Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א. איך הוא יכול היה לתת תיאור של בחור רזה וגבוה אם ישבת בתוך רכב?

+1

זה מזכיר לי שפעם אבא שלי זומן על דבר דומה למשטרת חדרה. טענו שהרכב שלו גרם נזק לרכב אחר בחניון של איזה אולם אירועים בקיסריה, שאבי כמובן מעולם לא היה בו (וגם לא אף אחד אחר מאיתנו, בכלל או עם הרכב).

ההימור שלנו היה שפשוט "דגו" במחשב מספר של רכב טנדר ע"ש חברה, ואמרו יאללה ננסה להלביש עליו, אולי לא יבואו בכלל לתיחקור או לא ידעו מי נסע ברכב לפי XX חודשים אם זו חברה גדולה. במבט לאחור, הייתי צריך להגיש תלונה במח"ש איך בדיוק מספר הרכב הגיע לידי המתלונן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פעם איזה אידיוט באלמרה פגע בי כשהייתי עם הרנו 11.

נזק שלו: 4800 ש"ח.

נזק שלי: 35 ש"ח (סדק בבקליט מאחורה)

הזכרת לי איך אמי נסעה לאחור עם האונו, ופגעה בהונדה חדשה של מנהל בכיר בחברה ידועה ומוכרת.

אותו מנהל ישב בדיוק ליד הרכב במסעדה סמוכה, בדיוק אכל שוואמה, שמע "בום!", נחנק מהאוכל וראה שהרכב שלו זז מצד לצד.

אמי יצאה החוצה- הנזק לפיאט- בקלית אחורית סדוקה בכמה מקומות (30 ש"ח). להונדה- צריך להחליף דלת, נזק מעל 7000 ש"ח...

פורסם

יכול להיות שזה מקרה נוסף של זיוף לוחיות רישוי?

הוא אמר פעם פעמיים שלוש שהוא לא היה במקום ,

וזה לא דבר נדיר בארצינו.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

מזכיר לי שפעם עצרה אותי ניידת וטענה שנסעתי באדום וזה מוקלט. אחרי שכמובן לא נסעתי באדום וביקשתי לראות את ההקלטה השוטר גימגם ושינה נושא והחליט לבדוק אם יש סמים ברכב אחרי שלא היו סמים הוא החליט שלא נגמר לי הנהג חדש למרות שהיה לי רישיון 8 חודשים רק אחרי 40 דקות של הסברים שכל נהג שיש לו כרטיס רישיון סביר להניח שנגמר לו המלווה הוא הסכים לתת לי לנסוע.

אני מציע לתבוע את המורה נהיגה שסביר להניח רוצה לעשות עליך קופה כי כנראה הוא לא מורה מוצלח במיוחד.

פורסם

אז ככה אני מודה לכם שאתם מגיבים אתם באמת עוזרים לי .

אז ככה אליבי?! יש אני עובד כל יום עד שעה 7

מכה אצלי באוטו אין כלום ובאמת אני לא אומר סתם באמת שאני לא פגעתי בו

דיברתי עם עורך דין ונשלחה אליו תביעת דיבה + עוגמת נפש

מקווה לטוב .

הפחד שלי זה שזה יגיע למשפט ואני אוכל עונש על מעשה שלא ביצעתי .

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם

אין לך סיבה לדאגה. אני יכול עכשיו לתבוע את גאיידמק שהוא פירק לי את הרכב ולהגיע לבית משפט.

אם אתה עובד עד 7 ואתה עובד על כרטיס מגנטי(יציאה וכניסה) תוכל להוכיח שלא היית בזירה..

פורסם

אני לא עובד על כרטיס מגנטי ובכללי אני עובד שלוש פעמים בשבוע עד 7 וזה יצא בתאריך הזה 28.5 שאכן עבדתי עד 7

לא יודע אני יכול להוכיח את זה אבל המורה נהיגה הזה באופן אישי יטופל!

פשוט להפיל עליי תיק על משהו שלא עשיתי

פורסם

אני נוטה להאמין לך שי ובושה לדעת שיש אנשים שעושים דברים כאלה, טוב מאוד שפנית לעורך דין והגשת נגד המורה תלונה במשטרה. תעדכן בבקשה מה הולך עם התיק.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

תודה אחי, ברור שאני יעדכן

רק מה שמלחיץ אותי הוא שיש לו עדה ואני לא רוצה לאכול פה שלילה או משהו

גיסי אמר לי אין מצב בעולם לקבל עונש תעבורתי אולי רק לשלם לו תתיקון ( ששוב לא עשיתי )

פורסם

לכל אלה שרק "סדקו את הבקלית". אני מקווה שאתם מבינים שאין זה אומר שהאוטו שלכם יותר "חזק" או בטוח כי ההיפך הוא הנכון.

לרכבים חדישים יש אזורי קריסה שניפגעים בקלות (זאת המטרה שלהם) כדי לספוג את אנרגיית התאונה ולהגן על הנוסעים.

לעומתם רכבים מיושנים אבל קשיחים יעבירו את כל האנרגיה אל תא הנוסעים ואל הנוסעים.

אגב מכה בפגוש של רכב עם כרית אוויר תעלה אלפי שקלים בגלל הצורך להחליף את הכרית והמנגנון, אז תחזרו לפרופורציות.

פורסם

האם אתה יודע את התאריך והשעה המדוייקים שבו הוא טען שפגעת בו?

האם הוא והעדה זיהו אותך בוודאות?

אם בשעה שהוא טוען שפגעת בו עבדת ומן הסתם הבוס שלך יכול להעיד וכך גם אנשים שעובדים איתך (כולל רישומים).

במידה והם זיהו שאתה זה שפגעת בהם זה יכול להיות רק לטובתך כי ברגע שהם יצהירו שהם ראו אותך אתה תשלוף את האליבי והסתיימה התביעה. אחרת הוא יכול להגיד "אוקי אתה עבדת אבל נתת את האוטו למישהו והוא פגע בי".

מעבר לכך העובדה שאין שיפשוף באוטו שלך לא מעידה על כלום כי היה לך מספיק זמן לתקן וזה נשמע יותר מסובך להביא שמאי שיעריך האם הפגוש שלך תוקן או לא (ובכלל שיעריך איפה אתה נפגעת).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לדעתי תנסה להביא מישהו שעבד איתך באותו היום שיעיד שבשעה XX:XX ותאריך כך וכך היה איתך במקום עבודתך.

לדעתי זה יהיה אליבי מצויין.

פורסם

כן זה מה שאני יעשה אני יביא אנשים שיודעים שעבדתי איתם

בקשר לשאלה אם הם מזהים אותי , אז לא! שניהם לא מזהים אותי!

בנוגע לתיקון הטמבון לא היה לי מה לתקן כי שוב לא אני עשיתי, אבל עדיין אתה צודק הוא יוכל להעיד כך

פשוט תפרו פה קומבינה עליי, אבל אל דאגה אני נתתי פה כבר מילה שהמורה הזה יאכל ***** ממני

פורסם
לכל אלה שרק "סדקו את הבקלית". אני מקווה שאתם מבינים שאין זה אומר שהאוטו שלכם יותר "חזק" מי אמר שכן? :?או בטוח כי ההיפך הוא הנכון.

לרכבים חדישים יש אזורי קריסה שניפגעים בקלות (זאת המטרה שלהם) כדי לספוג את אנרגיית התאונה ולהגן על הנוסעים.

לעומתם רכבים מיושנים אבל קשיחים יעבירו את כל האנרגיה אל תא הנוסעים ואל הנוסעים.

אגב מכה בפגוש של רכב עם כרית אוויר תעלה אלפי שקלים בגלל הצורך להחליף את הכרית והמנגנון, אז תחזרו לפרופורציות. מה אתה מדבר על פרופורציות? רק מציינים שלרכב אחד יכול להיות נזק ולשני לא.

5 תווים

פורסם

תבקש מהמעסיק שלך אישור על כך שאתה באופן קבוע עובד בימים א,ב,ה משעה X עד שעה Y והוא מעיד על כך וזה מדווח במס הכנסה, שביום ככה וככה בשעה ככה וככה היית בעבודה ושלא יכול היה להיווצר מצב שבו היית נמצא באיזור הזה במהלך עבודתך.

אחרי שייסגר כל עניין התלונה, פשוט גש לעו"ד או שאפילו בלי ותתבע אותו בבית דין לתביעות קטנות, ותוציא מאותו הבחור את כל הכסף והטרטורים שהוא גרם לך.

אני אישית מאמין שכמו שנכתב פה, פשוט מישהוא נכנס בו, העדה באמת נהגה ברכב אבל הוא איבד את המספר או משהו בסיגנון ועקב זה שיש לו קשרים במשרד התחבורה (מורה נהיגה, כמובן), אז הוא דג את המספר שלך והפיל את זה עלייך.

אבי.

• תוכן חדש...