טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,253 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הבנתי שהחום שמן אמור להיות מתחת ל3/4 היום בנסיעה קצת לחוצה באיילון (130 לאורך כל הדרך מקיבוץ גלויות ל443 וכולל 443 על 130) החום עלה עד לשלושת רבעי השעון לא נשאר לו המון דרך בשביל להגיע לתחום האדום. מה יכול להיות שגרם לשמן להתחמם כך? עד עכשיו לא קרה לי מקרה כזה השמן בן 5,000 קילומטר ויוחלף כנראה רק בעוד 5,000 אלא אם כן יועלו הצעות אחרות. אשמח לעזרה בנושא כי עד עכשיו השמן מנוע היה נשאר תמיד מתחת ל3/4.
הודעה אחרונה מאת roy_tong_tong, -
לאחר בירור מולי של תומר ועוד כמה חברה אשר היו מעוניינים במידע לגבי הפירוק של הדלת אני מעלה זאת כאן. חברה שלדעתם זה לא מעניין/מיותר וכו' שיחסכו בתגובות ולא יגיבו בכלל. ועכשיו לעבודה. כל התהליך לקח בערך כשעה ובוצע ע"י. החומרים הדרושים: סט מברגי כוכב ניילון (מתקופת המלחמה למי שנשאר) דבק הדבקה דו צדדי (יאצק המליץ על דבק סיליקון) ומספריים. לרוב אנשים פוחדים לפתוח מכיוון שניתן לשבור פלסטיקים בקלות אני ביצעתי זאת בעזרת היינס ובשיטת ניסוי ותהיה... אגב מי שרוצה להתקין רמקולים ולבצע איטום וזיפות של הדלת גם יכול למצוא בפירוק מידע מועיל. (סימנתי בצהוב היכן בכל שלב יש לפתוח את הברגים) תהנו, הרמן.
הודעה אחרונה מאת Tamir_VTR, -
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
סיכום הוצאות תיקונים וטיפולים, ביטוח ואגרות רישוי וכמובן ירידת ערך של השנה האחרונה שי
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
רעש מהמנוע
מאת mustang_79- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי סוזוקי סוויפט 87 מנוע 1000 אשר לא נסע 9 חודשים ועכשיו חזרה לנסיע אך לצערי המנוע משמיע רעש חזק לא בשל בעיטה אלה בגלל היותו ישן ומקורי ואף עובד כנדרש. שאלתי ניא נאם ניתןלהפחית את הרעש ע"י פלשינג (לא שאני יודעע מה זה אבל ראיתי פעם בהודעה) האם המוטור אפ יכול לעזור או שהוא סתם קשקוש?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
את הפילטר הפתוח אני יודע שלא שמתי טוב לכן רציתי לתקן ולשאול, מה רע שהוא ישאר באותו מקום שהוא נמצא ואני יוציא את הפילטר של היצרן ויסגור עם המכסה שלא ייכנס לכלוך, כי נראה לי שזה בעצם יעשה את אותה פעולה ואני לא יהיה חייב פלטת מתאם... תקנו אותי אם אני טועה... ובמידה וחובה לשים פלטת מתאם ועליה את הפילטר, אז האם אני יכול לקנות אותה בנפרד??
הודעה אחרונה מאת asi08, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אני מראש מצטער על אורך השאלה. ובכן, אני אנסה לפרט כמה שניתן, ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, אפילו בתמורה. טוב, אז הבעיה היא כזו, בד"כ בבקרים הרכב מתניע כמו שצריך ללא בעיות מיוחדות. מידי כמה בקרים (לאו דווקא בקרים אלא אחרי עצירה של כמה שעות) הרכב אינו מניע, בדקתי הרבה אפשרויות, מצבר , סטרטר, אזעקה, ניקיתי חיישנים, ביצעתי ניקוי הזרקה (אינפוזיה) וכ"ו. ועד עכשיו כלום לא עזר. עכשיו, במקרה שקורה העניין הזה, אם מניעים בדחיפה, האוטו מניע בלי בעיה מיוחדת ובלי יותר מידי מאמץ), יש מצבר מלא, הסטרטר עובד (מסתובב בהתנעה) אך מפה והלאה משהו לא ברור חשוב לציין, אחרי שמניעים בדחיפה, ונוסעים נסיעה של דקה שתיים נניח, מכבים את הרכב לכמה דקות ומנסים להתניע שוב, הרכב מתני…
הודעה אחרונה מאת asi08, -
- 1 תגובות
- 704 צפיות
שלום לכולם היו ראיתי שיש לי טיפה חופש בחלון של דלת הנהג החלונות חשמל עובדים מעולה והכל בסדר אבל החלון טיפה מתנדנד כשאני סוגר את הדלת לדוגמא שומעים שהחלון רועד וזה משגע אותי יש למישהו מושג מה זה או איזה בעל מקצוע ללכת אליו? באיזור המרכז?? תודה
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
בזמן האחרון שמתי לב לרעש מוזר מהגיר בלנטיס שלנו. כמו איזה יללה של כלב שדורכים עליו רק הרבה יותר חלש רעש ממש קצר ששומעים כשהתיבה מחליפה הילוך. רק בזמן ההעברה זה קורה. למישהו יש מושג ממה זה יכול להיות? עריכה: נתונים שאולי יכולים לעזור: לנטיס 1.6 שנת 2000. 106K ק"מ עם גיר מקורי. חוץ מהטיפולים התקופתיים הגיר לא עבר שום תיקון. רוב הזמן הגיר על "הולד" לפי ההילוך הרצוי.
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם ניתן להתקין בארץ סאנרוף במקום אחר מלבד מושב גנות? אם כן, מהן העלויות לחשמלי או ידני? האם דרך סוכנויות רכב ניתן גם כן? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת kenny4, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
התקשרתי למסךהמרכזי והום אומרים לי שאין להם מחשב לבדיקת הרכב שלי. ושלחו אותי למוסך אחר גם שם אמרו שאין להם. ואני לא לחצתי עליהם. כי אני לא יודע הם חייבים לטפל לי ברכב? כי אם כן תנו לי עצות ואני כבר ידע לסדר את זה אצלהם.
הודעה אחרונה מאת almog, -
-
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מעוניין לחליף את הצינור המבודדים לחשמל באוטו 205 פיזו מישהו יודע איפה אפשר לקנות צינור פלסטיק מבודד לחוטי חשמל בצבע שחור יש לו חתך לכול אורכו
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 16 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
יש לי יידע נרחב באלקטרוניקה ובחשמל רכב. ברצוני לבנות שעון, שהוא בעצם צג אלקטרוני, המודד את כמות הדלק שיש במיכל. את הנתונים אקבל מהראוסטט, שנמצא במצוף של המיכל . פעולתו פשוטה למדיי- שהמצוף עולה ויורד לפי כמות הדלק,הוא מזיז מחט אשר זזה מקצה לקצה על גבי "רשת" נחושת,וכל קצה מייצג נתון שונה (ריק,מלא). כך שהמידע המתקבל למד הדלק של האוטו הוא מידע של זרם באמפרים,וכך אני רואים את המחט זזה ומשתנה בהתאם. (כבר למדתי איך הוא עובד,אך זה היה בקצרה) ברצוני לבנות צג דיגיטלי המודד זרם עדין בדומה ל "רב מודד" רגיל ומוכר.(אמפרמטר) (קצת עבודה והשקעה,וזה בנוי), ולחבר אותו לראוסטט וכך לקבל נתון. בעזרת נגדים,יהיה אפשר לשנות נתונים, למשל אם המיכל מלא והמד יציג 800 וכשהוא ריק ה…
הודעה אחרונה מאת עידו דהן, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קראתי שיש שם משהו לא סטנדרטי (מוטות פיתול במקום קפיצים). בהיינס של ה-205 כתוב שזה כל כך לא סטנדרטי ומסובך שעדיף שלא תיגע ותשאיר את זה למומחי פז'ו. למישהו יש לינק / מידע על מה בעצם יש שם (ו/או למה זה טוב, אם אנחנו כבר בעניין) ?
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
- 3 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
יום שישי הכנסתי את האוטו לטיפול שכולל החלפת רצועת טיימינג, מיסב, החלפת פילטר שמן, החלפת שמן, וכמו כן שמתי K 44. יום למחורת הטיפול אני בא להדליק את האוטו בבוקר ואחרי כמה שניות הטורים נפלו לי והאוטו נכבה. האוטו בא להכבות לי גם היום אבל הבאתי טיפה גז והטורים עלו והאוטו לא נכבה. חשוב לציין ששמתי את התוסף כשהיה לי חצי טנק דלק ואחרי 15 קילומטרים הלכתי לשים פול טנק. אשמח לקבל השערות לבעיה. בתודה מראש, שי
הודעה אחרונה מאת wacky, -
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, לפני שכמה כאן יפנו אותי לחיפוש, אז חיפשתי, ואני מחפש כאן עוד עידכונים , המלצות ותמונות נוספות. מדובר על עבודה יחסית גדולה בעיקר של צבע + עבודת פחחות קטנה, אך לא פשוטה לטעמי. אני מחפש מוסך פחחות ברמה גבוהה, עבודה ייסודית, נקייה, וללא עצלנות . וכמובן, מחירים סבירים לא מוקצנים (מישהו אמר שוקי?) דרישות נוספות, איזור השרון (פ"ת, כ"ס,רעננה) , המלצות חמות בלבד, מאנשים שהתנסו באותם מקומות ואם יש תמונות של עבודה שנעשתה מאותו מקום, מה טוב. תודה למגיבים.
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב אז ככה מדובר ברכב של ההורים שלי הגיר עבר שיפוץ לפני פחות מ-40000 ק"מ ועכשיו מופיעים תסמינים מוזרים (של גיר שרוצה שיפוץ נוסף????? ) לאחר ההתנעה ותחילת נסיעה הגיר על ראשון...ורק על ראשון הוא לא רוצה להעביר לשני. רק לאחר נסיעה בטורים גבוהים בהילוך ראשון הוא מועיל בטובו לעבור לשני ונשאר שם לתמיד. כלומר גם לאחר עצירה הוא מתחיל בשני ולא יורד ולא עולה בהילוכים. כמו כן לאחר הופעת הבעיה בפעם הראשונה התחילה להבהב נורת ה-POWER (זה סימן בדיהו לבעיה בגיר). האם הגיוני שגיר שעבר שיפוץ לפני פחות מ-40000 ק"מ ובתקופה הזו לא עבר התעללות מסוג כלשהו (לי יש כבר רכב משלי וגם אני לא התעללתי בו בעבר) נדפק שוב?? השיפוץ הראשון היה גם אחרי תקופה יחסית קצרה (110000 ק"מ) אבל זה כבר מאוד …
הודעה אחרונה מאת i-karamba, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מדובר בפיאט אונו לבנה. הפגושים שלה שחורים ואני רוצה להתאים אותם לאוטו ולצבוע ללבן. אני לא מאלה שילך למוסך וישלם כסף למישהו שיעשה לי את זה. אני רוצה לבד. השאלה היא באיזה סוג צבע לעשות את זה??(ספריי או משהו כזה) וכמה זה יעלה לי בערך. ואיך הכי טוב לעשות את זה? כמה שכבות לשים? תודה !
הודעה אחרונה מאת DaMN, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 865 צפיות
כבר כמה חדשים שאמא שלי מתלוננת שהרכב "קופץ" אבל רק לאחרונה יצא לי לנסוע באוטו שלה. האוטו אכן "קופץ" מאחר והטורים לא יציבים- עד כדי כך שבעמידה (ברמזור למשל) הרכב כובה. לא תמיד זה קורה אבל אין נסיעה אחת שזה לא קורה בה. הרכב נלקח למוסך מורשה סובארו שבו יש את "המכשיר שבודק" (לדברי אמא שלי) אבל הם לא מצאו כלום והם לא יודעים מה הבעיה. מאחר והרכב הוא הזרקה אין לי מושג מאיפה להתחיל. אנא חברי פורום יקרים, עיזרו לדני לעזור לאמא תודה. דני.
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
-
- 1 תגובות
- 898 צפיות
אז כמו שרובכם בטח יודעים איך לשים גרביונים שחורים על הפנסים מאחורה כדי שיהיו שחורים אז יש לי שאלה בקשר לזה האם זה עובר טסט? יענו זה חוקי בכלל לעשות את זה? כאילו אני יודע שלא בעיה בכל מקרה להוריד את זה, אבל השאלה אם יש מצב לקבל על זה קנסות או שזה לא יעבור טסט או משהו?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
העם יש כזה אתר אולי שמסביר לי איך לפרק כל חלק באוטו שלי? כמו מין ספר כזה? עם יש אנא תתנו לי לינק!
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הזכוכית נישברה ויש לי חדשה הבעיה היא שאני לא יודע אם אני פשוט מחבר אותה בלחיצה שניראת לי חזקה מידיי או שיש טריק
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
כמו שאתם בטח מכירים, יש כל מיני סוגי ידיות למוט הילוכים אז רציתי לדעת בערך כמה אמור לעלות כזה דבר, ואם אפשרי להרכיב את זה לבד או שצריך בעל מקצוע בשביל זה
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נהרסו לי ברכב המאזדה 626 שתי הבוכנות האלו שמחזיקות את הדלת החמישית, מתי שפותחים אותה, זו דלת נורא כבדה ואני חייב להתקין את הבוכנות האלו. מישהו יודע איפה אפשר לקנו כאלו יד שניה? או כמה עולות חדשות כאלו? או אם בכלל הן אוניברסליות ואפשר לקנות בכל מוסך? תודה. כפיר
- 0 תגובות
- 805 צפיות
יש לי גולף CL שנת 97' והייתי מאוד רוצה לדעת איך מפרקים את החלון האחורי. אם יש איזה אתר שיוכל להסביר או מישהו ממכם שיכול להסביר אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת dandi, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אבא שלי השאיר לי לשבועיים את האוטו, אך הקרבורטור נסתם כנראה כתוצאה מדלק גרוע והאוטו בקושי 'סוחב'. אני לא רוצה להגיע למצב שבו אני אתקע באמע הדרך, הזמנת גרר.... בנוסף, צריך להחליף שמן. יש לי פילטר ושמן חדש, אך אין בידי היכולת והידע לעשות זאת לבד, ומאידך אין לי רצון לחכות שבועיים עד לחזרה של אבי. האם כדאי לי לפנות למוסך ? כמה לדעתכם דבר כזה יעלה לי ? בברכה, יאיר (ההודעה נרשמה בשביל חבר)
הודעה אחרונה מאת Y@ir, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי , דודי גר בירושלים ומחזיק ברכב וולוו 960 ובסאאב 9000 ( לא טורבו ) הוא טיפל בוולוו בנצרת אבל השירות הוא לא מרוצה מהשירות שהוא מקבל שם . בסאאב 9000 הוא טיפל בירושלים אבל יש לו בעיה עם המזגן שהם לא מצליחים לפתור והוא תקוע איתה כבר חודש ומשהו ( וגם השירות שם לא ממש טוב ) . אז לבסוף לשאלה או ליתר דיוק בקשה לעזרה ממי שמכיר את האיזור , איפה יש מוסכים טובים לטיפול בוולוו ובסאאב באיזור ירושלים ? תודה מראש פאדי
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בהמשך לכמה ת'רדים בנושא פה, אני עדיין לא מצאתי פתרון ללוח השעונים ברכבי - שאותו רציתי לשדרג. הרכב הוא מיצובישי סופר לאנסר שנת 96 ידני. בהתחלה רציתי להחליף ללוח שעונים של GLXi, אך הוא עולה כ600 ש"ח (רכבי הוא GLI בלבד - אינו כולל בלוח השעונים מד טורים). חיפשתי באתרים בחו"ל כגון אי ביי ועוד כמה, ושם אין זכר לקיום בדגם הזה של מיצובישי בשנים 96.. אבל דבר אחד שמתי לב, שישנו דגם של מיצובישי ששמו הוא מיראז' - שלוח השעונים שלו הוא זהה לזה שיש לי באוטו השאלה שלי היא כזו - האם לדגם שיש לי קראו בחו"ל אחרת, אם כן מה השם והאם הוא מיראז'? והשאלה השניה היא האם אני יכול לשים באוטו כל לוח שעונים שהוא לא שייך לדגם - מהלוחות שמוכרים כלוחות סטנדרטיים לרכבי ספורט …
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש בינהם הבדל ואם כן מהו? או שזה אותו דבר ? תודה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://iou.co.il/shop/product_data.asp?ID=21&Quant=1&Vendor=7 מישהו מכיר את זה? מצד אחד זה נראה רעיון נחמד, מצד שני אם זה לא מספיק מדויק זה גרוע... מהקצת שאני יודע על איך בונים מד-לחץ אויר, אין סיבה שאי אפשר יהיה לעשות את זה מדויק, אבל אי אפשר לדעת אם לא בודקים.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. היכן אוכל למצוא רדיאטור במחיר סביר לסיטרואן xm שנת 1992, מנוע 2000. תודה
הודעה אחרונה מאת רפי לין,