גדישה, שבמידה והיתה מחוברת לבוסטר היתה אפילו מקשה על הבלימה. אז מה עושים ברכב מוגדש ? האם אפשר לסמוך על זה שלא תהיה גדישה בזמן בלימה ? בעצם, גם במנוע אטמ', כשהמצערת פתוחה אין ואקום ... אז נכון, זה לא הגיוני שמישהו ייתן גז ויילחץ על הבלם בו זמנית, אבל גדישה לא נעלמת ומתחלפת בוואקום כל כך מהר. או שכן ?
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 770 צפיות
בקרבורטור כפול רגיל לוע אחד "עובד" בנסיעה רגועה, והשני נפתח אם צריך יותר ספיקה של תערובת - איך זה בקרבורטורים מרובי לועות, למשל כמו של אמריקאיות ישנות (אדלברוק, הולי) ? זה בזוגות או שיש לו 4 "דרגות פתיחה" ? כמו כן, יש מכוניות שאינן אמריקאיות ישנות, עם קרבו' 4BBL ? ולמה האמריקאים האלה לא שמו פשוט 2 כפולים כמו בבוקסרים של אלפא ? זה לא יעיל יותר ?
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 13 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
הי האם מישהו יודע (לא תתקבלנה תשובות כמו "אצל ההוא בדרום תל אביב, וכד." ) היכן ניתן לקנות כבלי הצתה מנחושת? בכל מקום שביררתי אמרו שהיום הולך רק מפחם. תודה - אבי.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מדובר על פולו שנת 2001. מאז ומתמיד (לפחות מאז שקנינו אותה- לפני כחודש וחצי) הבלמים שלה היו חזקים מאוד, אבל זה לא נראה דבר כ"כ קיצוני. הם נבדקו ליתר ביטחון (בתוקף האחריות מ"אוטו דיל") ונמצאו תקינים. אבל הבעייה היא לא כמה שהם חזקים. לפעמים אני מרגיש שבלי שאני לוחץ בכלל על דושת הבלם- האוטו מאיט. לא ממש בלימה, אבל זה הרבה יותר מבלימת מנוע רגילה. לפעמים אני עומד ברמזור כשאני בירידה, אני מתחיל טיפה לגלוש ומרגיש את האוטו בולם עד עצירה מלאה (בירידה- האוטו אמור להידרדר אפילו בלי גלישה). מרגישים את זה גם במאמץ בתאוצה, התאוצה חלשה יותר- אבל בקצת. זה לא ממש מורגש. טוב, אז זה לא קורה תמיד. זה קורה לי בערך בנסיעה אחת מעשר, אבל כשזה קורה- זה ממשיך במשך כל הדרך. יותר מזה- קרה לי …
הודעה אחרונה מאת shachar_bd, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 946 צפיות
יש לי פג'ו 309 SX שנת 92 אני רוצה להתקין לה מד סל"ד (כי כרגיל בכל הפג'ו הישנות אין ... אם מישהו יודע איך בבקשה שיעזור לי .... אם אפשר אולי גם מחיר של השעון או איפה אפשר לקנות .....
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תשמעו התאורה שלי בלוח מכוונים (שעונים) היא ממש על הפנים וגם אם אני אחליף את המנורות לחדשות זה לא יעזור יראו אותו דבר. מישהו פעם עשה משהו בקשר לזה אולי? או יש לו הצעות?... חשבתי על תאורה כחולה או משהו בסגנון... כל הצעה שיש בבקשה... ודרך אגב , הייתה לי צריכת דלק של 1 ל6 ואחרי שעשיתי טיפול האוטו עושה 1 ל9 כבר כמה חודשים לכל הספקנים.... האוטו הוא אוטו מדהים אין , אני ממש מרוצה ממנו.....
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום בבעלותי פונטו ושמתי לב שבהילוך ראשון כאשר אני עוזב את הגז בבת אחת הרכב קופץ מאוד חזק. זה גם קורה בהילוך שני רק פחות מורגש. מה יכולה להיות הבעייה? יש מצב שזה בגלל הנהיגה שלי ואני צריך להיות יותר עדין עם הגז כי בכל זאת אני עדיין רגיל לאוטומט?
הודעה אחרונה מאת R'n'B,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,950 אורחים (הצג רשימה מלאה)