Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על מה? על היכרות.

חבר טוב עשה תאונה בגלל כתם שמן. הוגשה תביעה נגד מע״צ והוא זכה וקיבל מהם תשלום עבור התיקון.

אם ככה אז על כל תאונה אפשר להאשים את תנאי הדרך.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

לא יודע אם כל תאונה, אבל תאונה שמתרחשת בגלל חוסר תחזוקה - כן.

אני לא יודע איך פותח האשכול נהג כאשר החליק, ולכן אני לא מתיימר לקבוע בנחרצות שהוא עבריין תנועה. אז במקום להיות יותר צדיק מהאפיפיור, אפשר לעזור לבנאדם. האם הוא יכול לתבוע? כן. האם הוא יזכה? אולי.

אני לא ידעתי האם חבר שלי יזכה במשפט. אפילו הוא לא. אבל עובדה, שהוא (דרך הביטוח) תבע את מע"צ, וקיבל את סכום התיקון חזרה (נדרש להעיד בביהמ"ש).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...