Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם יש לי שאלה יש לי טויוטה קורולה 95' עכשיו לאחרונה החלפתי 4 סטאבילייזרים בגלל שהתפוחים כבר הלכו אבל בכל זאת לא הבנתי למה החלק משמש! אולי תוכלו לרמוז לי? אני יסביר איפה זה "יושב בדיוק" בגלגל האחורי עם מפרקים רואים ישר צד אחד של החלק הנ"ל מחובר למוט של הבולם זעזועים! והצד השני מתחבר לחתיכת מוט בשבא ממתחת לאוטו! כאילו הוסיפו בדיוק בדביל המטרה הזאת את המוד שנמצא שם! לפי מה שהבנתי הוא אמור לבלום את הקפיץ אחרי המכה או אחרי מה שהגלגל עלה עליו העם אני צודק? איפה שאתם רואים את ההברגות הן מתחברות לתפוחים! בדיוק תפוחים כמו של תפוחי הגה!

a.JPG

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

טוב לא משנה! אז לפחות אני ישאל עם אני ישים פילטר אוויר פתוח לאוטו העם זה נכון שצריכת דלק תירד? ולמנוע יוסיף כח הפילטר אוויר פתוח?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מצאתי תמונה אל החלק שאני מתכוון אליו!

Dscf0458.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תפקידו של המוט מייצב הוא לרסן את הזעזועים שמועברים מהמתלים אל מרכב הרכב, וכן לאפשר את זוויות המתלה/סרן בעת פניה.

 

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

פורסם

המוט מייצב הקדמי(סטבילייזר)תפקידו העיקרי הוא מניעת זוויות גילגול על ידי כך שהוא "מוריד" את צידו השני של המיתלה בעומס פנייה.חסרונו העיקרי הוא פגיעה בנוחות הנסיעה.מכוניות רבות מסתדרות היטב גם בלעדיו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
המוט מייצב הקדמי(סטבילייזר)תפקידו העיקרי הוא מניעת זוויות גילגול על ידי כך שהוא "מוריד" את צידו השני של המיתלה בעומס פנייה.חסרונו העיקרי הוא פגיעה בנוחות הנסיעה.מכוניות רבות מסתדרות היטב גם בלעדיו.

 

:mm_yeah:

 

מדובר בסה"כ במוט שמחבר בין המתלים (על אותו הסרן) ומטרתו היא הקטנת זוויות הגלגול.

 

אומנם מכוניות רבות מסתדרות גם בלעדיו... אבל לאלו שיש -> הם נהנים מזוויות גלגול הרבה יותר שפויות (ומאחיזה קצת פחות טובה במקרים קיצוניים - תלוי ברכב כמובן).

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום.

תפקידו של הסטביליזר בעברית מוט מיצב כשמו כן הוא.

איך הוא פועל ולמה? כאשר נכנסים לסבוב מופעל על הרכב כוח

צנטרפוגלי השואף כאילו להפוך את הרכב כנגד הסיבוב (הרכב נוטה לצידו)

ניתן לראות את התופעה כאשר נוסעים אחרי אוטבוס ורואים איך הוא עושה

השכבה בסיבוב.

מה עושה מוט המיצב ? מפעיל לחץ הפוך לכיוון הפניה ומונע את התופעה

של נטית הרכב לצידו המוט מחובר לשני המתלים ולרכב ונותן קונטרה בסיבוב.

כמו כן המוט מונע תופעה של על היגוי והחלקה בסיבוב.

 

מי שמפרק את מוט המיצב הוא פשוט אהבל כי איין שום יתרון בנסיעה

בלי מוט מיצב אלה להיפך.

בהרבה מכוניות מורכב המוט בעזרת שתי זרועות אם תפוחים זה מצוין

אבל בלאי מהיר הורג אותם והתופעה הנילות דפיקות מכיוון המתלים.

:wink:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

×
×
  • תוכן חדש...