Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי בעיה שאני רוצה לשתף אותכם בה.

היום בשעה 8 קיבלתי טלפון מאגף חקירות תנועה בת"א הבן אדם אומר לי " תתייצב לחקירה פה בת"א ברח' סלמה " .

בהתחלה שאלתי אותו תגיד אתה מסתלבט הייתי בטוח זה אחד החברים ומסתבר שלא .

הגעתי למקום אחרי המתנה קצרה נכנסתי הבן אדם אומר לי אתה בעל הרכב בלה בלה בלה ואני כמובן מסכים כי זה נכון ,

ואז הוא אומר

" בתאריך 28/5/08 אתה פגעת ברכב של מורה נהיגה ליד הבית שלך הוא נתן תיאור של בחור רזה וגבוה ורשם תמספר רכב שלך בנוסף הוא מציין שאתה עמדת ברמזור וברחת לו "

באותו רגע היייתי בהלם דבר כזה לא נברא ולא היה אמרתי לו אני מוכן פוליגרף ואני מוכן הכל שלא לדבר על השיפשוף הקל שיש לאוטו שלו שאני מוריד את זה אם פוליש ווקס

בכל מקרה מפה לשם יש לו תלמידה שהיא עדת ראייה שתזומן מחר הוא אמר לי זה יגיע למשפט זו עבירה חמורה.

אני כולי עצבים זו ממש עלילה לא ביצעתי שום עבירה כזו ואני אתבע גם את הנהג הזה על שביזבזתי יום עבודה

השאלות שלי הם כאלה

1. במידה וזה מגיע למשפט מה אני עושה?

2. יש לו עדה שמוסרת אותו טיעון אבל לו תוכל לזהות אותי בפנים .

סורי על החפירה אני לא מאמין שיש חוקים כאלה דפוקים וסתם מאשימים אותי על משהו שבאמת לא ביצעתי!

שי.

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלא לדבר על השיפשוף הקל שיש לאוטו שלו שאני מוריד את זה אם פוליש ווקס

למה שאתה תוריד את השפשוף הקל שיש לאוטו שלו אם לא אתה פגעת בו ?

מעניין.

פורסם

אחי ### אם הוא אחיך, דבר איתו בבית ### אמרתי בכללי שזה שיפשוף שיורד בפוליש ווקס שאפילו אני לא הייתי מתלונן על זה.

שמע, אני לא צריך להוכיח פה כלום. אני אומר לך שלא הייתי במקום ואני לא יודע על מה מדובר ולא על המקרה הזה.

פורסם

ממתי תאונות כאלו של פגיעה (לא גדולה) ברכוש בלבד מגיעות לטיפול של משטרת ישראל?

זה מקרה לסוכני ביטוח, משטרת ישראל לא מזיזה את עצמה בשביל מקרים חמורים הרבה יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חחח ### אין מילה כזו, חחח ### זה מה שגמני ### גמני = גם אני ### לא מאמין.

לא מעניין אותי, שיעשו מה שהם רוצים, אני לא עשיתי את זה וזהו. שיתפוצצו.

רק שלא יגיע לדין, זה מה שחסר לי, גם להוכיח לשופט שאני לא עשיתי את זה.

פורסם

באמת לא בסדר הדבר.

א-ב-ל מה הקשר שאגף חקירות התנועה-נחשים. הם רק מבצעים את העבודה, קיבלו תלונה של מישהו וכעת הם מטפלים בזה.

הבחור הנחש הוא אותו אחד ששיקר.

פורסם

מקרה קלאסי של להאשים את השליח...

מה אתה רוצה מהמשטרה?

הם קיבלו תלונה וחוקרים אותה.

תמציא לעצמך אליבי ודחוף למורה תביעה על דיבה, תלונת שווא, בזבוז זמן, בזבוז כסף ועגמומיות נפש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כן אבל החוקר קלט שאני לא אלם [אילם] ומחוסר הוחכות [הוכחות] צריך לסגור תתיק את התיק] ולא הוא לא עשה את זה, לכן מבחינתי הוא דפוק

וזה מה שגיסי אמר לי, לתבוע תמורה [את המורה] נהיגה

אבל עדיין, במידה וזה מגיע למשפט, אני עלול לקבל דין על מעשה שלא ביצעתי?

פורסם
ממתי תאונות כאלו של פגיעה (לא גדולה) ברכוש בלבד מגיעות לטיפול של משטרת ישראל?

זה מקרה לסוכני ביטוח, משטרת ישראל לא מזיזה את עצמה בשביל מקרים חמורים הרבה יותר.

אם מורה הנהיגה מקורב לקצין בכיר - אז יחקרו גם יחקרו.

בכל מקרה אחר המתלונן היה מקבל תלונה על "הפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו" (אכילת שאוורמה).

פורסם

ממתי אם מתקשרים אלייך בטלפון אתה חייב לבוא לתחנת המשטרה ועוד אפילו בלי לדעת למה ?

וגם כמעט 4 חודשים אחרי המקרה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אבל עדיין אם במידה וזה מגיע למשפט אני עלול לקבל דין על מעשה שלא ביצעתי?

בוודאי.

אם יש לך אליבי, ואם הנזק אכן לא רציני כמו שאתה מתאר אותו אני בספק אם יקרה לך משהו משמעותי.

חוץ מזה, יש לך ביטוח מקיף או צד ג'? זה הזמן למסור את פרטי הביטוח למורה הנהיגה ולתת לו לשבור את הראש מול חברת הביטוח. בשביל זה משלמים להם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תאונות שכאלו הן בהחלט מעיניינה של משטרת התנועה מאחר ומדובר על "פגע וברח" לכאורה.

התלמידה היא עדה כדת וכדין ואין היא צריכה לזהות את הנהג, די בכך שהיא זיהתה את הרכב ומספרו.

ניתן לטעון שהתלמידה "מכורה" מאחר והיא תלויה במורה הנהיגה להמשך הוצאת רשיון הנהיגה ובכך לקעקע את עדותה.

בכל מקרה מצבך גרוע, רצוי שתתייעץ עם עו"ד ואל תתן יותר עדות במשטרה מבלי להתייעץ איתו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
בוודאי.

אם יש לך אליבי, ואם הנזק אכן לא רציני כמו שאתה מתאר אותו אני בספק אם יקרה לך משהו משמעותי.

חוץ מזה, יש לך ביטוח מקיף או צד ג'? זה הזמן למסור את פרטי הביטוח למורה הנהיגה ולתת לו לשבור את הראש מול חברת הביטוח. בשביל זה משלמים להם.

כן בטח, יש ביטוח.

ובקשר לזה שאמרתם שיש לו קשר,

זה ברור שיש לו קשר עם הקצין, אחרת מי היה מתייחס לזה בכלל.

עריכה : אתם מכירים עו"ד תעבורה שאפשר לדבר איתו בטלפון לספר לו על המקרה, ואם במידה וצריך אז אני אפגש איתו, אבל קודם לדבר איתו בטלפון כי אצל רובם יש מזכירות.

• תוכן חדש...