Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה מוזר בזה בדיוק?

מה שמוזר זה שאני רגיל שאצלי ועוד כמה רכבים יש הרבה פחות ברגים וקליפסים,לא יותר מזה..

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נדהמתי לגלות כמה זה שונה מהסקסו.

בסקסו כל הפנל בדלת מתפרק במיקשה אחת, וגם אחרי זה זה נראה די שונה.

סחטיין על המאמץ בתיעוד אבל השאלה שמעניינת אותי אם זה שיפר משהו מבחינה אקוסטית?

אני מעריך שהספוג המקורי מבודד טוב יותר אבל אצלי הוע נקרע קצת בהרכבה של Crossovers בדלתות.

פורסם

אני מעריך שהספוג המקורי מבודד טוב יותר אבל אצלי הוע נקרע קצת בהרכבה של Crossovers בדלתות.

רוב רעשי הרוח לא קיימים - קצת יותר רועש מהספוג, לא משמעותי.

אני כרגע שוקל לא לבצע שום שינויים אלא בעתיד באם אני ארכיב מערכת אזי יהיו שינוים נוספים ואני אשקול להוסיף ספוג על הניילון...

כרגע המסקנה שהגעתי עליה לאחר נסיעת מבחן במהירות גבוהה היא שיש חדירה של רעשי רוח מבחוץ מכיוון הרמקולים, כך שבאם יורכבו רמקולים אחרים אני אבצע אטימה גם שם.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני כרגע שוקל לא לבצע שום שינויים אלא בעתיד באם אני ארכיב מערכת אזי יהיו שינוים נוספים ואני אשקול להוסיף ספוג על הניילון...

כרגע המסקנה שהגעתי עליה לאחר נסיעת מבחן במהירות גבוהה היא שיש חדירה של רעשי רוח מבחוץ מכיוון הרמקולים, כך שבאם יורכבו רמקולים אחרים אני אבצע אטימה גם שם.

אני צריך להחליף רמקולים בדלתות (המורלים שלי התחילו לזמזם) על הדרך אני שוקל לקנות את מדבקות הספוג המקוריות ולחדש את הבידוד. לטובת צמצום רעשי הרוח ושיפור התהודה של הרמקול.

פורסם
יש לכם במקרה תמונה של הניילון המקורי עם הספוג?

לי אין תמונה אבל גם אם הייתה לא הייתה מקבל יותר אינפורמצייה מהתאור הבא:

יריעת ספוג חלקה (למראה אבל לא למגע), דקה (שניים שלושה מ"מ), אטומה למים, בצבע שחור, ובצורה של הפתח שאותו כיסה הרמן בנילון.

בשולי היריעה דבק.

פורסם

אני צריך להחליף רמקולים בדלתות (המורלים שלי התחילו לזמזם) על הדרך אני שוקל לקנות את מדבקות הספוג המקוריות ולחדש את הבידוד. לטובת צמצום רעשי הרוח ושיפור התהודה של הרמקול.

תברר בפורום אודיו - לדעתי ניתן להדביק חומר יותר טוב...

תומר - לצערי בזמנו כשפירקתי בפעם הראשונה לא הייתה לי מצלמה ולכן אין תמונה :(

פורסם
אז אפשר לעשות כמו הרמן עם ניילון ועל הניילון לשים ספוג לבידוד רעש

אין כ"כ מקום לאלתורים בזבזניים במקום.

אצלי יש, כמו שכתבתי, קרוסאוברים (ללא מארז, בעובי של ס"מ +-) צמודים לספוג בחלק שפונה לפנים הרכב.

לאחר הרכבה של הפנל הם נדחפים פנימה ומפריעים לחלונות להפתח ולהסגר.

החלון נסגר ונפתח בכל זאת אבל סגירת חלונות בנעילה לא עובדת טוב בגלל ההתנגדות המוגברת על המנוע.

פורסם

תמיר הכוונה היא לספוג בעובי של המקורי

אני לא מאמין שהספוג המקורי יהיה זול במיוחד, לכן אני בודק אפשרות אחרת

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תמיר הכוונה היא לספוג בעובי של המקורי

אני לא מאמין שהספוג המקורי יהיה זול במיוחד, לכן אני בודק אפשרות אחרת

נראה לי שאיכות הבידוד נמצאת ביחס ישר להשקעה.

אם תשים סתם ספוג דק הוא לא יבודד כמו המקורי.

אם תשתמש בחומר בעל איכויות אקוסטיות הוא אולי יהיה עדיף על המקור, אם תבצע התקנה ראוייה, אבל כנראה שהוא לא יהיה זול.

פורסם
אז אפשר לעשות כמו הרמן עם ניילון ועל הניילון לשים ספוג לבידוד רעש

אין כ"כ מקום לאלתורים בזבזניים במקום.

אצלי יש, כמו שכתבתי, קרוסאוברים (ללא מארז, בעובי של ס"מ +-) צמודים לספוג בחלק שפונה לפנים הרכב.

לאחר הרכבה של הפנל הם נדחפים פנימה ומפריעים לחלונות להפתח ולהסגר.

החלון נסגר ונפתח בכל זאת אבל סגירת חלונות בנעילה לא עובדת טוב בגלל ההתנגדות המוגברת על המנוע.

אכן הרבה מקום אין, אבל לדעתי אפשר לכסות זאת עם ספוג דביק בעובי של 2-3 מ"מ, לדעתי זה יספיק.

ואם כבר לשים קומפוננט מקדימה אז בדגמים האלו לדעתי אין מנוס מבניה בפיבר וביטול המדף אכסון שקיים בדלת. ( הוא די קטן בדגמי ה 5 דלתות).

פורסם

בראלי אין בכלל בידוד :lol: .

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET , פח נטו.

רעשי רוח הם דבר שבישגרה, מופיעים בדר"כ ב-130 קמ"ש ומעלה, בשלב הזה, מפעילים סטריאו ומתעלמים, אחלה של תרפיה. 8)

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
בראלי אין בכלל בידוד :lol: .

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET , פח נטו.

רעשי רוח הם דבר שבישגרה, מופיעים בדר"כ ב-130 קמ"ש ומעלה, בשלב הזה, מפעילים סטריאו ומתעלמים, אחלה של תרפיה. 8)

איכות הסטריאו תלוייה מאד באיכות הבידוד כך שגם הסטריאו שלך לא מצליח להבריק.

פשוט תיבת התהודה של הרמקול היא מהגרועות שאפשר לחשוב עליהן.

אני לא אומר את זה כדי להסטלבט עליך אני גם קצת מבואס מהנושא אצלי.

• תוכן חדש...