פורום משפטי - דיני תעבורה, נזקי גוף, ביטוח ושמאות רכב
קיבלתם דו"ח לא מוצדק? הייתם מעורבים בתאונה שלא באשמתכם? חושבים לתבוע את הביטוח על נזקי רכוש או גוף? נתפסתם נוהגים בשכרות, או במהירות מופרזת? בואו להתייעץ איתנו ונעזור לכם בכל נושא חוקי-תעבורתי.
כללי הפורום המשפטי
כדי שכולנו נוכל ליהנות מהפורום ולהפיק ממנו את המיטב, מצאנו לנכון להדגיש מס' כללים רלוונטיים לפורום המשפטי שמתווספים לכללי האתר.
רגע לפני שאתם מקישים על המקלדת ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים:
1. הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים של האתר ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי. פשוט קחו רגע ותקראו את הכללים.
2. האמור בפורום המשפטי לרבות האמור על ידי הצוות המקצועי שלו אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין. האמור בפורום המשפטי בא רק כדי לסייע ולתמוך במקרה או בבעיה כלשהי אך לא לתת פתרון מלא לבעיה משפטית.
3. כאשר זכיתם בדו"ח ואתם מבקשים ייעוץ בנוגע למה כדאי לעשות בנדון, יש לסרוק את הדו"ח ולצרף את הסריקה לשאלתכם.
פעמים רבות כלל לא ניתן לענות לעניין בהיעדר הדו"ח, וקצת נמאס לחזור בכל פעם מחדש על הפזמון "תעלה לכאן סריקה של הדו'ח".
אם האנונימיות חשובה לכם, כמובן שאפשר לצנזר את הפרטים המזהים בסריקה טרם העלאתה לכאן.
הדבר נכון גם לגבי שאר חומר החקירה שמצוי בידיכם - ככל שיש יותר ממנו, כך התשובות תהיינה מדוייקות יותר.4. אם אתם לא יודעים - אל תגיבו! עצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לגרום לנזק. אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם באמת מושג במה מדובר - אל תגיבו!
5. אסור לעורכי דין לפרסם עצמם בפורום זה ללא קבלת אישור בכתב ממנהל הפורום המשפטי. עורכי הדין היחידים הרשאים לדבר בפורום המשפטי בתוספת התואר המקצועי - עו"ד, הינם הספונסרים של הפורום הזה ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
עם זאת, אם את/ה עו"ד ורוצה לרשום הודעה בפורום, זה כמובן אפשרי, בשמכם המלא או בכינוי או איך שתרצו אך לא תחת השם המקצועי שלכם לדוג': עו"ד יוסף יוסף או משרד עו"ד יוסף יוסף - זה מהווה פרסומת אסורה בקארספורום. כאמור, היחידים שיכולים "לדבר" כעו"ד בפורום זה הינם הספונסרים ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
6. אם אתם עורכי דין ואינכם מתאפקים ומרגישים חייבים לבקר את מי מאנשי הצוות או מנהל הפורום המשפטי – הנכם נדרשים לעשות זאת בהודעה פרטית בלבד למנהל הפורום או למנהל האתר ולא על גבי הפורום. כאמור הפורום הזה איננו המקום לדיונים משפטיים והתפלפלויות בין עורכי דין אלא המקום לקבל סיוע ראשוני או הכוונה לגולשי האתר וחברי קהילת קארספורם.
7. כותרת להודעה, או "איך לרשום כותרת" הכותרת צריכה להכיל:
1. מהות הבעיה - או מהות העניין: למשל תעבורה/נזקי גוף/ביטוח
2. סוג הבקשה - המלצה/הבהרה או שאלה וכו'.
3. אין להשתמש בכותרת ובשרשור עצמו בסימנים מיותרים כמו ... או ??? וכיו"ב.
4. שאלה כללית - יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין.
8. המידע בפורום המשפטי ובכלל בפורום:
1. כל הנאמר בפורום הינו בגדר המלצה ו/או חוות דעת פרטית ואינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין
2. השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
3. הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
4. הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
הפורום המשפטי נוצר במטרה לאפשר לכותבים בו לחוות את דעתם כלפי סוגיות משפטיות שונות בצורה עניינית מחד, וקבלת ייעוץ משפטי ראשוני ובלתי מחייב מאידך.
כאשר כותב כלשהו מבקש עזרה או ייעוץ לגבי עבירה שלכאורה ביצע, מותר לענות לו באופן ענייני או לא להגיב, במידה ולדעתכם הוא העבריין השפל ביותר עלי אדמות.
זכרו: אין זה מתפקידו של הפורום לשפוט איש - בשביל זה הוקמה מערכת בתי המשפט.הודעות שיחרגו מהכלל הזה, ובפרט הודעות שיש בהן משום הטפת מוסר, תימחקנה.
משתמשים שיעברו באופן עקבי על הכלל הזה יוכנסו למעקב.
הערה: הצוות המקצועי של פורום זה, הינו בעל ניסיון והרבה רצון טוב לתרום לקהילת קארספורום. מי שרוצה ייעוץ אישי מוזמן לפנות לספונסרים של הפורום או למנהל הפורום ישירות במייל או בהודעה פרטית. פניות כאלה לא יפורסמו בפורום והצוות המקצועי יעשה כל שביכולתו לחזור אל הפונים בהקדם.
10,149 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום למומחים גיסי מכר לפני כשנה רכב ללא ביצוע העברת בעלות,כשבועים לאחר המכירה הרכב הנ"ל נמלט משוטרים שסימנו לו לעצור,השוטרים רשמו את מספר הרכב וע"פ נתוני המסוף המשטרתי רשמו הזמנה לדין לבעל הרכב הרשום ברשיון,בשדה החתימה לא נחתם דבר וגם לא צויין "מסרב לחתום",כמובן שאין זיהוי של המוזמן לדין כי הוא לא נכח במקום,ולמעשה ההזמנה נרשמה וכנראה נזרקה. גיסי קיבל העתק שלה רק בדיעבד. מכיוון שאינו היה מודע לדיון בעניין אינו התייצב בבית המשפט,ע"פ הפרוטוקול התובעת הציגה את ההזמנה לדין לשופט,וזה הרשיע את גיסי בהעדר כאילו הודה באשמה בעבירה של אי ציות לאות שוטר וגזר עליו קנס בסך750 ש"ח וחודשיים שלילה על תנאי וזאת למשך שנתיים. השאלה היא מה עושים במצב כזה? ניתן לבטל את פסק ה…
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אבא שלי ז"ל היה חולה תקופה ארוכה והרכב שלו עמד במשך שנה וחצי ללא תזוזה ואני מדגיש: בחנייה(תת קרקעית) הפרטית שלו בטאבו. היום הגיע לאמא שלי קנס ע"ס 730 ש"ח( בטענה שהרכב מהווה מפגע ברחוב )שבו העירייה דורשת לשלם תוך 15 יום או שיערך משפט. *לרכב הנ"ל אין טסט ואין ביטוחים אך כמו שציינתי שהוא עומד בחניון התת קרקעי של הבניין בחנייה פרטית בטאבו. האם ע"פ חוק בלבד זה נחשב לעבירה? כי בדו"ח רשום "תאור עבירה:הנ"ל זרק ,השאיר,הניח, או הרשה לאחר לזרוק או להחזיק ברחוב רכב שהתבלה או התקלקל". מישהוא בקיא בחוק ויכול להמליץ לי איך לפעול בבקשה? תודה.
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. לפני כמעט חודשיים קרתה לאבי תאונה( 2.6.2012 היה גם על התאונה דיון ואני לא מוצא אותו כרגע) . אתמול קיבלנו צ'ק מחברת הביטוח על כ 65% מהסכום -הסוכן הסביר שזה הסכום כדי להוריד את השיעבוד מהרכב (הרכב נקנה בהלוואה). שאר הסכום יגיע אחרי שבועיים שלוש לאחר הסרת השיעבוד מהרכב. לפי הפוליסה רשום שבמידה והרכב מוכרז כטוטאל לוסט מגיע בפיצוי תוך 45 ימים (ימי עסקים??) נכון להיום אנחנו כבר אחרי הזמן (במידה ואלו לא ימי עסקים). קיים בפוליסה סעיף של ישן תמורת חדש , 0-15% , הסוכן הסביר שנותנים 10% ואמר שזה כלל אצבע , על פי מה זה נלקח? בנוסף עד היום לא הגיע לידי סכום התשלום אותו נקבל מהביטוח (מחירון הרכב ידוע) האם ציוד כמו איתוראן שהיה ברכב גם מכוסה ומגיע עליו פיצוי? …
הודעה אחרונה מאת sepul, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה אבא שלי משכיר רכב על שמו ואני יסע עליו בכללי לא משכירים לנהגים חדשים צעירים ביגלל זה אבא שלי משכיר בישבילו ואני יסע עליו. יש לי כמה שאלות הביטוח חובה הוא על כולם? ואם עוצר אותי שוטר לבדיקה שיגרתית מה הדין שלי? אתמול עצר אותי שוטר ביקש את הרישיון שלי את רישיון הרכב הוא בדק שמה שאל של מי הרכב אמרתי לו של אבא שלי ואם עוצר אותי שוטר ואני אם הרכב המושכר אני מראה לו רישיון רכב והוא שואל אותי של מי הרכב מה אני אמור להגיד לו?
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, לא יודע אם זה פורום המתאים אבל אני מחפש שמאי שלא עובד עם מחירון ויבדוק כמה הוא מעריך לי את הרכב. ברשותי במוו 316I קופה ידנית משנת 1989, שלצערי הרב נכנסו בי ולנהג אין צד ג'- נאלץ לתבוע אותו בבית משפט. במחירון של יצחק לוי הרכב שווה 8 אלף, בפועל קניתי אותו במחיר של יותר מפי שתיים, והושקע ברכב יותר מהסכום שקניתי אותו, חלק מהסכום יש קבלות. ולרכב יש גם תוספות. הרכב עם צבע מקורי עם קווים ישרים ללא תיקוני פח וצבע, והרסו לי אותו ומכאן ניתן להבין שהרכב בכלל לא הולך לפי המחירון ועכשיו אני צריך שמאי שלא עובד עם מחירון אלא לפי מצב הרכב ויעשה לי הערכת שווי רכב על פי גודל השקעה ברכב ושגם יעשה לי הערכת שווי נזק. נפגשתי כבר עם שמאי אחד, אמר ל…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
אחי ניסה לחתוך פקק ולכן ניסה "להתגנב" לאמצע הפקק כאשר הוא ניסה להתגנב אדם עם רכב די מסריח צפצף לו ולא נתן לו להיכנס ולכן הוא יצא מהאוטו לאחר מכן שניהיה רמזור אדם צילם את הלוחית רישוי של האוטו של אחי ואמר לו שזה עבירה על החוק והוא שוטר לא בתפקיד והוא יעביר את זה והדוח יגיע לדואר האם זה אפשרי או שהוא סתם מנסה להפחיד אותו ? האדם לא הראה שום תעודה לא היה עם מדים לא היה בניידת האם זה ייתכן ? והאם בכלל הוא יכול להוכיח על דבר כזה ובכלל לתת דוח על כזה דבר ?
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קיבלתי דו"ח משטרה ביד, ואח"כ ראיתי שבמקום שמי - רשום שם השוטרת. שאר הפרטים נכונים. האם יש עילה לביטול...?
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
עונש על תנאי
מאת usafun-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא עצרתי בעצור ובחרתי ללכת לבימ"ש ולנגן על עניין הגליון הנקי על מנת להפחית מהקנס. הקנס אכן הופחת אך קיבלתי תנאי לשנתיים. בעוונותי, לאחרונה קיבלתי דוח על עקיפה של מכוניות בפקק. האם ההתניה הנ"ל היא על העבירה הספציפית בלבד, או על כל עבירה?
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התקשרתי היום לברר , והצליחו להפתיע אותי במחיר. גיל נהג יחיד מעל 30 , ללא תביעות. 2000 ש"ח ללאון 2012 TSI 1.2 מקיף , למי שנוסע פחות מ10K בשנה. (בכל מקום אחר הפרמיה היא 2600 צפונה) דרישה מינימלית קודן או איתוראן. פרמיה במוסך הסדר סביב ה900 שח ממה שאני זוכר (זה פחות מהסטנדרט שזה כבר טוב). * בררתי גם עלות ללא המבצע, וביטול מוחלט של השתתפות עצמית , הסכום קפץ ל2800 שח. המבצע הזה מבטל למעשה אופציה להוסיף תשלום קבוע לביטול השתתפות עצמית במקרה של תביעה. *ביטוח חובה 1450. התנאים של ה10,000 מהאתר של הראל. במקרה של תביעה בגין נזק לרכב: • תתבצע בדיקה ע"י השמאי לגבי מספר הק"מ שנסע הרכב מיום תחילת תקופת הביטוח ועד ליום האירוע. • במחלקת התביעות, תעשה בדיקת הק"…
הודעה אחרונה מאת milanista23, -
- 4 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום! בפברואר הייתה לי תאונה קטנה, הנה לינק לצילום וידאו של התאונה: http://www.youtube.com/watch?v=tX43fkBL6FQ&feature=plcp להלן תגובת ראש מדור צד ג' ושיבוב לאחר שראה את הסרטון: אז יש לי פה שתי שאלות: באמת נראה לכם שאני אשם פה? הרי הוא היה בשוליים, וקודם כל אשמתו שלא נתן לי זכות קדימה אפילו אם יש לי לכל היותר אשמה תורמת - נראה לי שהם מנסים עליי את "שיטת מצליח" שאני אסכים לפטור אותם מאחריות, למרות שיש לי זכות לסרב, וגם להפסיד בבית המשפט, ועדיין לקבל כיסוי מלא - לא? האם שופט באמת יכול להסיק על מהירות נסיעה מהסרטון? לא נראה לי משום שאין פה אינדיקציה למהירות, והוא לא יכול להסתמך על תחושה סובייקטיבית בוידאו! וגם לגבי 'רחוק מספיק' - אני ניסיתי…
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בוקר טוב, היום הגעתי בבוקר לחנייה ומצאתי את רכבי כשרכב אחר (מאזדה 5 מחברת Medison) דבוק אליו (מרחק חצי סנטימטר) ורכב אחר דבוק אליו מצידו השני. הרכב שלי והרכב האחר היו שם בערב כשחניתי ולכן מתבקש שהמאזדה נכנסה "בכוח" פנימה תוך שהיא משפשפת את 2 הרכבים. לרכב שלי נזק של שפשוף בפגוש הקדמי מצד שמאל (כנראה שתוך כדי הרוורס הוא שפשף אותי עם הכנף השמאלית שלו). אחרי שבעל הרכב לא הסכים להחלפת פרטים פניתי למשטרה והם חייבו אותו בכך. פניתי לחברת הביטוח שלי והם ביקשו שאני אעביר הצעת מחיר לתיקון מהמוסך (צ'מפיון במקרה שלי) והיא ציינה שבמקרה ובעל הרכב לא מודה אין הרבה מה לעשות בעניין והדבר היחיד שעומד לרשותי זה לתבוע אותו בעצמי (ולשאת בעלויות בית משפט) או לתבוע את הפרמייה שלי ו…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום. לפני כשנה וחצי בערך בזמן נהיגה באיילון נכנס לנתיב שלי רכב מצד שמאל, ככל הנראה הנהג של אותו הרכב לא ראה אותי. סטיתי לשול ולמזלי הרע עמד שם רכב אשר התנגשתי בו מאחור, שני הרכבים הושבתו. ב18.1.12 נערך לי משפט אשר במהלכו קיבלתי 4 חודשי שלילה ו-8 נקודות סעיף נהיגה ברשלנות. תאריך סיום השלילה שלי הוא 19.5.12 אך זה ביום שבת לכן התאריך הוא 20.5.12. כשהפקדתי את הרישיון אמרו לי שאני לא מקבל אותו בחזרה, אלא פונה למשרד הרישוי ומשלם על מנת לקבל רישיון נהיגה חדש, כמו כן במקום יודיעו לי אם אני צריך לעשות טסט או תיאוריה. פניתי אל עורך הדין שלי על מנת לדעת אם אני אמור לעשות טסט או תיאוריה מחדש והוא לא ידע לענות לי על זה. אשמח אם מישהו נתקל במקרה כזה ויו…
הודעה אחרונה מאת dad11, -
ביום שישי האחרון, נסעתי ברחובות יפו בנסיוני למצוא מקום כלשהו. בשלב מסויים הגעתי לרחוב ללא מוצא אשר אינו מסומן ככזה בתחילתו. הרחוב הינו דו-סטרי ודו מסלולי, אך אינו רחב מספיק לבצע פרסה במקום כלשהו לאורכו. לפיכך, לאחר שבדקתי כי הדרך פנויה, פתחתי בנסיעה איטית לאחור במטרה לייצר זוית שתאפשר לי לפנות פרסה. לאחר הרף עין, התחיל חיישן הרוורס ברכבי לצווח, ובלמתי בחוזקה. תוך כדי, הגיעו מספר אנשים מבוהלים בריצה ושלפו פעוט בן מעט פחות משנתיים מאחורי רכבי. לא הרגשתי פגיעה כלשהי, אולם האנשים הודיעו לי כי פגעתי בפעוט, והורו לי לעצור בצד ולמסור להם פרטים. הפעוט הורד חזרה לרצפה, והמשיך לשחק ולרוץ בהשגחת הוריו. הם טענו כי רץ לכביש ברגע לפני שראו, והגיח מאוחרי רכבי בדיוק ברגע שהחלטתי …
הודעה אחרונה מאת ישה, -
מצלמת מהירות 1 2
מאת Noa90- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום, אתמול מיהרתי מאוד בדרכי לכפר סבא דרך כביש 4, דבר זה לא מקובל אצלי, בדרך כלל אני לא עוברת את ה-100/110 קמ"ש. לצערי, אני כמעט בטוחה כי צילמה אותי מצלמת מהירות, חרגתי למהירות 130. האם מישהו יודע מהו גודל הקנס והאם מדובר גם בנקודות? לפני כחצי שנה נגמר לי הנהג חדש, ומס' הרכב רשום על שמי. תודה לעונים, ובבקשה, תנהגו בזהירות, חיים רק פעם אחת.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
באופן תאורטי - נגיד ושכחתי את הארנק בבית ונסעתי ללא הרשיון וללא תעודה מזהה ושוטר מסמן לי לעצור לבדיקה שגרתית . מה הלאה ? קנס? אזהרה?
הודעה אחרונה מאת avizaz, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרכב: יאריס 100 רובוטית שנת 2009 מהחנות חברת הביטוח: הראל -מוסך הסדר השתתפות עצמית 550 ש''ח -במקרה של טוטאל לוסט משלמים 1% מערך הרכב נהגים: שני אנשים מעל גיל 50 שניים מתחת לגיל 24 מחיר: חובה 2,700 מקיף 3,900 סה''כ: 6,600 * אין עבר של תאונות/תביעות אשמח לחוות דעת לגבי המחיר. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Nash_Bridges, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, לפני כשבועיים עשיתי תאונה עם הקטנוע, כרגע אני בבית בחופשת מחלה ,את הקטנוע מכרתי ביום שישי האחרון,האם אני יכול כבר עכשיו לבטל את ביטוח החובה (ולקבל את ההפרש שלא נוצל) או שעל מנת שאוכל לתבוע את ביטוח החובה אני צריך שהביטוח יהיה בתוקף? ועוד שאלה, האם כאשר אני תובע את ביטוח החובה ונניח וקיבלתי 1000 שקל,מה לגבי ההחזר לו אני זכאי בגין אי נצויל הביטוח עד לסוף תקופתו? האם זה כמו בביטוח מקיף שברגע שתבעת על גניבה נניח אז כספי הביטוח המקיף לא מוחזרים אליך. תודה.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
הכנסתי 5 שקלים למדחן ולא קרה כלום. רשמתי את מספרו של המדחן ואת השעה שבה שמתי את הכסף ונעדרתי מהמקום ל 50 דקות. כשחזרתי היה דוח על השמשה, והפקחית היתה באזור (כנראה בדיוק שמה לי אותו...). אמרתי לה שהמדחן לא עבד וששמתי 5 שקלים, אז היא אמרה לי להגיש בקשה לביטול הדוח. מה לעשות עכשיו? איך אני יכול להוכיח את זה אם בכלל? האם חברת המדחנים יכולה לבדוק זאת אצלה ברישומים? ואם כן האם הם בכלל יסכימו לעשות את זה? תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחרונה החלפתי רכב כשאני יודע שאמור להיות לו טסט באוגוסט. עדיין לא קיבלתי את טופס רישיון הרכב לדואר והנה אוגוסט הולך ומתקרב. שמתי לב שבפרטי הבעלות הקודמת הטסט נגמר ב-18/7 והיום אנחנו כבר ב-22 לחודש. ברור שאני כבר מחר עף למשרד הרישוי, משלם ועושה טסט. השאלה שלי היא האם זה גובל בקנס מסויים? תודה.
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
גיל נהג 30+ ללא תאונות או הפעלות ביטוח על רכבים קודמים . בשירביט אני 3 שנים (את הרכב החדש אקבל עוד שבוע וחצי, ביינתים אני מבוטח אצלם על הישן וכבר ביקשתי הצעה לרכב החדש) קיבלתי הצעה בסך 3200 למקיף , אשר דורשת קודן+עלוקה , או איתוראן. במנורה נתנו הצעה ב2500 שח לשנה, לא דרשו מיגון בכלל (מיגון יצרן, רק אמובילייזר). נשמע לי קצת חשוד , תאמת. עכשיו בלי להבין יותר מדי, מהנתונים בטבלה ניתן לראות שהתנאים בשיביט טובים יותר ברמת השתתפות עצמית וכיסוי עורך דין. איתוראן יהיה לי ברכב התקנה חינם כחלק ממבצע בעת הקניה. אם אני לא טועה שנה ראשונה חינם. לאחר מכן במהלך השנים הבאות כ500 שח לשנה. ההפרש של ה700 שח בהצעה בנוסף לעובדה שלא אדרש להפעיל איתוראן מפתה לקחת את ההצעה ש…
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים שלום, מצ"ב עותק של דו"ח מהירות שהגיע אלי, ואני מנסה להבין מהו המיקום המדויק של הניידת. שימו לב שאין ציון מספר ליד "ע.ת" (עמוד תאורה). אודה להכוונתכם.
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
כמה זמן אמור לקחת תהליך של החזרת הרישיון? ידוע לי שצריך למלא טופס ירוק, להגיש אותו למשרד הרישוי והם שולחים למכון הרפואי. כמה זמן עניין המכון הרפואי יכול להיגרר? תודה על תשובתכם.
הודעה אחרונה מאת shaylis, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
נסעתי בצומת פולג בירידה שם מהגשר לכיוון גלילות והיה שם חצץ על הכביש עצמו קצת ועל השוליים, שמתי לב לזה בנסיעה, לא הספקתי להתחמק מזה עליתי עם הגלגלים השמאליים על החצץ שהיה שם והאוטו איבד שליטה החליק ונכנס במעקה בטיחות, עכשיו כל הקדימה של האוטו הלך עלות תיקון סביבות 10 אלף + והמחירון של האוטו הוא 30 אלף. אין לי ביטוח מקיף עכשיו מה אני יכול לעשות במצב הזה אני יכול להגיש תביעה לעירייה או משהו יש לי מה לעשות במצב כזה או שהתשלום על הנזק עליי?
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב שאלה קצרה ולעניין - האם מוסך מורשה יבואן מחוייב לתת שירות לבעל רכב באחריות או הוא יכול לומר לבעל הרכב שהוא אינו מעוניין לטפל ברכב בגלל סיבות אילו או אחרות?
הודעה אחרונה מאת Michael_N, -
- 6 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מחר יש לי משפט בבית דין ביפו על תאונת התהפכות שהייתה לי ... עכשיו לי כמה שאלות 1. מה הכתובת של הבית דין ביפו ? 2. לא אמור ליהיות מגיע לי עורך דין מהצבא ? אמרו לי פשוט להגיע מחר לדיון ואין לי מושג מה הולך שם ... אם מישהו יודע שיפרט קצת. תודה
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
קיבלתי דוח על חניה בכחול לבן ברחוב מרכזי בחולון. מש ום מה חשבתי שחנייה חינם. מודה שזה נשמע מצחיק לאור הכחול לבן. מאתיים חמישים שקלים, לשלם? לערער? הסיבה שטרחתי לשאול היא שאיני רגיל לקנסות, פעם אחרונה לפני כחמש שנים. תודה
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רשיון שהומר מרשיון זר ב 2010 והסעיף היחיד שרשום על הרשיו : המרה על פי רשיון זר שנת הוצאת רשיון זר 2000 האם מותר לנהוג ברכב שהוא 3.6 טון?
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכם אני רוצה להבין את פרוצדורות מול נהג אשם. ברשותי רכב ישן מסוג במוו קופה דגם E30 מהשנתון 1989. הרכב מושקע בהמון כסף. בצער וכעס, גרמו נזק לרכב שלי. יש לי ביטוח חובה וצד ג'. אבל לפוגע שאשם יש רק ביטוח חובה. מכאן מבינים שהתהליך מייאש ומייגע. ואני לא רוצה להשאיר מקומות לטעויות. מה נדרש כדי לקבל את מלוא הכסף לתיקון הרכב? בהנחה שבעל הרכב לא יסכים לשלם -הערכת שמאי על הנזק + שווי הרכב -הצעת מחיר תיקון עבור הנזק -תצלומים של התאונה -מסמכים ודוח אירוע של המשטרה (שקובע שהנהג אשם ואין לו צד ג' יחד עם כל מה שציינתי יש לי את מה שנדרש לקבל בבית משפט? ללא הנחות וכו' מה קובע יותר- הערכת נזק של שמאי או הצעת מחיר תיקון של מוסך מורשה או מוסך ב…
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מתן שוחד לטסטר, סירוב מצידו, ותלונה במשטרה. מה החוק אומר לגבי עבירה כזו?
הודעה אחרונה מאת skitz, -
-
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני כשנתיים מישהו נכנס ברכב שלי. הגשתי תביעה לחברת הביטוח ובשבוע שעבר התבשרתי מהעו"ד שחברת הביטוח הציע לשלם סכום נחמד. אני לא מעוניין להגיע איתם לבית משפט מכיוון שהסכום נראה לי הוגן למדי. למיטב הבנתי העו"ד גובה עמלה בסך של 8%+מע"מ. האם יש עוד הוצאות עליהם העו"ד גובה? אני שואל מכיוון שהעו"ד אמר לי שאחרי הניכוי של החלק שלו אני מקבל X ש"ח ואתמול ראיתי שאחרי הורדה של 8 אחוז+מע"מ, אני אמור לקבל יותר מה X אותו הוא ציין. (רק אתמול כשחתמתי על המסמכים לחברת הביטוח ראיתי את הסכום המקורי אותו אני מקבל) האם הוא מנסה לקחת לי יותר ממה שהחוק מאשר? תודה! עודד.
הודעה אחרונה מאת KOOKE,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 812 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zvit
- amit_a
- Pavlik
- topop
- Elchanan99
- עמיחי ק
- Jeka88
- daido1
- TheArcane
- ArikB
- איציק נ.
- ברווז