Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האשמה היחידה בכל המצב הזה של איבודי שליטה והחלקות אלו לא הנהגים, אלא הממשלה הכושלת שיש לנו. אילו רק היו מורידים מהכביש את כל המכוניות הישנות, הלא בטוחות והמזהמות זה ממש לא היה קורה

זה יותר פרודוקטיבי מלהאשים את הממשלה בזה שהצמיגים שלך דפוקים.

מעבר לזה, אין לנו בסיס ידע משותף רחב מספיק כדי שאוכל לנהל איתך דיון פרודוקטיבי.

קרא שוב, דווקא האשמתי את הממשלה בכך שהיא לא מורידה את המכוניות הישנות, הלא בטוחות והמזהמות ולא האשמתי את הממשלה בכך שהיו לי צמיגים פגומים.

לגבי המשפט השני שכתבת, תרשה לי לא לרדת לרמה הזו ברשותך.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

stio:

שוב, בלם היד לא היה עוזר, כי הקדמיים היו נעולים והאחוריים, עם אפס משקל עליהם (ירידה, בלימה) לא נשאו בשום עומס אפקטיבי בשביל שבלימתם תעזור ולו במעט. זו פיזיקה פשוטה למדי, עד כדי כך פשוטה שגם אני מבין אותה. בלם היד לא הציל אותך מכלום, מה שהציל אותך היה זמן ומרחק שהיו גדולים ממה שדמיינת והפחד העצים.

אגב, אם הצמיגים היו גרועים, זה חלק מתנאי הדרך, כך שההערכה צריכה לתת קיזוז גם לעניין זה.

לעניין קורסי נהיגה מתקדמת, אם המחיר לא משחק תפקיד, למה שלא תסע למרכז? אין כוח? כי הרכב יגיע, לזה אתה יכול לא לדאוג. עברתי כמה וכמה קורסים, אף אחד מהם לא בצפון, ואני צפוני כל חיי (בישראל לפחות :-D).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תשמע, בוא נסכם שאלוהים ירד מהשמים ועצר בעצמו את הרכב.

נשמע מטופש? נכון, כי אנחנו סתם טוחנים מים כבר 5 עמודים.

לגבי הקורס- פשוט אין לי זמן.

פורסם

פשוט תגיד שהאגו שלך לא מרשה לך להודות שיש לך מה ללמוד, במקום לכתוב "אני גר בצפון", או "אין לי זמן".

אנשים באים מהצפון למנחת בערד לעשות קורס, אנשים שיום העבודה שלהם (בלי לזלזל חלילה) שווה יותר מהמשכורת החודשית שלך.

אם להם יש זמן, אני בטוח שגם כבודו אם היה רוצה, היה מוצא זמן. כל השאר זה סתם תירוצים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קודם כל ברור שיש לי עוד מה ללמוד, אף אחד לא מושלם, גם לא אתה.

במקרה שלי אני כבר סיימתי לעבוד והתחלתי כבר ללמוד, אז אני לא יכול להודיע שכמה ימים אני מפסיק את הלימודים כי אני צריך לעשות קורס נהיגה מתקדמת. עם כל הכבוד לכבודו, אם אני מפספס שיעור אחד אז אני פשוט בצרות.

פורסם

יש קורסים גם בימי שישי. הכל שאלה של רצון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לקנות מחשב אין לי זמן כי אח"כ אני צריך לעבוד שעות על התקנת ה- Windows וכל התוכנות הנלוות. (בינתיים אני עם מחשב אספנות).

לעשות את הקורס ריענון אין לי זמן למרות שהם שלחו לי כבר מכתב אדום.

אז לגבי קורס נהיגה מתקדמת?

פורסם

כל אחד וסדרי העדיפויות שלו...

אני מקווה שלא תכנס למצב שבו תצטער בדיעבד על סדרי העדיפויות שאתה קובע עכשיו.

מכל הסיכונים הסובבים אותנו בחיי היומיום, הסיכון להפגע בתאונת דרכים הוא הגדול ביותר, ואם יש משהו שאתה יכול לעשות, בהקרבה של יום ששי אחד ו 750 מרשרשים, כדי להקטין את הסיכון שלך במישור הזה, נראה לי חבל לוותר על זה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
זה כן:

http://www.stop.se/test/abstests.pdf

זה מפנה לאסמכתא:

http://www.tarorigin.com/ARnews/ARnews9-98/0101.html

וגם זה - למרות שמדובר באופנועים, בהם בלימה "על הקצה" בעייתית הרבה יותר, כי החלקת הגלגל למשך יותר מחצי שניה מלווה בנפילה:

http://www.msf-usa.org/imsc/proceedings/a-Green-ComparisonofStoppingDistance.pdf

הבטתי בראשון. הוא מדבר על בלימה על קרח/שלג ולא מוכיח את הנקודה (שאני מסכים עליה איתך, דרך אגב.).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לגבי המשפט השני שכתבת, תרשה לי לא לרדת לרמה הזו ברשותך.

ברור.

הרכבים המזדקנים שהממשלה לא מורידה.

זה מה שדפק לך את הבלימה...

זה לא נכתב לשם עלבון, פשוט חסר לך יידע וקשה לי להסביר למי שמתעקש שהפעולה שלו היתה אפקטיבית, גם אם הוא לא מבין למה. לפחות שיהיה לך כושר ההקשבה המינימלי וההכרה שאין לך יידע כי לא למדת.

מה לעשות, יש לי קצת יותר ניסיון ועם זאת הרבה יותר ספק ביכולות שלי, למרות הניסיון. תאמין לי שאם תשים אותי עכשיו לתרגל התחמקות ממכשול במשטח החלקה אני עושה לך את התרגולת הבסיסית פרפקט ומקנח לך עם בלימת threshold לקינוח על יבש, שאפשר ללקק את האצבעות. הכל בלי ABS ובלי להזיע.

ועדיין, אני לא בטוח שבמצב חירום אמיתי ופתאומי בכביש, שהוא יותר מורכב מפשוט ללחוץ ברקס חזק, אני אגיב נכון.

למה?!

כי כבר הייתי במספיק קורסים כדי לראות גם את המדריכים עפים מהמסלול, והם חיים שם כל יום, כל היום.

גם אותם נהגים גיבורים שכולם אוהבים לשאת אליהם עיניים כבר שמו מכוניות על הגג ויצאו בנס, בהזדמנות זו או אחרת. רק שאת זה לא מזכירים לא בכתבה ולא בברושור.

תנו לג'וק לעבוד, הוא לא ייכשל.

וכשתרצו לשחק ולקחת סיכון, קחו.

חבל לעשות זאת סתם כך בנסיעה מנהלתית.

והכי חשוב, צמיגים.

צמיגים ולא הממשלה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...