רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,607 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הידיעה מופיעה היום במעריב אבל כל הנתונים לא נכונים. הידיעה באתר לבנוני: http://yalibnan.com/site/archives/2008/09/lebanons_first.php http://www.motoring.co.za/index.php?fArticleId=4615405&fSectionId=834&fSetId=381 מנוע 2.0 של VW אוטומט תמונות בפייסבוק http://www.new.facebook.com/photo_search.php?oid=26000771482&view=all האתר שלו http://www.fremmotors.com/
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום! זה נכון מה ששמעתי בזמן תאונה אז הבוגאטי ויירון מתפרקת לחלקים ויש כסא מפלט (כמו במטוסי קרב)? או שזה סתם שמועה? תודה לעונים! ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
היום יצא לי מקרה ראשון שבו כמעט העפתי נהג אופנוע. זה הולך ככה, לפני הכניסה לשכונה שלי, יש פניה ימינה. לפניה ימינה יש 3 נתיבים, כאשר הימני ביותר הוא לחניה, אז אוטומטית פונים לאמצעי. אני חוזר עכשיו הביתה, אני מאט ובא לפנות, איך שסיימתי את הפניה באתי לקחת את הנתיב האמצעי, ואני קולט שנהג אופנוע מטומטם עקף אותי משמאל בפניה O_O כמובן שלפני הפניה הסתכלתי במראות ולא היה משהו חשוד ( הוא היה מאחורי ), וכניראה בגלל שהייתי איטי מדי, הוא החליט לעקוף אותי. הבעיה: הוא נכנס לנתיב האמעי איפה שאני הייתי אמור לפנות, שכולם נכנסים לשם אוטומטית, ורק במזל שלי שבשניה האחרונה האור מהמראה משך את תשומת ליבי, במזל ממש לא נכנסתי בו ונכנסתי לנתיב הימני ביותר שגם במזל היה טיפה פנוי בהתחלה ממכ…
הודעה אחרונה מאת method, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב על מנת להעיר את הפורום אני פונה לכולם להציע לי ולכלל הגולשים בפורום משחקי מירוצים אינטרנטיים. זה יכול להיות כל מירוץ שקשור לספורט מוטורי. הדרישות: 1] חינמי [בכל אופן אני לא מתכוון להשקיע כסף למשחק שאני ישתמש בו רק פעם אחת]. 2] הכי קרוב למציאות [הכוונה שלא יהיה כמו פקמן שאפשר לראות מכונית שנוסעת מהר]. תודה!
הודעה אחרונה מאת אאוץ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, ניסיתי למצוא מענה לתשובה שלי אך לא הצלחתי למצוא. מקווה שזה המקום הנכון. לפניכ שעתיים בכביש גהה מישהו פגע בי מאחורה שבר לי את הפנס וגרם לנזק בתא המתען. הקטע היפה הוא\היא ברח\ה. עוד לא התקשרתי לביטוח, חשבתי שניתן לעשות זאת גם מחר. אבל חבר שלי אמר שזה יכול להיות בעייתי. לא יודע מה לעשות עכשיו. האם אני יכול להתקשר לביטוח עכשיו ולהגיד להם שעזבתי את המקום? או שכדי לי לחזור לאותה מקום (איפה שיש שברי פלסטיק) ולהתקשר ולהגיד להם שזה קרה ממש עכשיו? אשמח לקבל מכם עזרה בנושא. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו אולי מכיר/התנסה בחברה מסויימת להשכרת רכב שנותנות שרות גם לצעירים (ביטוח צעיר/גיל 19) ואם כן אז איזה? עד עכשיו יצא לי לשמוע על אביב וסילבר סטאר תודה! [=
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
שלום , יש לי בעיה שאני רוצה לשתף אותכם בה. היום בשעה 8 קיבלתי טלפון מאגף חקירות תנועה בת"א הבן אדם אומר לי " תתייצב לחקירה פה בת"א ברח' סלמה " . בהתחלה שאלתי אותו תגיד אתה מסתלבט הייתי בטוח זה אחד החברים ומסתבר שלא . הגעתי למקום אחרי המתנה קצרה נכנסתי הבן אדם אומר לי אתה בעל הרכב בלה בלה בלה ואני כמובן מסכים כי זה נכון , ואז הוא אומר " בתאריך 28/5/08 אתה פגעת ברכב של מורה נהיגה ליד הבית שלך הוא נתן תיאור של בחור רזה וגבוה ורשם תמספר רכב שלך בנוסף הוא מציין שאתה עמדת ברמזור וברחת לו " באותו רגע היייתי בהלם דבר כזה לא נברא ולא היה אמרתי לו אני מוכן פוליגרף ואני מוכן הכל שלא לדבר על השיפשוף הקל שיש לאוטו שלו שאני מוריד את זה אם פוליש ווקס בכל מק…
הודעה אחרונה מאת qil, -
חדש כאן :]
מאת Aviraman- 4 תגובות
- 874 צפיות
אהלן, שמי אבירם, בן 19, משרת בחיל המודיעין. נציג בקטנה את הרכב שלי: פולסוואגן פולו שנת 97, מנוע בנזין 1600, כחול כהה, גיר ידני. אישית אני נורא מרוצה מהאוטו למרות שיש עליו לא מעט עבודה מבחינת קוסמטית. (מבחינה מכאנית אני צריך להחליף קלאץ' בקרוב). אז נעים מאוד ומקווה להשתלב בפורומים בכיף! אבירם.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
1. יש את הרכב הזה בארץ? 2. מה המחיר שלו [מודל 2002]?
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איכס 2009 Pontiac G3 Wave: Excitement has left the building
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 5 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
הונדה מתאימה את הג'אז החדשה למדינות המתפתחות. מה הנוסחה? מראה בוגר יותר, והכי חשוב תא מטען דרישה למכוניות עם תא מטען, אינה דבר השמור רק לישראל. בדומה לנו, חיבה יתרה לסוג מרכב זה ישנה גם במדינות המתפתחות כמו באסיה ובמזרח אירופה שם מדובר בעיקר בגרסאות סדאן למכוניות סופר מיני. וכשיש ביקוש, יצרניות הרכב דואגות להיצע וכאן ניתן למצוא גרסאות סדאן לרנו קליאו (סימבול), מאזדה 2, טויוטה יאריס ואחרות. גם להונדה נציגה בסגמנט זה, אשר מגיעה לפרק ההחלפה. הסיטי אם תרצו, היא ג'אז החדשה עם תא מטען ומרחב פנים משופר. בניגוד לג'אז הצעירה, כאן מיועדת המכונית לקהל בוגר יותר ועיצובה החיצוני, כמו גם הפנימי, דומה יותר לזה שבסיוויק והאקורד. מנוע ה-1.4 החדש שהוצג עם הג'אז ולו 100 כ…
הודעה אחרונה מאת מושיקו., -
- 0 תגובות
- 756 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3594622,00.html הגיע הזמן :]
הודעה אחרונה מאת naor100100, -
ברור שזה ידוע לרוב הגדול. אבל בכל זאת רציתי לשתף בניסיון אישי שקרה לי אתמול בלילה. חוזר אתמול בלילה מיום עבודה ארוך, לאחר ארוחת בשרים במסעדה (אורחים מחו"ל). עייף, מלא ומת כבר להגיע הביתה. נוסע בכביש המוביל לצ'ק פוסט (מכיוון יגור), אקורד לפני, מהירות 80~, נוסעים בנתיב השמאלי. מתקרבים לצומת, אור ירוק טרי. הרכב שלפני האקורד, גם הוא בנתיב השמאלי, מחליט כמה מטרים לפני הצומת שבעצם לא נראה לו כ"כ להמשיך ישר בצומת ויותר מתחשק לו לפנות שמאלה. ברור שזה מאוחר מדי לפנות לנתיב השמאלי ביותר שמיועד לפניה שמאלה, אבל לנהג לא אכפת. האידיוט בולם בלימת חרום ופונה שמאלה, ונעצר שחצי מהאוטו בנתיב שאני נמצא בו וחצי בנתיב ההשתלבות שמאלה. גם אני וגם האקורד בולמים בכל הכוח, ותוך …
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לפי הבנתי, עדיין לא ניתן להכניס רכב "אירופאי" מארה"ב, משום שהאפשרות שמוסך מורשה יבואן יאשר את הייבוא קיימת אבל שום מוסך לא יירה לעצמו ברגל. אבל, בתקופה האחרונה אני מבקר באופן יומי בעמדה אחד, היום למשל, לנדרובר ומרצדס הגיעו בכדי לעבור רישוי[לוחות של קליפורניה], מאחר ואני לא מאמין שישנה אפשרות שרישיונות הייבוא שנתינו באפריל, עדיין בתוקף ועדיין לא ניצלו את כולם, איך לעזאזל הרכב נכנס ארצה?
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
- 0 תגובות
- 858 צפיות
שלום, ניסיתי למצוא מענה לתשובה שלי אך לא הצלחתי למצוא. מקווה שזה המקום הנכון. לפניכ שעתיים בכביש גהה מישהו פגע בי מאחורה שבר לי את הפנס וגרם לנזק בתא המתען. הקטע היפה הוא\היא ברח\ה. ואין לי מספר רכב שלו! עוד לא התקשרתי לביטוח, חשבתי שניתן לעשות זאת גם מחר. אבל חבר שלי אמר שזה יכול להיות בעייתי. לא יודע מה לעשות עכשיו. האם אני יכול להתקשר לביטוח עכשיו ולהגיד להם שעזבתי את המקום? או שכדי לי לחזור לאותה מקום (איפה שיש שברי פלסטיק) ולהתקשר ולהגיד להם שזה קרה ממש עכשיו? אשמח לקבל מכם עזרה בנושא. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת gledy, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה אני נוהג בסיאט אביזה טורבו וזה אוטו מפתה למי שמכיר וככה יש לי שאלה שמטרידה אותי ממש ....היא נשמעת מפגרת אבל אני חדש בעסק אז תענו ברצינות. תודה מראש ... אז ככה עד היום לא היו לי עבירות תנועה, אבל עוצרים מדי פעם משטרה אבל סתם בדיקה , אף פעם לא תפסו אותי עושה עבירה, עכשיו השאלה היא כזאת ... אבל בעיקרון אני עושה הרבה עבירות יחסית [לא להטיף] נגיד היום עקפתי בלת ברירה בקו רצוף, והיה מאחוריי שתיי אופנועי משטרה, עכשיו לא עצרו אותי ,איך אני ידע שאני לא יקבל על זה כנס או שלילה או משהו כזה??? אני מפחד שרשמו את המספר נגיד , או שהם חייבים לעצור אותך, ולהודיע לך ???איך זה הולך כל העסק של העבירות תנועה..... מודיעים על זה שתפסו אותך??? או שיש מצב …
הודעה אחרונה מאת אדלרון, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בשעה טובה ומוצלחת, קיבלתי במתנה מאזדה 3 2.0 ספיריט שחורה היה סוג של הפתעה, למרות שאני חשבתי שאכן מתכננים הפתעה... היה לי מוזר שאבא שלי יוצא עם הרכב לבד לנסיעת מבחן, אמרתי "זה לא הגיוני שיתנו לו לצאת לבד", מה עוד, שכשניכנסתי לרכב, ראיתי 1 בקילומטרג', למרות זאת עדיין לא צלצל לי בראש שזה יהיה שלי הרכב עצמו טוב מאוד, המנוע מגיב במהירות לכל לחיצה ( אני בדקתי על קטנות, לא גדולות ), צריך להתרגל לרכב. לדעתי, רמת החלקים בסיוויק ES טובה יותר מאשר ב 3, אבל אני לא חושב ש- 20K זה ההפרש הנכון במחיר ( במיוחד לאור העובדה שהסיוויק עם מנוע חלש יותר, לא שאפשר לקרוא ל 1.8 שלה חלש ). עכשיו כמה שאלות: א. הרכב הוא בצבע שחור. חוץ מלחנות את הרכב בצל, יש עוד דברים מומלצים שכדי לדע…
הודעה אחרונה מאת Laurence, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, מצורף קישור לאתר HNN עם תמונות מתאונה בה מעורבת משאית ושברולט אבאו: http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=5578 אומי5, זה במיוחד בשבילך, ע"מ שתבין כמה טוב שאחותך לא קנתה אוטו כזה.
הודעה אחרונה מאת simon377, -
-
- 1 תגובות
- 618 צפיות
שלום, השבוע נגנב לנו הרכב וקיבלנו היום רכב חילופי. החברת השכרה אומרת שהביטוח הוא מעל גיל 21. הביטוח שהיה על הרכב שנגנב שבגינו קיבלנו את הרכב החילופי היה על כל נהג. האם זה מה שכנראה רשום בחוזה? (החוזה היה ברכב), יש להם אפש' לעשות דבר כזה? הביטוח שלי היה על כל נהג ואני מקבל ביטוח על נהגים ספציפים.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 1 תגובות
- 818 צפיות
כשהייתי במילואים לפני כמה ימים היו שמועות שמילואימניקים יקבלו הנחה בחידוש רשיון רכב. זה נכון? (אני יודע שיש הנחה בחידוש רשיון נהיגה)
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 4 תגובות
- 708 צפיות
האם 2 מכוניות שנוסעות אחת אחרי השניה במרחק קצר מוגנות מאמצעי אכיפה: א. שתיהן מוגנות ממכמונות כי הקרבה בינהן מפריעה למדידה? ב. רק הרכב האחורי מוגן אם המכמונת מלפנים? ג. במקרה של מצלמת מהירות הקדמית מוגנת כי האחורית מסתירה לה את המספר? שתיהן מוגנות? ד. מה קורה עם ה"דבורה" האם זה נותן איזו הגנה? ה. אני מודע לעובדה שהשוטר יכול לרשום דוח על נהיגה פרועה. תודה
הודעה אחרונה מאת speeder555, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
אני יוצא הרבה לשטח והלחטתי שאני רוצה לקנות גנרטור עכשיו המליצו לי על המכשיר הזה: http://www.nextor.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=724&catId=319 יש לי כמובן עדיפות ללכת עליו יותר קטן יותר נוח ופחות הוצאות תפעול כמה שאלות: יש כאן מישהו עם ניסיון המכשיר כזה או דומה? יש בלאי לחלקים ברכב בגללו? (מצבר, אלטרנטור...) בשביל שלא יגמר לי המצבר ברכב כשאני מישתמש מספיק שהרכב יהיה מונע או שצריך להיות בנסיעה? זה יכול להחזיק הרבה זמן עם מנוע מכובה? יש למכשיר הזה אמינות ? או שזה עוד צעצוע סיני ?
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חבר שלי קיבל את המכתב הבא: הזמנת עד/צו להבאת מסמכים עליך להופיע בבית משפט זה כדי להעיד בתיק האמור ביום ובשעה הנקובים למעלה הנך מצווה להמציא לבית המשפט הנ"ל את המסמכים דלהלן (איזה מסמכים הם רוצים אין לו מושג) . הוא חייל חובה, האם הוא חייב להגיע? הוא היה מעורב בתאונת שרשרת (בתור עד) לפני כמה שנים והחברות ביטוח עדיין רבות אחת עם השניה.
הודעה אחרונה מאת יניב_ה, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
יש לנו בבית שברולט קוואליר שנת 2000 מנוע 2200. רציתי לדעת כמה כ"ס יש לה והאם היא חזקה (בהשוואה למאזדה 6 או משהו בסגנון). תודה
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
תגובה מענינית יש להם: "במשרד התחבורה מציינים כי הופתעו לגלות ליקויים רק בשלושה מכונים". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3598049,00.html מתוך אתר YNET. כלומר הציפיות שלהם היו שיותר מכונים יתגלו כמחפפים. ואח"כ עוד באים כמה חברי פורום בטענות למכונים שעושים עבודתם נאמנה. .
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אז ככה, דפקו לי את כל הצד הימני ברכב(הנהג מודה וזה על חשבון הביטוח שלו), הלכתי למוסך אבי בר בראשל"צ(אחרי שוהמלץ לי עליהם בפורום), והוא אמר שהנזק הוא בסביבות ה6-7 אלף שקל, מדובר בהונדה סיוויק בצבע שמפניה, הוא אומר שהוא יביא לי את השמאי שלו והשמאי יעריך ת'נזק כמובן לטובתי. עכשיו הוא לא רוצה צ'ק דחוי, הוא מבקש שאני אשלם לו בכרטיס אשראי בתשלומים, ואני לא חושב שכדאי לי לעשות את זה, אני לא רוצה לדעת בכמה זמן יתעכב הכסף מהביטוח, אני לא בטוח שהם יסכימו להערכת השמאי החיצוני ובסוף אני אפסיד כסף. אבי כנראה ראה הזדמנות לגלגל כסף על מישהו צעיר והוא פשוט לא מוכן לקבל צ'ק דחוי ל60\90 ימים, הוא יביא את השמאי שלו, והוא טוען שאין צורך אפילו שאני אגיע לשם, הוא והשמאי יעריכו הכל וה…
הודעה אחרונה מאת Or_s, -
-
חארות, דפקו לי את הרכב וברחו. הפרטים והתמונות כאן, כולל בקשה לפחח מומלץ וחשודה לשיפוטכם, אבל העיקרון הוא נושא שרציתי לדון עליו: לא הערכתם נכון את המרווח או את הפניה, ושרטתם רכב זר. האם תשאירו פרטים? אני זוכר שאימי השאירה פעם פרטים כך, ואני יודע שצופים מהצד לפעמים רושמים את הפרטים ונותנים לבעל הרכב. כשניסיתי לבחון את עצמי, פתאום כבר לא הייתי כל כך בטוח מה אני אעשה, אם כי אני רוצה להאמין שהייתי נוהג בהגינות. ואתם?
הודעה אחרונה מאת efizelig, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום, יום רביעי, בשעה 14:30, נסעתי ברחוב מקווה ישראל בחולון מכיוון שדרות ירושלים לכיוון כיכר קוגל. לפני התחנת דלק של פז יש עליה ואז ירידה, הם מכוונים למי שמגיע לסוף העליה במהירות של 65 קמ"ש ומעלה, הם עומדים ליד הכניסה לתחנת הדלק פז, על המדרכה, טיפה לפני כיכר קוגל.הם עצרו 2 אופנועים. חברים שלי ראו אותם שם גם בשבוע שעבר.
הודעה אחרונה מאת asif84, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מדובר בהונדה vfrהרכב חדש לחלוטין עשה 1600 קילומטר הבעיה היא שתריכת הדלק שלו היא 6.5 ק"מ לליטר,בתוך העיר עם מזגן בנסיעה רגועה?! הגיוני ?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אילו בדיקות ואישורים שרכב משנתון חדש לא צריך, יש לעשות לרכב ישן / מיושן ומאיזה גיל? תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,247 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ArikB
- o.r
- Michazzz
- במבליק
- m.s.n
- PASHUT
- Fluffy
- הרקוליטו
- Tibbyle
- davemustaine87
- ronrobin
- גור אדם