פורום משפטי - דיני תעבורה, נזקי גוף, ביטוח ושמאות רכב
קיבלתם דו"ח לא מוצדק? הייתם מעורבים בתאונה שלא באשמתכם? חושבים לתבוע את הביטוח על נזקי רכוש או גוף? נתפסתם נוהגים בשכרות, או במהירות מופרזת? בואו להתייעץ איתנו ונעזור לכם בכל נושא חוקי-תעבורתי.
כללי הפורום המשפטי
כדי שכולנו נוכל ליהנות מהפורום ולהפיק ממנו את המיטב, מצאנו לנכון להדגיש מס' כללים רלוונטיים לפורום המשפטי שמתווספים לכללי האתר.
רגע לפני שאתם מקישים על המקלדת ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים:
1. הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים של האתר ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי. פשוט קחו רגע ותקראו את הכללים.
2. האמור בפורום המשפטי לרבות האמור על ידי הצוות המקצועי שלו אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין. האמור בפורום המשפטי בא רק כדי לסייע ולתמוך במקרה או בבעיה כלשהי אך לא לתת פתרון מלא לבעיה משפטית.
3. כאשר זכיתם בדו"ח ואתם מבקשים ייעוץ בנוגע למה כדאי לעשות בנדון, יש לסרוק את הדו"ח ולצרף את הסריקה לשאלתכם.
פעמים רבות כלל לא ניתן לענות לעניין בהיעדר הדו"ח, וקצת נמאס לחזור בכל פעם מחדש על הפזמון "תעלה לכאן סריקה של הדו'ח".
אם האנונימיות חשובה לכם, כמובן שאפשר לצנזר את הפרטים המזהים בסריקה טרם העלאתה לכאן.
הדבר נכון גם לגבי שאר חומר החקירה שמצוי בידיכם - ככל שיש יותר ממנו, כך התשובות תהיינה מדוייקות יותר.4. אם אתם לא יודעים - אל תגיבו! עצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לגרום לנזק. אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם באמת מושג במה מדובר - אל תגיבו!
5. אסור לעורכי דין לפרסם עצמם בפורום זה ללא קבלת אישור בכתב ממנהל הפורום המשפטי. עורכי הדין היחידים הרשאים לדבר בפורום המשפטי בתוספת התואר המקצועי - עו"ד, הינם הספונסרים של הפורום הזה ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
עם זאת, אם את/ה עו"ד ורוצה לרשום הודעה בפורום, זה כמובן אפשרי, בשמכם המלא או בכינוי או איך שתרצו אך לא תחת השם המקצועי שלכם לדוג': עו"ד יוסף יוסף או משרד עו"ד יוסף יוסף - זה מהווה פרסומת אסורה בקארספורום. כאמור, היחידים שיכולים "לדבר" כעו"ד בפורום זה הינם הספונסרים ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
6. אם אתם עורכי דין ואינכם מתאפקים ומרגישים חייבים לבקר את מי מאנשי הצוות או מנהל הפורום המשפטי – הנכם נדרשים לעשות זאת בהודעה פרטית בלבד למנהל הפורום או למנהל האתר ולא על גבי הפורום. כאמור הפורום הזה איננו המקום לדיונים משפטיים והתפלפלויות בין עורכי דין אלא המקום לקבל סיוע ראשוני או הכוונה לגולשי האתר וחברי קהילת קארספורם.
7. כותרת להודעה, או "איך לרשום כותרת" הכותרת צריכה להכיל:
1. מהות הבעיה - או מהות העניין: למשל תעבורה/נזקי גוף/ביטוח
2. סוג הבקשה - המלצה/הבהרה או שאלה וכו'.
3. אין להשתמש בכותרת ובשרשור עצמו בסימנים מיותרים כמו ... או ??? וכיו"ב.
4. שאלה כללית - יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין.
8. המידע בפורום המשפטי ובכלל בפורום:
1. כל הנאמר בפורום הינו בגדר המלצה ו/או חוות דעת פרטית ואינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין
2. השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
3. הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
4. הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
הפורום המשפטי נוצר במטרה לאפשר לכותבים בו לחוות את דעתם כלפי סוגיות משפטיות שונות בצורה עניינית מחד, וקבלת ייעוץ משפטי ראשוני ובלתי מחייב מאידך.
כאשר כותב כלשהו מבקש עזרה או ייעוץ לגבי עבירה שלכאורה ביצע, מותר לענות לו באופן ענייני או לא להגיב, במידה ולדעתכם הוא העבריין השפל ביותר עלי אדמות.
זכרו: אין זה מתפקידו של הפורום לשפוט איש - בשביל זה הוקמה מערכת בתי המשפט.הודעות שיחרגו מהכלל הזה, ובפרט הודעות שיש בהן משום הטפת מוסר, תימחקנה.
משתמשים שיעברו באופן עקבי על הכלל הזה יוכנסו למעקב.
הערה: הצוות המקצועי של פורום זה, הינו בעל ניסיון והרבה רצון טוב לתרום לקהילת קארספורום. מי שרוצה ייעוץ אישי מוזמן לפנות לספונסרים של הפורום או למנהל הפורום ישירות במייל או בהודעה פרטית. פניות כאלה לא יפורסמו בפורום והצוות המקצועי יעשה כל שביכולתו לחזור אל הפונים בהקדם.
10,149 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום. שואל בשביל חבר. תדלק את רכבו בתחנת דלק גדולה בב"ש , הרכב (רנו קלירו 2011) התחיל לקרטע. נלקח למוסך. כשהורידו את מיכל הדלק נמצא ממש שתי שכבות של נוזל במיכל הדלק. הראשונה מים והשניה דלק. בינתיים פנינו למועצה לצרכנות ופניה לשירות לקוחות של החברה. הנזק לא קטן בכלל... מיכל ומשאבת דלק זה מה שידוע לי בינתיים ובטח ימצאו עוד דברים.... מה ניתן לעשות? איך מטפלים בבעיה הזאת? רב תודות.
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אם יש לי בצומת איסור פניה שמאלה, האם בכל מקרה גם אסור פארסה? אם התשובה היא כן אז למה אסור פארסה אם למשל האיסור לפנות שמאלה הוא בגלל שזה רחוב חד סטרי? אם התשובה היא כן, האם מיותר לשים גם שלט שאסור שמאלה וגם שלט שאסור פארסה ביחד? ושאלה אחרונה, האם יש הבדל בין צומת מרומזרת לסתם צומת? אני כבר אפרט את הסיבה שאני שואל... יש מקום שבו אסורה הפניה שמאלה וגם פארסה. אז דבר ראשון נראלי קצת מיותר שיש איסור על פארסה כשאסור שמאלה כי אותי לימדו שאם אסור שמאלה אז גם אסור פארסה, אבל נגיד שפה לימדו אותי לא נכון. אילו סיבות יש לאיסור על פניה שמאלה? לא מדובר על כניסה לרחוב חד סטרי. מדובר על רחוב בתוך עיר וגם לי וגם לצד השני יש פסי האטה בסמיכות לצומת ככה שלא נוסעים שם במהירויו…
הודעה אחרונה מאת ranchuk, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי, הורי היו מעורבים בתאונה באוטו הרשום על שמי, ב"ה שלומם בסדר. בזמן שהעברנו את האוטו לחניה, אבי נהג באוטו ובטעות עלה לי על הבוהן. זה היה בלילה ,לכן חיכיתי לבוקר תוך כדי סבל נוראי, והלכתי למיון. בצילום ראו שיש לי שבר קטן בבוהן. אמנם הכאבים החזקים עברו אבל עדיין כואב לי, חודש אחרי. לדעתי זה לא התאחה לגמרי עדיין. בכל מקרה השאלה האם תובעים במקרה כזה את הביטוח חובה? ואם כן אז איך? ואיך מוכיחים את הקשר? תודה!
הודעה אחרונה מאת _IBIZA_, -
דו"ח חניה בירושלים 1 2
מאת alon321- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אהלן, היום אחה"צ קיבלתי דו"ח חניה בירושלים, שלדעתי אינו מוצדק. חניתי את הרכב אחרי התמרור המצורף בשעה 5, האם לדעתכם השעות מתייחסות למתי שמותר להעלות ולהוריד נוסעים? האם יש לי איזה שהוא סיכוי לבטל את הדו"ח בלי משפט (אני לא מירושלים ואין לי מושג מה המדיניות של העירייה)? תודה img155.imageshack.us/img155/3999/img0973.png
הודעה אחרונה מאת alon321, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה אתם אומרים על זה? http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2562919 מישהו אמר משטרה פרטית? ועוד הכסף מהדו"חות ילך לקופת העירייה... אני כבר מדמיין את גדודי הפקחים שראש הרשות המקומית יציב בחמ"ל העירייה כדי לא לפספס אף לא רכב אחד שנסע בנת"צ. במקום לחזק את המשטרה ואת החוק, המחוקקים עושים בדיוק ההפך ומוצאים תחליפים. אני שמח שתהיה אכיפה רבה יותר על עבירה שהיום כמעט ולא נאכפת אך זו לא הדרך הנכונה, אדוני שר התחבורה.
הודעה אחרונה מאת ranchuk, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפני כמה שבועות נופצה לי השמשה הקדמית מאבן שעפה מארגז משאית שנסעה לפניי, יצרתי קשר עם חברת הביטוח ודיווחתי על כך, בעקבות כך הפנו אותי מיידית לטפל באחד מהמכונים העוסקים בכך וכך עשיתי. אמנם לא שלמתי שקל, אך האם תביעות במסגרת ביטוח שמשות מייקר את עלות הביטוח בשנים הבאות או שמדובר במשהו זעום שלא מהווה עניין.
הודעה אחרונה מאת elians, -
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, לפני כחצי שנה פגעתי ברכב מסוג מזדה 3, רכב בבעלות של שוטר, פגיעת קלה בטמבון שהשאירה שקע צד. סגרתי מול השוטר שיתקשר ליידע לפני פניה לגורמי הביטוח. החודשים עברו וכשה תמים תיארתי לעצמי שהנושא נסגר בצורה פנימית כלשהי (פגיעה קלה, בר תיקון לפי הנראה לעין) היום הגיע מכתב מחברת הביטוח התובעת על סך 2700 ש"ח + 300 ש"ח דמי שמאי. זה השלב שאשמח לקבל מכם עזרה וטיפים לפני התשלום, כמו: -הליך הפעלת הביטוח צד ג' שלי והכדאיות שלו (השתתפות ע"ס 2100 ש"ח) -לבדוק האם לא נעשתה "קומבינת מוסכים" כי כל שלבי הערכת הנזק היה ללא נוכחותי, וללא ידיעתי. -עלות טמבון מזדה 3, צורה קודמת, 2700 ש"ח, כולל עבודה אני משער....ריאלי? -תביעה לאחר חצי שנה? מבחינה משפטית תקפה? …
הודעה אחרונה מאת Haze, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
הרכב עבר תאונה ואחרי בדיקה השמאי אמר שצריך את הרכב מהכביש כי מחיר התיקון הוא מעל 50% ממחיר המחירון של הרכב. הרכב די ישן, שנת 2000 מחירון 14 אלף ש"ח. מה סכום התיקון אני עוד לא יודע, עוד לא ראיתי את הדוח קיבלתי את ההודעה דרך הסוכן ביטוח. אני לא רוצה להוריד את הרכב מהכביש היא הוא במצב טוב, שמור ויד ראשונה. בתאונה הייתה פגיעה בכנף ובפנס ועוד כמה פלסטיקים נשמרו נזק חיצוני בלבד. אם שמאי אומר שסכום התיקון גבוה מ50% אני יכול לקבל לבקש מהשמאי שחברת הביטוח תשלם חצי מהתיקון כדי שהסכום לא יעבור את ה50% ואת השאר אני ישלם? או אפשר לחפש שמאי אחר לחוות דעת נוספת? או שיש אפשריות נוספות כדי להישאר עם הרכב?
הודעה אחרונה מאת ilya.sn, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב. לצערי, הייתי מעורב בתאונה קלה היום ואשמח לייעוץ מכם. ההתרחשות היא כזאת: אני עומד ברמזור כשלפניי טור של מכוניות. אחת המכוניות ממרכז הטור ביצעה פניית פרסה, הרכב שהיה מאחוריו התנגש בו ואני התנגשתי ברכב האחרון. מה קורה במצב כזה? מי אשם? מה עושים ? תודה רבה על כל עזרה שתתקבל. אבי.
הודעה אחרונה מאת ilya.sn, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
צהריים טובים . אתמול בבוקר קיבלתי דוח לא התחלתי לריב עם השוטר כי הוא צדק, השוטר עצר אותי ביקש ממני רשיניות והראה לי בדיוק את העברה לא ניסיתי להמציא תירוצים או משהו בסיגנון. בהתחלה הוא אמר לי שהעברה היא קנס של 500 שקלים ו6 נקודות אמרתי לו שאני מצטער ותמיד דיברתי גם בנימוס ובסוף סגרנו שהוא יביא לי קנס של 250 שקל בלי נקודות . יש לי כמה שאלות: 1) יש אפשרות להחליף את הקנס לאזהרה? זה הקנס הראשון שלי ואני נהג חדש?. 2) כדאי לספר להורים?אם אני ישלם את הקנס יש להם דרך לדעת? הרכב זה הרכב הפרטי שלי.. 3) אני צריך לקבל איזה מכתב בדואר או משהו בסיגנון?. והעברה הזאת יכולה לפגוע בי בדרך כלשהיא ? תודה מראש לעוזרים ..
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, בימים הקרובים אסיים (מקווה) את רכישה הרכב הראשון שלי. קבלתי מספר הצעות מחברות הביטוח לגבי תוכניות ביטוח אפשריות. השאלה היא, עד כמה ניתן והאם זה בכלל מקובל להתמקח איתם על המחיר אותו מציעים? תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת Yellow Engine, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום . אני מדבר על מזדה 3 2009 ..הגיוני שיקחו 24 אלף שקל מקיף לנהג צעיר ? זה נראה לי יקר מאוד אבל אין לי נסיון במחירים אז אני רוצה לדעת אם זה הגיוני וכמה אתם משלמים .. תודה
הודעה אחרונה מאת or756, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום. לפני כשנה הייתי מעורב בתאונת דרכים כאשר רכב שלא נתן לי זכות קדימה גרם לכך שהפרונט שלי פגש את הצד שלו. שני הרכבים טוטאל לוס. אצלי סיטרואן קסרה, אצלו פיג'ו 405. הגשתי תביעה כנגד הצד ג' של הנהג והנהג בבית משפט לתביעות קטנות. המשפט התקיים לפני כחודשים, במהלכו גם נוכחתי לדעת שמשטרת התנועה גם היא הגישה תביעה על הנהג ובו הוא יצא אשם. במשפט נקבעו לי 20% אשמה, כי השופט "הנחמד" הסיק ללא כל הוכחה וללא כל בירור שנהגתי מהר (שזה כשלעצמו שערוריתי שכן מי הוא שיקבע על סמך דעתו בלבד?) , בפסק הדין כתוב שהשופט סבור כי בגלל שחברת הביטוח שנתבעה לא שילמה לי את הסכום שאינו שנוי במחלוקת אז הוא לא מוריד את ה20% מסכום התביעה, ולכן זוכיתי במחירון הרכב, ללא כל פיצוי על עוגמת נפש…
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היי לכולם, לצערי היום השתתפתי בתאונה עם הגולף GTI שלי, אני נכנסתי במישהו מאחורה וכתוצאה מכך הפגוש הקדמי מרוסק, מכסה מנוע עקום, 3 כריות אוויר נפתחו (נהג - הגה + ברכיים, נוסע ליד הנהג - בדש בורד) בנוסף ניתן היה לזהות בריחת כל הנוזל קירור החוצה וגם המים לוישרים. - כל אלה דברים שאני זיהיתי במבט לא מקצועי. הרכב הוא גולף GTI, שנת 2011 3 דלתות ידנית, עליה לכביש בנובמבר. (האוטו פחות משנה על הכביש) אבקש עזרתכם בשתי שאלות: 1) מהו סדר הגודל של עלות התיקון במצב כזה? (בערך כמובן) 2) האם לזמן את השמאי מטעם חברת הביטוח ואם לא האם יש המלצה לשמאי חיצוני אחר? תודה על העזרה, משה.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מאחר ואין כאלה בארץ, מלבד אחד בכוכב יאיר. תהיתי לעצמי מדוע זה? מהם האיסורים בבניית מסלול כזה? באילו תקנים צריך לעמוד? האם יש בכלל בארץ תקן שעוסק בזה? ואם לא, כיצד לבחור מכוכב יאיר יש אישור להחזיק מסלול כזה? (למיטה הבנתי המסלול בבעלות פרטית) תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת skitz, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, לאחרונה עשיתי תאונה, צד ג' נכנס בי כאשר אני נסעתי בכביש אזורי 784 (בירידה מבראודה כרמיאל) והוא רצה להשתלב לכביש זה מדרך צידית (שדרות קק"ל) כך שלי לא היה אף תמרור ולו היה תן זכות קדימה. הוא הודה וקיבלתי ממנו גם כתב הודאה לגבי אשמתו בתאונה כי הוא לא הבחין בי והתפרץ לי לכביש, במזל ובזכות העירנות שלי זה לא נגמר הרבה יותר גרוע. בכול מקרה, חברת הביטוח של צד ג' הורידה לי כ1000 שקל מהטיפול לאוטו עקב מה שהם מכנים "רשלנות תורמת", אני כמובן לא הולך לוותר ולא אתן להם לעשות עליי את שיטת המצליח המכוערת הזו. כרגע קיבלתי את כתב התביעה שאני מתכוון להגיש מחברת הביטוח שלי, ורציתי לשאול לעצתכם: האם כדאי לי לתבוע את צד ג' עצמו וגם את חברת הביטוח שלו? או שלתבוע ר…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 12.2 אלף צפיות
אתמול קבלתי דו"ח במגרש חניה עירוני בי-ם. לפי הדו"ח עברתי על תקנה 3(ד)1 לחוק העזר העירוני. בפועל חניתי על סוג של איקס שלכאורה נחשב כתמרור ד-16. העניין הוא שהתמרור, לדעתי לא מסומן כמו שמופיע בספר החוקים,בתוך מלבן. אלא הוא סומן בין שני פסי חניה. האם יש לי עילה לבקש עירעור? אשמח לשמוע את דעתכם.
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
העדר תביעות
מאת יוסריאן- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שאלה תיאורטית: למשפחה יש שלוש מכוניות, שלושתן רשומות ע"ש אותו אדם ומבוטחות על ידיו. לצורך העניין כל מכונית מבוטחת בחברה אחרת. באחת משתמש האבא, בשניה האימא ובשלישית הבן (המבוגר כמובן). בכל אחת מהן היתה תביעה אחת במשך שלוש שנים. האם בחידוש הפוליסות כאשר נשאלת השאלה "כמה תביעות היו לך?" צריך לציין 3 תביעות (בחידוש כל אחת מהפוליסות) או תביעה אחת.
הודעה אחרונה מאת יוסריאן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין למכור את האוטו שלי, ואני מוגדר כנכה ולכן גם אני משלם משהו כמו 30 שקל עבור הטסט של האוט שלי.. הבנתי שאם אני מוכר את הרכב ועושה העברת בעלות אז יהיה צריך לשלם את ההפרש של הטסט. שאני לא יודע בידיוק מזה אומר איך יודעים בכמה הפרש מדובר? האם זה מתבצע רק במשרד הרישוי? אשמח להסבר מפורט בעניין, כי גם כל מי שמעוניין לקנות מימני את הרכב שואל אותי כמה זמן יש לי טסט.. ואני לא יודע איך להתחיל להסיבר לו את כל העניין הזה.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 14.2 אלף צפיות
ברשותי סיאט לאון 2011 עם 2 תביעות אחד מהם פתוחה ומחכה עדין לבית משפט ועוד תביעה על מאזדה 3 משנת 2010 שבעוד 5 וחצי חודש יתנקה התביעה (3 שנים) *חשוב לציין שהמאזדה על שמי אך רק אבי נוהג בה רוב החברות לא מסכימות לבטח אותי בגלל שאני עם 3 תביעות אשמח לעזרה בעניין באם אתם מכירים חברה\סוכן שיהיה מוכן לבטח אותי תביעה אחד שתתנקה בעוד 5 וחצי חודש ועוד "תביעה" שבינואר 2013 היא תמשפט ורק אז אני ידע אם זה יחשב בתביעה בפני עצמה חשוב לציין שברכב מותקן כספת אלימניום וקודניית באם אני לא מוצא חברה שתבטח אותי אני בבעיה רצינית ממש אחרת אני לא ביטוח מקיף לרכב המון תודות חברים יקרים עריכה* אם יש חברה\סוכן שמוכן לבטח צד ג' כולל גניבה גם יעזור לי
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני בן 17 עם רישיון, נהג חדש בתקופת מלווה... יש לדודים שלי מכוניות שיש להם ביטוח עליהם, אבל לא עליי. (חובה) אני רוצה לדעת אם אני נוהג חד פעמי באוטו שלהם, עם ביטוח על האוטו אבל לא עליי, והמשטרה תוספת אותי, אני יקבל קנס/שלילה/שום דבר..? תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום בדומה לשרשור הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=429534, גם אני קיבלתי היום מכתב. רצ"ב. האם גם ב 2005 זה היה הניקוד לעברות האלו? למה הם נזכרו רק עכשיו? אף אחד לא פנה אלי לעבור קורס כזה, על סמך מה הם טוענים ככה? הם לא צריכים להוכיח את זה? יניב
הודעה אחרונה מאת יניב ח., -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום נסעתי עם חבר באשדוד וכנראה שקצת סטיתי מהתניב שלי ואיזה נהג ציפצף לי, עשיתי לו עם היד תנועה של "תרגע. (ואולי איזה תמונה מגונה אחת) מפה לשם הוא התחיל לנסוע אחרי באשדוד וזרק לי על האוטו מנעול הגה. ברגע שהוא עשה את זה היינו לפני כיכר אז ישר חסמתי אותו ורשמתי את המספר של האוטו שלו, כעבור כמה מטרים עצרתי בצד והוא פתאום בא אחרי ישר פתחתי את הבגאז לחפש מה יש שמה שאפשר להשתמש בו בתור "נשק" ופתאום ראיתי שוטרת מגיעה אז ישר סגרתי את הבגאז. היא שאלה מה קרה ואמרתי לה שהוא זרק לי את המנעול על האוטו, היא באה דברה איתו הוא אמר שאני עשיתי לו זין ובגלל זה הוא עשה זאת. היא אמרה שאני והוא נבוא איתה לתכנה הבנתי שזה לא הולך להיות נחמד אז העדפתי לסגור איתו. הוא עשה הרבה רעש ואמר בוא לת…
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום , הארוע : עובד מוסך אופנועים חווה פציעה ברגלו בנסיון התנעה של אופנוע שטח בתוך המוסך . כאמור , האופנוע היה בתוך המוסך ובעמדת העבודה , האופנוע לא היה מונע . פנה לחדר מיון ואובחן קרע בשריר שוק ימין (הצד של הקיקסטארטר באופנוע) . היה שלושה שבועות בחופשת מחלה בביתו בהמלצת חדר המיון , רופא המשפחה ואורטופד. האם צריך להגיש תביעת פיצויים לביטוח לאומי בגין תאונת עבודה או תאונת דרכים? תודה רבה רבה
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום חברים, זקוק לעצתכם. היום בבוקר מתקשר אליי שוטר (המספר אגב נראה פרטי) ואומר לי שאזרח כלשהו התקשר למשטרה וטען את הדברים הבאים: 1. פגעתי בו, כהולך רגל לפני כחודשיים. 2. הוא סימן לי לעצור ואני פשוט המשכתי לסוע. 3. זה קרה ברחוב בו אני מתגורר. - השוטר הודיע לי כי אני מחויב להגיע לתחנת המשטרה (רחוקה) לחקירה. - נאמר לי להגיע עם כל המסמכים של הרכב. - כששאלתי אם אני מחויב להגיע (כי ככה אפשר להעליל כל דבר על אחד) נאמר לי "אני אביא ניידת להביא אותך בכוח" - כשביקשתי להגיע לתחנת המשטרה בעיר המגורים שלי נתקלתי בסירוב. דברים שאני חושב שעובדים לטובתי, האמנם? 1. למה הוא נזכר אחרי חודשיים תמימים? 2. הרחוב שלי קטן מאוד, נניח שהוא ביקש ממני לעצור, וננ…
הודעה אחרונה מאת broshm, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן שלום , רציתי לבקש את עזרתכם / את היעוץ שלכם למקרה הבא : משהו כמו לפני 3 חודשים חבר שלי עוזי בא והחנה את הרכב שלו במקביל למדרכה ושיפשף את הרכב שהיה מקדימה שריטה ממש קלה של צבע בבגוש האחורי בצד ימין . זה היה אצל הדוד שלו , ישר אחרי הדבר הזה השכן שכביכול נפגע {פגיעה ממש קטנה ושולית } התפרץ אל הדוד ואמר לו שהוא ישלם על הכל , הדוד נתן את הפרטים של עוזי ורק אחרי משהו כמו 3 חודשים השכן התקשר לעוזי . עכשיו אחרי 3 חודשים עוזי אמר לשכן אני לא זוכר אותך ולא מכיר אותך אבל כאות ידידות ושכנות טובה עם הדוד שלי אמר לו שישלם לו 300 ש"ח כי זה הנזק בעצם {נגיד במאמר קטן שהשכן הזה כבר מנסה משהו כבר חצי שנה למכור את הרכב כי הוא ואישתו נכנסו לחובות מה שגם בצד שמאל של הפגו…
הודעה אחרונה מאת zahizini, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם, המקרה שלי מעט מורכב, אשתדל מאד להיות מסודר מפורט וברור. 1. לפני כמה חודשים פגע רכב מאחור ומעוצמת ההדיפה פגעתי אני ברכב מלפני (תאונת שרשרת, אני באמצע) 2. אין מחלוקת על כך שהאשמה בנהג האחרון, וגם על כך שפגיעתי ברכב מקדמה לא באשמתי כיוון שנהדפתי. למרות זאת הפעלתי את הפוליסה שלי ולא תבעתי צד ג' כדי לקבל בהקדם את כספי הפיצוי לקניית רכב חדש. אין לי התייקרות פרמייה. 3. בחרתי לשכור שירותיו של שמאי שאינו "שמאי בית" 4. השמאי פסק שהרכב הוא אובדן להלכה. כמו כן פסק שכ"ט של כ 3700 ש"ח, המהווים כ 8% משווי הרכב (כ 48000 ש"ח בקרות התאונה) 5. חברת הביטוח הציגה דו"ח נגדי מטעמה. הדו"ח הנגדי לא סתר את הדו"ח מטעמי וקבע גם כן אובדן להלכה. 6. …
הודעה אחרונה מאת qhtyvsdz, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
שלום וברכה, לפני כשלושה שבועות נסעתי לטבריה וברחוב דו-סיטרי ראיתי חנייה פנויה בצד השני. כיוון שלא היה קו הפרדה רצוף חשבתי שמותר לחצות את הכביש ולהחנות כנגד לכיוון התנועה. כשחזרתי לרכב ראיתי שקיבלתי על כך דו"ח (אומנם בסך 100 ש"ח). שאלתי היא למה שדבר כזה יהיה אסור בהנחה שאין קו הפרדה רצוף? ודבר שני, יש סיכוי לערער על דבר כזה בלי טירטורים מיותרים? תודה רבה. נ"ב- הדו"ח ניתן בשעה 23:41 כאשר הרחוב היה ריק ושומם לחלוטין- הרגשה כאילו מחפשים איך לדפוק כסף מאנשים על סתם..
הודעה אחרונה מאת GaBi_88, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, לפני שבוע בערך שאלתי שאלה לגבי איך להתנהל אחרי תאונה קטנה. היום אחרי שקיבלתי את הדוח המשטרתי גיליתי כי הבעלים של הרכב שפגע בי הוא בכלל פסול לנהיגה בעוד שמי שנהגה ברכב היתה כנראה הבת שלו. במידה וגם לה אין רשיון נהיגה מה אני יכולה לעשות עם המידע הזה?? מה האפשרויות העומדות בפניי?? אשמח לעזרתכם האדיבה בפורום הזה...
הודעה אחרונה מאת wil, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני מספר שעות עמדתי ברמזור בעלייה האוטו שלי התדרדר קצת מטה. מיד שקלטתי זאת הרמתי מהר את בלם היד, ובעליו של האוטו יצא אליי וביקש ממני לצאת החוצה. ראיתי שהפגוש האחורי של האוטו נישק קצת את הפגוש הקדמי של האוטו השני. הנהג נסע קצת אחורה וראיתי שלי יש שפשוף על הפגוש השחור מפלסטיק. לעומת זאת לנהג השני יש שריטה שחורה הרבה יותר קטנה, כזאת שרק מתקרבים ממש ניתן לראות אותה (מצורפת תמונה). הנזק שלי יותר גדול משלו. לי יש 206 2006 ולנהג השני יש מזדה 3 2012 לבנה, לא שמתי לב אם היא ליסינג. הנהג לקח ממני רק את מספר הטלפון שלי ומספר הרכב (ללא הביטוח), הוא לא צילם את התאונה. לעומת זאת אני צילמתי הכל, כולל את מספר הרכב שלו אך אין לי פרטים אחרים לגביו ולא את מספר הפלאפון שלו…
הודעה אחרונה מאת אפיק-פ,
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,644 אורחים (הצג רשימה מלאה)