Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

אני מדבר על מזדה 3 2009 ..הגיוני שיקחו 24 אלף שקל מקיף לנהג צעיר ?

זה נראה לי יקר מאוד אבל אין לי נסיון במחירים אז אני רוצה לדעת אם זה הגיוני וכמה אתם משלמים ..

תודה :)

פורסם

הזוי לגמרי אולי ל 3 - 4 שנים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סליחה שכחתי לציין משהו .

אני נהג צעיר ואנחנו רוצים לקנות את האוטו ושאלנו כמה עולה ביטוח חובה +מקיף לנהג צעיר שזה אני +לאמא שלי

אמרו לאמא שלי שהיא לבד ביטוח חובה זה 7 וחצי אלף שקל , זה אומר שעלי לקחו עוד כמעט 17 אלף שקל , זה הגיוני ?

אני בן 17 וחצי * אם זה עוזר ..

פורסם

כמה שנים יש לה רישיון?

האם היא הייתה מעורבת בתאונות?

האם היא הייתה מבוטחת בשנים האחרונות(כלומר, יכולה להציג עבר ביטוחי)?

7 וחצי אלף שקל זה הרבה גם אם זה היה רק לנהג חדש

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

מה שנראה לי:

1700 ש"ח זה ביטוח חובה על אמא שלך

2400 זה ביטוח חובה עלייך

7500 זה מקיף לכל נהג

אם בכל זאת המספרים שזרקת אמיתיים תפנו לסוכן אחר כי זה נסיון לשוד.

פורסם

לא הגיוני בעליל.

ממליץ לך לקחת הצעות נוספות. גם במקרים הגרועים- אתה לא אמור להגיע למחצית מהסכום הזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
כמה שנים יש לה רישיון?

האם היא הייתה מעורבת בתאונות?

האם היא הייתה מבוטחת בשנים האחרונות(כלומר, יכולה להציג עבר ביטוחי)?

7 וחצי אלף שקל זה הרבה גם אם זה היה רק לנהג חדש

לא הייתה מעורבת בתאונות, היא הייתה מבוטחת רק בשנה האחרונה ,לפני לא היה אוטו .ורשיון יש לה בערך 20 שנה

מה שנראה לי:

1700 ש"ח זה ביטוח חובה על אמא שלך

2400 זה ביטוח חובה עלייך

7500 זה מקיף לכל נהג

אם בכל זאת המספרים שזרקת אמיתיים תפנו לסוכן אחר כי זה נסיון לשוד.

כן זה מה שהם ביקשו 24 אלף , התקשרתי שוב ליתר ביטחון ואמרתי שזה יקר והם אמרו שככה זה היום .

לא הגיוני בעליל.

ממליץ לך לקחת הצעות נוספות. גם במקרים הגרועים- אתה לא אמור להגיע למחצית מהסכום הזה.

יש לך חברת ביטוח שאתה ממליץ עליה ? הביטוח שהתקשרנו הוא AIG .

תודה על העזרה חברה .

פורסם

התקשר לסוכן ביטוח. מהצעות שקיבלתי לרכב דומה (SX4) מדובר בסדר גודל של 7-8K לשנה לנהגים צעירים (לא חדשים). מתוך נסיון בשנים קודמת - התוספת לא גדולה, בודאי לא מגיעים לשליש מערך הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברכב שלי נוהגת אחותי הקטנה, נהגת חדשה בת 18, אין לה עדיין שנה רשיון. מאזדה 3 שנת 2007, ואני משלם בערך 8000 מקיף+חובה (והמקיף כולל הכול בתוכו: שמשות, גרר, גג, רכב חלופי וכו'...).

פשוט תעשה סקר שוק, תשלח את הפרטים שלך לכל מיני חברות ביטוח, במידה ואין לכם כמות מטורפת של תאונות או משהו, זה ביטוח מוגזם בצורה מטורפת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התעריף ההזוי הזה הוא דרכה האלגנטית של חברת הביטוח לומר לך שהיא לא מעוניינת לבטח אותך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ציינת אולי בפניהם שאתה גר במקום כל שהוא קרוב לשטחים אולי?

אני יודע למשל שיש מקומות שנחשבים גניבים מאוד שכל לילה יש שם מכה ש גניבות רכבים אז חברת הביטוח

לוקחת פי 3 כדי לבטח אותך.

פורסם
כנס ל

http://www.wobi.co.il/

השוואת מחירי ביטוח.

באתר שהבאת אין אפשרות לבדוק מחירים לנהגים צעירים.

24 אלף ש"ח עבור מקיף? הגיוני אם אתה מבקש לבטח 4 רכבים של מאזדה.

עכשיו ברצינות, נראה לך שזה מחירי השוק היום? הסכום שהציעו לך מוגזם בלי כל פרופורציה.

תנסה להתקשר לחברות אחרות ולבדוק בכל מיני אתרים (אני יודע שאתר יד 2 ואם אני לא טועה גם winwin מציע מנוע חיפוש של ביטוחים).

בכל מיקרה ביטוח מקיף (שכולל ביטוח שמשות,גרר,רכב חלופי)+חובה+צד ג' עליך ועל אמא שלך אמור לעלות הכי הרבה ואני מדגיש שאני מגזים 8,000-10,000 .

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

נסה חברות/סוכנים אחרים. זו שיטה ידועה של החברה הזו, כשהיא לא רוצה להגיד ללקוח לא מעוניית לבטח את הרכב או את הנהג.

לי זה קרה אתם. יותר מפעם, בין אם בגלל סוג הרכב (אלק ספורט, סיאט לאון), או רצון לצרף נהג צעיר. לא יודע למה הם נוהגים כך. יותר מכובד לומר לא מעוניינים.

כללית, מציע לכולם לתת עדיפות לחברות לא ישירות מבחינה ציבורית צרכנית. החברות הישירות , מבצעות סלקציה קשוחה ומוגזמת בין מבוטחים ובין כלי רכב. לא מוכנים ביכלל לבטח סוגי רכב עמממיים/ספורטיביים, או רכבים אחרים (בזמנו לא הבנתי למה החרימו את הסוברו פורסטר). צריך לעודד ולהעדיף חברות שנותנות שרות לכולם בהפליה הגיונית וסבירה. הפניקס, הראל ואולי יש עוד.

בזמנו כשחברת ביטוח ישיר לא הסכימה לבטח לי את הסיאט ליאון, הפסקתי לבטח אצלם את כל יתר שלושת רכבי המשפחה האחרים.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...