Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא עדיף לחפש טמבון של פיאט אונו טורבו בפירוקיות או משהו ?

האורגינל תמיד הכי טוב והכי יפה ... השאלה היא, אם בכלל יש סיכוי למצוא אחד כזה.

בכל אופן .. יצא לי לראות כמה פיאט שצבעו את הטמבון בצבע לבן (צבע הרכב) ויצא נחמד, הבעייה היא שזה נראה זול למרות שאפשר לראות שזאת עבודה מקצועית.

ראיתי גם צביעה של הגריל בצבע לבן .. אם אני זוכר נכון.

אני בדעה שהאורגינל תמיד הכי יפה, במיוחד במקרה כזה של צביעה.

בכל אופן, שיהיה בהצלחה ......

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אני צבעתי את הגריל שלי וזה חתיכת עבודה כי צבעתי אותו עם מכחול, כי הגריל באונו והוא חלק בלתי נפרד מהפגוש אז זה קצת בעיה להוציא אותו....אבל חפיף יצא ממש יפה......

Fiat Uno 1.4 i.e.S. I

Named: "Bella" I

Year: 1995 I

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני שמח להודיע בזאת כי צבעתי את הפגושים של האונו המדהימה שלי והנה תמונה.......דרך אגב גם השחור זה צבע חדש...........רק שעכשיו כבר אין פסים על האוטו..........

UnoPesha.jpg

Fiat Uno 1.4 i.e.S. I

פורסם

הפסים שלך לא משהו צר לי להגיד לך אל תיעלב או משהו כזה אבל כך תירא לדוגמה פדים שאני עשיתי לבד:

מצטער על האיכות הגועל נפש אבל זאת המצלמה שחבר שלי השאיל לי :cry:

Fiat.JPG

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם
מדובר בפיאט אונו לבנה. הפגושים שלה שחורים ואני רוצה להתאים אותם לאוטו ולצבוע ללבן. אני לא מאלה שילך למוסך וישלם כסף למישהו שיעשה לי את זה. אני רוצה לבד. השאלה היא באיזה סוג צבע לעשות את זה??(ספריי או משהו כזה) וכמה זה יעלה לי בערך. ואיך הכי טוב לעשות את זה? כמה שכבות לשים?

תודה ! :D:D

כשהייתה לי את האונו, גם רציתי לצבוע את הפגושים. מהר מאוד ירדתי מזה.

ממה שביררתי- לא מומלץ לצבוע בספריי- הצבע יורד וזה נהיה מכוער.

צביעה מקצועית עולה 300 ש"ח לכל פגוש

וכן, חייבים להתאים את הצבע. יש גוונים ללבן (הלבן של האונו זה לבן שנהב) ויש גם התיישנות של הצבע.

פורסם

כפי שציינתי הפסים אינם עוד והם נראו ממש סבבה........עכשיו בתכנון יש משהו יותר מרהיב........נראה כבר איך זה יצא..........וצביעת הפגוש באמת עולה הרבה כסף לצביעה מקצועית.......אבל לדעתי אם כבר צובעים אז כדי לצבוע גם את החלק השחור.............

Fiat Uno 1.4 i.e.S. I

פורסם
הפסים שלך לא משהו צר לי להגיד לך אל תיעלב או משהו כזה אבל כך תירא לדוגמה פדים שאני עשיתי לבד:

מצטער על האיכות הגועל נפש אבל זאת המצלמה שחבר שלי השאיל לי :cry:

לא לריב !

שתי המכוניות נראות מצועצעות באותה מידה :?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

Panter אתה רוצה לצבוע את הפגושים סתם כי בא לך שזה יתאים לרכב או כי הם דוהים או "נפגעו" מממזג האויר ?

בכל מקרה כמו שכולם פה אמרו אם אתה רוצה לצבוע אותם בצבע הרכב תעשה את זה באופן מקצועי, ככה זה יצא הכי יפה והכי בטוח.

אם זה יפה או לא זה החלטה שלך ואל תקשיב לאחרים (טעם וריח)

אם אתה רוצה לצבוע את הפגושים בגלל נזקי מזג האויר אני יכול להמליץ לך על פיתרון פשוט ויפה, ספריי צבע שחור מט לפלסטיק.

מניסיון זה יוצא יפה וזה מחזיק (צבעתי בעצמי לפני כשנה וחצי וזה עדיין ניראה מעולה. צבעתי 2 שכבות)

קפוץ לאייס\הום סנטר\ודומהם קנה צבע שחור מט לפלסטיק, קנה מסקנטייפ שיורד בקלות (עשוי מנייר לא מניילון, הוא גם לא משאיר סימנים או מקלף את הצבע) גש למכונתיך תדביק מסביב לפגוש (בחלק העליון, פנסים וכ"ו) את המסקנטייפ ותרסס ממרחק של 10 ס"מ, כדי שיצא אחיד.

חכה חצי שעה ותרסס שוב. זהו זה הכל זה פשוט יוצא יפיפיה הפגוש ניראה חדש לגמרי וזה מוסיף המון לרכב וזה מחזיק...

נ.ב. קנה לפחות שניה מכלי צבע, אני קניתי 2 וזה הספיק לי בקושי לפגושים ולשאר חלקי הפלסטיק שמחוץ לרכב...

בהצלחה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...