Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת, קיבלתי במתנה מאזדה 3 2.0 ספיריט שחורה :)

היה סוג של הפתעה, למרות שאני חשבתי שאכן מתכננים הפתעה...

היה לי מוזר שאבא שלי יוצא עם הרכב לבד לנסיעת מבחן, אמרתי "זה לא הגיוני שיתנו לו לצאת לבד", מה עוד, שכשניכנסתי לרכב, ראיתי 1 בקילומטרג', למרות זאת עדיין לא צלצל לי בראש שזה יהיה שלי :D

הרכב עצמו טוב מאוד, המנוע מגיב במהירות לכל לחיצה ( אני בדקתי על קטנות, לא גדולות ), צריך להתרגל לרכב.

לדעתי, רמת החלקים בסיוויק ES טובה יותר מאשר ב 3, אבל אני לא חושב ש- 20K זה ההפרש הנכון במחיר ( במיוחד לאור העובדה שהסיוויק עם מנוע חלש יותר, לא שאפשר לקרוא ל 1.8 שלה חלש ).

עכשיו כמה שאלות:

א. הרכב הוא בצבע שחור. חוץ מלחנות את הרכב בצל, יש עוד דברים מומלצים שכדי לדעת על הצבע ( בשביל לשמור עליו )?

ב. משהו מיוחד שאסור לעשות עם הרכב בשלבים הראשונים שלו?

תודה :)

פורסם

א. צל לא תמיד יהיה, הקפד על רכב נקי + ווקס איכותי אחת לחודש.

ב. 1000 ק"מ ראשונים נסיעה רגועה לא לאמץ מידי את המנוע.

אגב לגבי הצבע שחור והחום, לדעתי זה קשקוש, אני נוסע ברכב שחור כבר 3 ימים, האוטו לא מרגיש יותר חם מ206 שהייתה ברשותי בצבע תכלת.

כשאתה נכנס לאוטו פשוט תדליק מזגן על חזק ל2 דקות + חלונות פתוחים ע"מ לרענן את האוויר ברכב, אח"כ אפשר לשים את המזגן על עוצמה נורמלית ולנסוע בכיף.

תתחדש חבר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

קודם כל תתחדש, זה הכי חשוב.

להקפיד לחנות בצל זה נכון לכל רכב. תמנע מחניות צפופות שלא ישאירו לך סימני פתיחת דלתות. תמנע מאוד משטיפות אוטומטיות כי המברשות משאירות שריטות קטנות מאוד על הצבע וזה משהו שיראו על רכב שחור. בנוסף, בזמן שטיפת רכב תוודא שהרכב קר ותקפיד על ווקס לעיתים קרובות יחסית (תעשה חיפוש על וקס גם בפורום וגם באינטרנט).

אור.ס. ענה לך על השאלה השניה.

שוב תתחדש!

פורסם

אחרי שתשלם את המחיר של הניילון נצמד הזה ,תספר לנו כמה נחמד הוא:shock:

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

דבר ראשון, תודה על התגובות והברכות :)

עכשיו סיפור לגבי מה היה...

בהתחלה אבא שלי הלך להונדה, להזמין סיוויק LS.

בסופו של דבר, היה וויכוח על 600 ש"ח שאבאש לי טען שמגיע לו ( בטח איזה תוספת ) מכיוון שהוא לקוח חוזר ( יש לנו סיוויק ES 2007 ), והנציג מכירות של הונדה לא הסכים.

אחרי מה שקרה בהונדה, הוא הלך למאזדה, הזמין את ה 3.

שבוע לאחר ההזמנה, הנציג מכירות של הונדה התקשר לאבאש לי ואמר שיבוא לסגור פרטים והוא מוותר על ה 600 ש"ח.

הדבר הכי פוגע בכל הסיפור, זה שמתי שקיבלתי את הרכב (עוד לפני שידעתי שהוא שלי ), אמרתי לאבא שלי לאוטו שמרגישים למה סיוויק הכי פשוטה עולה כמו ה 3 הכי מפוארת ( הפלסטיקה הפנימית זה עולם אחר בין ההונדה למאזדה, גם אישית ניראה לי שההונדה מתנהגת הרבה יותר טוב על הכביש, אולי זה רק בגלל שאני רגיל אליה ), ניראה לי שזה טיפה מבאס במיוחד לאור העובדה של כל מה שקרה...

צריך לנסות להסביר לו שממש ממש ממש לא התאכזבתי מהרכב, כי באמת שהוא פצצה.

פורסם

אני לא יכול לערוך, אז אני אשאל בהודעה חדשה.

מישהו שיש לו את הרכב, יכול להגיד לי אם המספרים ( 1,2,3,4 ) שיש בלוח המהירות הם ההילוכים?

אם כן, האם זה נורמאלי שבמהירות של 40 קמ"ש אני כבר בהילוך רביעי?!

או שמשהו דפוק?

מדובר בחלק שממורקר בירוק:

mazda.jpg

פורסם

כן,

זה מראה לך באיזה הילוך אתה נמצא במצב טיפטרוניק (העברת הילוכים

בצורה ידנית).

זה מאוד הגיוני שאם אתה לוחץ ממש חלש על הגז התיבה שמתוכנתת לחסכון

תגיע לרביעי כבר ב-40. יתרה מזאת אם היית על מהירות גבוהה יחסית

וירדת ל-40 כל עוד לא לחצת בצורה משמעותית על הגז אתה תישאר ברביעי.

תתחדש וסע בזהירות.

פורסם

אכן הלחיצות הן חלשות ביותר, אני אישית כמעט ולא עקפתי את ה 60 היום ( בעיקר בגלל המקומות שנסעתי בהם ).

ושמתי לב שאכן שאני מעט את הרכב, לרוב הוא נשאר על הילוך רביעי רוב הזמן, ומתחלף קצת לפני עצירה מוחלטת.

אני מאוד מקווה שבגלל צורת הנהיגה שלי ( כאמור, לא לוחץ הרבה ) הצריכת דלק לא באמת תהיה 1:8 ( כמו נתוני היצרן, בעיר ) אלא טובים יותר.

את זה נצתרך לבדוק בהמשך...

פורסם

אם תגיע לצריכת הדלק שמציג היצרן - תגיד תודה.

אין סיכוי להגיע לצריכה נמוכה יותר בנהיגה רגילה בעיר - גם ככה היצרנים מגזימים לטובטם.

• תוכן חדש...