Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרטתם רכב זר. האם תשאירו פרטים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חארות, דפקו לי את הרכב וברחו. :evil:

הפרטים והתמונות כאן, כולל בקשה לפחח מומלץ וחשודה לשיפוטכם, אבל העיקרון הוא נושא שרציתי לדון עליו:

לא הערכתם נכון את המרווח או את הפניה, ושרטתם רכב זר. האם תשאירו פרטים?

אני זוכר שאימי השאירה פעם פרטים כך, ואני יודע שצופים מהצד לפעמים רושמים את הפרטים ונותנים לבעל הרכב.

כשניסיתי לבחון את עצמי, פתאום כבר לא הייתי כל כך בטוח מה אני אעשה, אם כי אני רוצה להאמין שהייתי נוהג בהגינות.

ואתם?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחד מחברי הפורום סיפר פעם על פתק שהשאירו לו לדעתי זה הכי חכם

השאירו לו פתק בסגנון של:

אם תוכל להראות לי איפה שרטתי לך את האוטו אני מוכן לשלם על התיקון והשאירו מספר טלפון

ככה אתה מונע את הרעיון של אנשים שבאים ומחפשים איך לדפוק ולהוציא צבע כללי על מישהו שרק נגע בהם

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם
אם תוכל להראות לי איפה שרטתי לך את האוטו אני מוכן לשלם על התיקון והשאירו מספר טלפון

ככה אתה מונע את הרעיון של אנשים שבאים ומחפשים איך לדפוק ולהוציא צבע כללי על מישהו שרק נגע בהם

לא הבנתי את הרעיון.

אם שפשפת מישהו ולא רואים שום סימן, בשביל מה להשאיר פתק ? זה לא הופך אותך לישר יותר.

אם גרמת נזק, יהיה באמת מכובד יותר אם תקח אחריות ותשאיר מספר טלפון. אם לא, סע לשלום.

פורסם

יש היגיון,אם הרכב מלא שריטות ושיפשופים,ובעל הרכב הנפגע לא כ"כ ישר,הוא יכול להפיל על הפוגע מכות שהיו כבר קודם.

אני אישית מקווה לא לפגוע אבל במידה וכן אני חושב שאשאיר פרטים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הובלתי חפצים לדירה החדשה ולא הערכתי נכון את המרחק לאחור ברוורס שעשיתי עם דלת אחורית פתוחה ופגעתי קלות במזדה,

שפשוף קל, התלבטתי עם להשאיר פרטים או לא, זה היה בשבת בשכונה שאף כלב לא היה ברחוב באותו זמן.

אחרי הרהור קל עם עצמי, מצפוני גבר עלי והשארתי פתק, באותו יום קבלתי טלפון מבעלת הרכב שאמרה לי שבגכלל לא יודעת היכן השפשוף, אחרי שהסברתי לה היכן השפשוף, מסרה לי שלא קרה דבר ואפילו לא זיהתה כי יש שפשוף חדש. :)

ובלי שום קשר, בכל מקרה, תמיד, תמיד, תמיד לצלם את הפגיעה או כל דבר אחר! חשוב מאוד.

יש גם אנשים טובים, נראה כאילו הם מסתתרים אך עדיין יש.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לפני כמה ימים הייתי עד לכך איך שנהגת ברכב יונדאי אקסנט (ליסינג) לא העריכה נכון את הזוית, וביציאה מחניה נגעה במזדה 3 ליסינג בטמבון... נישמע קירקוש של פלסטיק בפלסטיק, אך הבעיה שהמאזדה כבר היתה מלאה בשיפשופים קודמים בכל הטמבון האחורי... מיותר לציין כי הנהגת אפילו לא טרחה לצאת מהרכב ע"מ לראות אם ישנו נזק כלשהו, היא פשוט הכניסה רוורס חזרה, ונסעה...

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אני מקווה שאתה לא מתפלא נכון? כל העולם עושה את זה, לא רק אנחנו אלה רוב רובם של האנשים (חוץ מהצדיקים).

כמו כן, רשמת כי הרכב כבר היה מלא בשפשופים ואולי אף מכות, לכן אין באמת טעם לפי דעתי על מכה ממש ממש קטנה שלא גרמה לשום נזק להשארת פרטים, לך תדע, אולי ידפקו אותך ממש חזק בקטע ולך ותוכיח? מקרים כאלו קרו ואנשים פשוט הצטערו על אותו יום שבו השאירו פתקית.

פורסם
אחד מחברי הפורום סיפר פעם על פתק שהשאירו לו לדעתי זה הכי חכם

השאירו לו פתק בסגנון של:

אהבתי מאוד! צריך לצרף את העיצה הנ"ל לספר 101 עצות לחיים טובים.

פורסם

פעם אחת נסעתי מאחורי מאזדה 3, פתאום הוא עצר בלימת חירום ואני אחריו, נכנסתי בו קלות מאוד ופגוש נשק לפגוש.

הוא יצא החוצה, העריך את הנזק, ראה שלא קרה שום דבר, עשיתי לו 'סליחה' עם היד, הוא חזר לאוטו ונסע לשלום.

אז כן, יש גם אנשים טובים, אבל אני די בטוח שזה יותר בגלל שהמאזדה הייתה מליסינג...

פורסם

לפני כמה חודשים נסעתי בדרך בגין בת"א, וקצת לפני רחוב הרכבת, הייתי בימני, ואיזה נהג מונית, ימח שמו, חתך אותי בהצמדות מטורפת, נצמדתי למדרכה, ופגעתי עם המראה בארגז של אופנוע שעמד על הכביש.

המראה כמובן נשברה, עצרתי בצד, ויצאתי לראות מה קרה לאופנוע.

לא היה נראה נזק לארגז, אבל השארתי פרטים בכל מקרה.

עד היום, אף אחד לא התקשר.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מעולם לא עמדתי בפני הדילמה הזאת, אבל אני מעריך שלא הייתי משאיר רק במקרה והרכב הנפגע היה גרוטאה אמיתית דפוקה מכל הכיוונים (כך שעוד דפיקה קלה היא לא משהו שבעל הרכב ישים לב בכלל, אבל כן ישמח לנצל ולתפוס טרמפ על זה).

זה מזכיר לי את נהג ההסעות שלא שם לב לכביש וכיסח את כל הצד של ה- i30 של אישתי, הוא היה ממש אידיוט במיוחד לאחר העובדה שהאוטו חנה בצד בחניה מסודרת ולא נסע בכלל! קשה לי להאמין שאם הרכב שלו לא היה מלא בנוסעים, הוא בכלל היה טורח לעצור ולהשאיר פרטים.

במקרה, ישבתי מול האוטו כזה קרה. כששאלתי אותו מה קרה, הוא אמר שהוא "מצטער ו...מה לעשות, קורה", עניתי לו בשאלה מכשילה..."מה היית עושה אם במקום האוטו שלי היה עומד ילד קטן? גם אז היית אומר...מה לעשות, קורה"

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יש לי חבר שאשתו בטעות גרמה לשפשוף קליל בטמבון הרכב של עמית לעבודה היא כמובן טרחה לידע אותו והציעה לתקן את הנזק (הבאמת שולי) והוא כמובן ניסה לנצל את הכנות שלה ולסחוט עד הסוף בתגובה כגון "קיבלתי הצעת מחיר של 2500 ש"ח(:loco:) תביאי לי צ'ק אני אסדר..." ,ככה שגם כשאתה בסדר אתה נתקל במיץ של החרא לפעמים.

מיותר לציין שהוא קיבל בסוף 0 ש"ח :|

פורסם

לי מישהו דפק את הדלת האחורית ממש חזק ככה שהיא לא ניפתחה

איך שראיתי את זה ניפתחו לי העיניים

ואז ראיתי מקדימה פתק

"מצטער , אבל דפקתי לך את האוטו

זה המספר שלי ..... "

פורסם

אני בטוח, שבשירשור הזה לא נראה שום תגובה בסגנון "אם לא היו אנשים במקום, ואף אחד לא ראה, אני ממשיך לדרכי ולא משאיר שום פרטים"

מי, שנוהג לעשות כך, לא ירשום את זה.

בעבר, פעמיים טפסו עלי טרמפ במקרים כאלו, בשני המקרים בעל הרכב היה נוכח במקום.

פעם אחת נסעתי רוורס, ופגעתי קלות בטמבון של סובארו אימפרזה, הנסיעה הייתה במהירות כניסה לחניה כמובן, -2 קמ"ש או פחות. שום נזק לאוטו שלי ולאוטו שלו לא קרה. אבל היה לו שקע במכסה מנוע, שמישהו אחר עשה.

אמרתי שאני לא מוכן לשלם על התיקון, ונסעתי משם. לאחר כמה זמן קיבלתי מכתב מסוכן הביטוח שלו, שאיים להגיש נגדי תביעה, אם לא אשלם לו על פחחות וצביעת מכסה מנוע + טמבון. זה היה לפני 7-8 שנים, לפני תקופת מצלמות בכל פלאפון. בקיצור שילמתי, ממש לו היה לי רצון וכוח ללכת למשפטים בשביל 700 ש"ח.

במקרה השני, נסעתי רוורס, ונגעתי בטמבון של דייהו רייסר. גם כן מהירות אפסית ושום נזק לא קרה. בעל הרב היה בסביבה, והתנפל עלי. הטמבון שלו היה מלא במכות, וקשור עם איזולירבנד ואזיקונים. מספר רישוי גם כן היה עקום ומקופל. הוא טען שאני עשיתי את כל הנזק ודרש כסף מזומן במקום.

פורסם

פעם בצבא, הורדתי מראה לקליאו שחנתה בצד.

השארתי פתק - והחוצפן ניסה להלביש על חברת הליסינג (זה היה רכב ליסינג צבאי) עוד נזקים - ועוד איים שיתבע אותי אישית.

הסברתי לו יפה שאני דיווחתי רק אמת - ושלא משנה מה יעשה - גם ככה לא אשלם גרוש מכיסי.

נעלם הנבלה.

גם אם זה לא היה רכב צבאי - הייתי משאיר פתק. זה גזל לכל דבר.

• תוכן חדש...