Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף GTI שעברה תאונה

שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי לכולם,

לצערי היום השתתפתי בתאונה עם הגולף GTI שלי, אני נכנסתי במישהו מאחורה וכתוצאה מכך הפגוש הקדמי מרוסק, מכסה מנוע עקום, 3 כריות אוויר נפתחו (נהג - הגה + ברכיים, נוסע ליד הנהג - בדש בורד) בנוסף ניתן היה לזהות בריחת כל הנוזל קירור החוצה וגם המים לוישרים. - כל אלה דברים שאני זיהיתי במבט לא מקצועי.

הרכב הוא גולף GTI, שנת 2011 3 דלתות ידנית, עליה לכביש בנובמבר. (האוטו פחות משנה על הכביש)

אבקש עזרתכם בשתי שאלות:

1) מהו סדר הגודל של עלות התיקון במצב כזה? (בערך כמובן)

2) האם לזמן את השמאי מטעם חברת הביטוח ואם לא האם יש המלצה לשמאי חיצוני אחר?

תודה על העזרה,

משה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה להגיד בלי לראות תמונות של הנזק.

קיים סיכוי שהרכב טוטאל-לוס, במיוחד בגלל פתיחת הכריות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Audi A3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהנחה שאין נזק לשלדה או לכל היותר קצה שלדה, ההימור שלי הוא על לא פחות מ-60 אש"ח.

קח בחשבון שעליך להחליף גם חגורות בטיחות קדמיות מכיון שיחד עם פיצוץ כריות האויר הופעלו גם הקדם מותחנים שלהן. זהו מנגנון חד פעמי שלאחר הפעלתו יש להחליפו בחדש.

אם תחליט להחזיר את הרכב לכביש ובהינתן העובדה שלא חל בו כשל בטיחותי כלשהו, יש להחליף דשבורד, הגה, כריות אויר, מכסה מנוע, שמשה קדמית, פגוש, מכסה מנוע, רדיאטור, מעבה מזגן (סיכוי גבוה), פנסים קדמיים, כנפיים קדמיות (סיכוי גבוה), חגורות בטיחות ויתכן שעוד כמה דברים נוספים שכרגע אינם עולים לי בראש.

אתה בטח תוהה למה אני יודע את כל הדברים האלה. התשובה פשוטה: אי שם כשהייתי צעיר וטיפש גם לי היה הכבוד לעשות תאונה בעודי נוהג בפולקסווגן. גם אני זכיתי למופע זיקוקים בדמות כריות אויר שהתפוצצו מ"מ מהאף שלי, חגורות בטיחות שננעלו עלי, רדיאטור שהתבקע ועוד שאר הפתעות מלבבות.

נו טוב, היום אני כבר לא צעיר... :oops:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תודה על התגובה המהירה, ועל השיתוף.

אין ספק שזה היה חתיכת מופע ולא נהניתי ממנו בכלל. אכן אני צעיר וגם אני לומד היום לקח חדש.

התאונה נגמרה ללא נפגעים - וזה מזל. מה שכן, אני מנסה להבין האם הרכב יהיה טוטאלוס או שמא יהיה אפשר לתקן אותו (כרגע אני לא בטוח מה אני מעדיף).

בהתחשב בכך שהרכב עדיין חדש וערך השוק שלו עדיין גבוה מאוד אני מניח שהוא כנראה לא יוכרז כטוטאלוס..

משה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאחר והרכב עדיין לא בן שנתיים ויש צורך לתקן אותו בחלפים מקוריים וחדשים בלבד הייתי מהמר שאתה יכול להספיד אותו.

בכל סיפור תאונה שרכב מקבוצת צ'מפיון מעורב בה אני נזכר בשרשור הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מעדיף טוטאל לוס.

סיפור פשוט יותר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שבוע טוב. בדרך כלל חברות הביטוח שולחות שמאי מטעםם ולא כל כך אוהבות בלשון המעטה שמאי חיצוני.

עדיף לך לדעתי טוטאל לוס בכל מקרה,אחרי מכה כזאת הרכב לא חוזר להיות כמו שהיה וגם במכירה יהיה לך קשה למכור אותו.

יובי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם כל ביטוח פועל כך או שמדובר בסעיף עליו משלמים אקסטרה - רכב שהינו עד בן שנה והוכרז כ"טוטל לוסט" \נגנב מקבל רכב תמורת רכב ולכן יכול לקבל פותח השרשור סכום זהה לרכב חדש מהחברה.

נתקלתי במקרה שכזה בחבר עם איביזה,האם המקרה נכון למרבית חברות הביטוח?

ולבחור עם הגולף,העיקר שיצאת בשלום ואני מקווה שלמדת להיות זהיר יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין ספק שאם יש משהו ללמוד מהמקרה זה להיות הרבה יותר זהיר.

בכל מקרה, היום יגיע שמאי ונראה מה יגיד לגבי הנזק. ואם באמת אוכל לקבל חדש תמורת חדש מהביטוח זה יהיה מצוין!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש דבר שנקרא חדש מול ישן,תבדוק את החוזה שלך!

אנחנו קיבלנו לפני כמה שנים מאזדה 3 חדשה,במקום זאת שהלכה בתאונה,הרכב היה פחות משנה על הכביש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש דבר שנקרא חדש מול ישן,תבדוק את החוזה שלך!

אנחנו קיבלנו לפני כמה שנים מאזדה 3 חדשה,במקום זאת שהלכה בתאונה,הרכב היה פחות משנה על הכביש.

במילים אחרות את הפוליסה שלך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...