Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משהו לא מסתדר לי

הכריות אוויר לא אמורות להיפתח?

לפי מה שאני רואה בתמונות שום כרית אוויר לא נפתחה

אז מה הטעם בכרית אוויר אם היא לא נפתחת ממכה שמקבלים מאחורה

טל.

כשמתנגשים בך מאחורה, אתה מוצמד לכסא - לא מועף לעבר החלון\ההגה כמו בתאונה חזיתית.

פורסם
דווקא המבחנים של IIHS בודקים ריסוק מאחור.

שברולט אוואו קיבלה ציון "עלוב".

http://www.iihs.org/ratings/head_restraints/headrestraints.aspx?chevrolet

פעם הבאה תשים לב למה אתה נותן קישור, מדובר במבחן של תאונה מאחור של הכסא ומשענת הראש בלבד ולא של הרכב בכללותו.

אני אומר שוב, ככל הידוע לי אין שום מבחני ריסוק לרכבים מאחור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא הייתי קופץ על כך שהאוויאו לא טובה מבחינת בטיחות.

לפני שנתיים וחצי עברתי תאונה גדולה עם אוויאו (2006 חדשה.. בקושי 10 אלף ק"מ)

עליתי איתה על גלגל של משאית (כן .. מנופח.. עם הגאנט !) שנח לו באמצע הנתיב האמצעי, לאחר שזה שנסע לפני החליט שהוא שומכר וזז מהגלגל בערך חצי שניה לפני ובכך מונע ממני לראות אותו ולהספיק לבלום כראוי.

בקיצר חצי מצד שמאל שלי התרסק לחלוטין, הדלת נתלשה כמעט לגמרי, הגיר נשבר לחתיכות, יחד עם הכנף,ציריה ועוד ..

2 הכריות אוויר נפתחו, קיבלתי אחת מהן לפרצוף, ובעקרון כל מה שיצאתי היה עם סימנים אדומים קצת על הלחיים וקצת על החזה. זה הכל

תעשה השווה של מכונית ומכונית ולא מכונית וגלגל של משאית (הוא יותר קטן,קל). הרכב הזה קיבל ציון "מחובד" מאוד של כוכב וחצי.

יש ארגון בטיחות אמריקאי שבודק פגיעה אחורית,צליפת שוט ודומים לה. נדמה לי שב-2009 יורו-אנקאפ עומד להכניס את כל נושא הבטיחות עפ פגיעות מאחור גם למשוואה.

פורסם

עליתי איתה על גלגל של משאית (כן .. מנופח.. עם הגאנט !) שנח לו באמצע הנתיב האמצעי, לאחר שזה שנסע לפני החליט שהוא שומכר וזז מהגלגל בערך חצי שניה לפני ובכך מונע ממני לראות אותו ולהספיק לבלום כראוי.

Obviously you weren't keeping your distance from the car in front, otherwise you could have avoided this accident.

Blaming the car in front for obscuring your view is totally ridiculous. It was entirely in your power to avoid it had you been keeping enough distance.

Anyway, bringing up this case as an example for how safe or unsafe a car is is silly. Each accident is entirely different (except for the controlled safety tests) and does not mean anything for an accident which is even slightly different.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אף אחד לא יתווכח איתך שרמת הבטיחות לא בשמיים, אבל ההכללה הזאת פשוט מגעילה. אני עברתי תאונה עם שברולט אוויאו פעמיים. בפעם הראשונה נכנסה בי מהצד משאית ששתינו נוסעים לאותו כיוון והדלת והכנף התעקמו וזה הכל. בפעם השנייה נכנס בי אוטובוס מאחורה אומנם לא במהירות כלכך גבוהה אבל למרבה הפלא אפילו לא זז הטמבון ! סנטימטר, ההפך בקושי שפשוף היה (ולא מדובר פה על 2 קמ"ש).

חוץ מזה, שאינך יודע את מהירות המשאית ואת הסיטואציה ואני מאמין שכל רכב במקרה כזה יצא דומה ואולי יותר גרוע.

שבוע טוב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אכן, האוואו קיבלה 3 כוכבים... ב"שמירה" על הולכי רגל.

במבחן הריסוק היא קיבלה כוכב וחצי.

http://www.euroncap.com/carsearch.aspx?q=aveo

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...