Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש חברה לביטוח מקיף עם 3 תביעות

שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ברשותי סיאט לאון 2011 עם 2 תביעות

אחד מהם פתוחה ומחכה עדין לבית משפט

ועוד תביעה על מאזדה 3 משנת 2010 שבעוד 5 וחצי חודש יתנקה התביעה (3 שנים)

*חשוב לציין שהמאזדה על שמי אך רק אבי נוהג בה

רוב החברות לא מסכימות לבטח אותי בגלל שאני עם 3 תביעות

אשמח לעזרה בעניין באם אתם מכירים חברה\סוכן שיהיה מוכן לבטח אותי

תביעה אחד שתתנקה בעוד 5 וחצי חודש ועוד "תביעה" שבינואר 2013 היא תמשפט ורק אז אני ידע אם זה יחשב בתביעה בפני עצמה

חשוב לציין שברכב מותקן כספת אלימניום וקודניית

באם אני לא מוצא חברה שתבטח אותי אני בבעיה רצינית ממש אחרת אני לא ביטוח מקיף לרכב

המון תודות חברים יקרים :mm_yeah:

עריכה* אם יש חברה\סוכן שמוכן לבטח צד ג' כולל גניבה גם יעזור לי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם קניית כזה רכב והשקעת כל כך הרבה כסף אתה בוודאי מאוד רוצה יחסית לשמור על הערך של מה יש לך ביד ולא להמר עליו.

בצד ג',האם אתה מודע לכך,שיכוסה רק את מי שתפגע בו ולא רכבך ? מה יקרה אם יגרם לרכב חלילה נזק גדול (תיאלץ לשלם אותו מכיסך).

ביטוח חובה,אפשר לנסות דרך הפול,לגבי מקיף המתן לדעות נוספות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול לתת לך פתרון חלקי - נדמה לי שקוראים להם "הזעקה האחרונה" או משהו דומה. זאת חברה שהתחילה באופנועים אבל התחילה לתת שירותים גם למכוניות. הם מתקינים לך מערכת אזעקה עם GPS ברכב פלוס דמי מנוי חודשיים. האחריות שלהם היא על גניבה בלבד (לא נזק) ובמקרה גניבה הם מתחייבים למצוא את הרכב או לשלם את תמורתו המלאה. המערכת היא השקעה חד פעמית (לא יקרה) שאתה יכול אחרי זה להעביר מרכב לרכב כשאתה מחליף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם קניית כזה רכב והשקעת כל כך הרבה כסף אתה בוודאי מאוד רוצה יחסית לשמור על הערך של מה יש לך ביד ולא להמר עליו.

בצד ג',האם אתה מודע לכך,שיכוסה רק את מי שתפגע בו ולא רכבך ? מה יקרה אם יגרם לרכב חלילה נזק גדול (תיאלץ לשלם אותו מכיסך).

ביטוח חובה,אפשר לנסות דרך הפול,לגבי מקיף המתן לדעות נוספות.

לגבי ביטוח חובה אין לי בעיות כי אין לי תביעות נפש

וביטוח צד ג' חלילה לא יכסה רק במיקרה ואני אשם בנזק

אם הנהג יהיה השם אז חברת הביטוח שלו תשלם לחברה שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול לתת לך פתרון חלקי - נדמה לי שקוראים להם "הזעקה האחרונה" או משהו דומה. זאת חברה שהתחילה באופנועים אבל התחילה לתת שירותים גם למכוניות. הם מתקינים לך מערכת אזעקה עם GPS ברכב פלוס דמי מנוי חודשיים. האחריות שלהם היא על גניבה בלבד (לא נזק) ובמקרה גניבה הם מתחייבים למצוא את הרכב או לשלם את תמורתו המלאה. המערכת היא השקעה חד פעמית (לא יקרה) שאתה יכול אחרי זה להעביר מרכב לרכב כשאתה מחליף.

אשמח לקצת יותר מידע

איזה מן מערכת זאת, איזה חברה?

כמה עולה להתקין תמערכת וכמה עולה דמי מנוי חודשיים

אני סה"כ צריך את זה לחצי שנה ואחרי זה אני יבטל ככה שזה יתקזז לי..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

קיים ביטוח צד ג'+גניבה (== מקיף ללא תאונה, זה אותו דבר) בחברת הפניקס, פנה לסוכן שלך שיבדוק לך.

יכול להיות שיש חברות נוספות שמציעות כיסוי כזה.

שים לב שאם הרכב שלך משועבד לליסינג מימוני/בנק וכו' אז הם דורשים ביטוח מקיף רגיל שמשועבד להם, ואם אתה לא בר-ביטוח אז תיאלץ לסגור את ההלוואה מייד (או להעמיד להם בטחונות חלופיים לשביעות רצונם)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה לי להאמין שתמצא חברה שתבטח אותך עם 3 תביעות.

אופציה שאולי יכולה לעבוד (לא יודע עד כמה היא חוקית) היא להחליף בעלות לרכב ולרשום אותה על שם אח, אבא (מישהו שאתה לא גר איתו באותו בית) ואז לרשום גם את הביטוח על שמו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיים ביטוח צד ג'+גניבה (== מקיף ללא תאונה, זה אותו דבר) בחברת הפניקס, פנה לסוכן שלך שיבדוק לך.

יכול להיות שיש חברות נוספות שמציעות כיסוי כזה.

שים לב שאם הרכב שלך משועבד לליסינג מימוני/בנק וכו' אז הם דורשים ביטוח מקיף רגיל שמשועבד להם, ואם אתה לא בר-ביטוח אז תיאלץ לסגור את ההלוואה מייד (או להעמיד להם בטחונות חלופיים לשביעות רצונם)

1) הרכב משועבד-נשאר סכון קטן לסגור את ההלוואה

2) לא מאצתי אף חברה שמוכנה לבטח צד ג'+גניבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה לי להאמין שתמצא חברה שתבטח אותך עם 3 תביעות.

אופציה שאולי יכולה לעבוד (לא יודע עד כמה היא חוקית) היא להחליף בעלות לרכב ולרשום אותה על שם אח, אבא (מישהו שאתה לא גר איתו באותו בית) ואז לרשום גם את הביטוח על שמו.

אין באפשרותי לעביר בעלות(רכב משועבד)

דבר נוסף מה עושים אנשים אחרים במצב נתון כמו שלי..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סגור את ההלוואה ותסתפק בצד ג'.

ולגבי ג'+גניבה - ביקשת מהסוכן לבדוק בחברת הפניקס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סגור את ההלוואה ותסתפק בצד ג'.

ולגבי ג'+גניבה - ביקשת מהסוכן לבדוק בחברת הפניקס?

אין באפשרותי לסגור תהלוואה כרגע..

וצד ג' בלבד לא בא בחשבון

במיקרה של גניבה אז 140 אלף לפח!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמרת שנשאר סכום קטן.

קח הלוואה לכל מטרה מחברה האשראי או הבנק, בלי בטחונות, וסגור את ההלוואה שמותנית בשעבוד הרכב.

אין לך ברירה אחרת.

אתה חתום (לך תבדוק) על התחייבות לבטח במקיף רגיל עם שיעבוד של הפוליסה לחברת המימון,

ואם תפר את הסעיף הזה והבנק יגלה את זה (וחברת הביטוח הנוכחית כנראה תודיע לו שהביטוח נגמר) הוא ידרוש פירעון מיידי של ההלוואה.

אם אתה לווה כל כך גרוע שלא יעמידו לך הלוואה נוספת אז אין לך מה לחפש ברכב בן שנה, תמכור ותכסה חלק מהחובות.

לגבי הג'+גניבה - כתבתי לך כבר, קיים בוודאות בחברת הפניקס (מכיר אישית אדם שמבטח כך מזדה3).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...