Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני שבוע בערך שאלתי שאלה לגבי איך להתנהל אחרי תאונה קטנה.

היום אחרי שקיבלתי את הדוח המשטרתי גיליתי כי הבעלים של הרכב שפגע בי הוא בכלל פסול לנהיגה בעוד שמי שנהגה ברכב היתה כנראה הבת שלו. במידה וגם לה אין רשיון נהיגה מה אני יכולה לעשות עם המידע הזה??

מה האפשרויות העומדות בפניי??

אשמח לעזרתכם האדיבה בפורום הזה...

פורסם

פסול לנהיגה או לא זה עניין של המשטרה ולא שלך

אתה תובע את הנזק שלך מחברת הביטוח שלו וממנו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני יודע שאני נשמע ממש ממש קטנוני... אבל תודה לאל מאז שעברתי טסט לא היתה לי שום תאונה. למעשה זאת היתה התאונה הראשונה שלי... ועם כל מה שאני שומע כל הזמן כולל המקרה האחרון של הפגע וברח בנתניה בה כביכול שושן ברבי דרס למוות 3 נשים העובדה שהנהגת שפגעה בי מאחור לא היה לה רשיון נהיגה זמין גורמת לי לחשוב שהיא נהגת ממש מסוכנת!! מבחינתי היא צריכה לשלם על זה שכל מה שקרה זה התאונה הקטנטנה הזאת ולא משהו אחר גרוע הרבה יותר!!

פורסם

צודק לחלוטין עידן!!!

בגלל זה אני חושב שיש להחמיר את הענישה לכל עברייני התנועה למיניהם... גם אלו אשר לנוהגים ללא רשיון נהיגה...

פורסם

1. מה סכום הנזק?

2. מה זה משנה שבעל הרכב פסול נהיגה? בעל הרכב יכול להיות גם אדם שלא הוציא רשיון מעולם, סבתא בת 90 שלא רואה ולא שומעת, תינוק בן חודשיים, יכול להיות בני זוג או מספר שותפים שהרכב בבעלותם המשותפת, ויכול להיות בבעלות חברה בע"מ.

אין לזה שום משמעות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...