Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על פי החוק התובע תמיד צריך להוכיח את תביעתו במקרה זה העיריה.

אתה יכול לבוא עם אמא שלך ותעודת הפטירה , יספיק בשביל השופט.

רק קח בחשבון שמשפט מורכב משתי ישיבות לפחות

בישיבה הראשונה המאשימה מצד אחד ווהנאשמ/ת מצד שני

והשופט מנסה להבין מי נגד מי ולהכריע.

אם אתם לא מודים צריכים ישיבה נוספת ובו יופיע רושם הדו"ח לתת עדות

לכן , קבע פגישה בעיריה עם התובע ראה מה יש בתיק ונסה לסגור זאת כבר אז.

תודה רבה , תשובה מפורטת ובדיוק מה שרציתי לדעת.

פורסם

לפותח השירשור!!!

הייתה לי בעייה זהה לשלך. אחת מהשכנות עזבה את הדירה שלה (פשוט נטשה, נעלה ונטשה אותה) ועברה לגור במקום אחר.

את רכבה הפרטי והמוזנח, השאירה חונה במקביל למדרכה, כשהוא לא מפריע למחנים וליוצאים, אבל עם הזמן זה הפך לפגע אמיתי.

כעבור 3 חודשים, שבהם ניסינו 60 דירות, 60 דיירים לפנות לבעלת הרכב,וביקשנו שתזיז אותו, היא פשוט סירבה בטענה של "אין לי מה לעשות בו וזו לא הבעייה שלי"

בא פקח, רשם לה דו"ח "אם עד תאריך X לא תזיזי את רכבך, הוא יגרר" שם לה דו"ח נחמד של 500 ש"ח ונסע

אחרי שבוע הרכב העומס ע"י רצועות ומנוף, וסולק מהמקום.

אז נכון, אתה מחנה את רכבך בחנייה הפרטית. שנה וחצי לא הוזז הרכב, שנה וחצי לא בוצע בו טסט או שולם עליו שקל בודד לתיחזוקו.

תאר לך שאחד הילדים בשכונה יפצע ממנו (אל תגיד לא יתכן, מרפי הוא היחיד בעולם שעובד שעות נוספות, נהנה מזה, ולא מקבל עבור זה שקל בודד אפילו).

סיימתם את עידן הרכב המדובר? מיסרו לגריטה, לסוחר ברזל, למכירה כרכב שמיש.

לא להזניח.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
לפותח השירשור!!!

הייתה לי בעייה זהה לשלך. אחת מהשכנות עזבה את הדירה שלה (פשוט נטשה, נעלה ונטשה אותה) ועברה לגור במקום אחר.

את רכבה הפרטי והמוזנח, השאירה חונה במקביל למדרכה, כשהוא לא מפריע למחנים וליוצאים, אבל עם הזמן זה הפך לפגע אמיתי.

כעבור 3 חודשים, שבהם ניסינו 60 דירות, 60 דיירים לפנות לבעלת הרכב,וביקשנו שתזיז אותו, היא פשוט סירבה בטענה של "אין לי מה לעשות בו וזו לא הבעייה שלי"

בא פקח, רשם לה דו"ח "אם עד תאריך X לא תזיזי את רכבך, הוא יגרר" שם לה דו"ח נחמד של 500 ש"ח ונסע

אחרי שבוע הרכב העומס ע"י רצועות ומנוף, וסולק מהמקום.

אז נכון, אתה מחנה את רכבך בחנייה הפרטית. שנה וחצי לא הוזז הרכב, שנה וחצי לא בוצע בו טסט או שולם עליו שקל בודד לתיחזוקו.

תאר לך שאחד הילדים בשכונה יפצע ממנו (אל תגיד לא יתכן, מרפי הוא היחיד בעולם שעובד שעות נוספות, נהנה מזה, ולא מקבל עבור זה שקל בודד אפילו).

סיימתם את עידן הרכב המדובר? מיסרו לגריטה, לסוחר ברזל, למכירה כרכב שמיש.

לא להזניח.

במקרה שלך השכנה נטשה דיברתם איתה וגם לא עזר ואפילו הרכב עמד ברחוב ובמקרה שלי הרכב עומד בחנייה תת קרקעית רשומה בטאבו , אף אחד מעולם לא פנה אל אבא שלי ואף פקח לא ראה את האוטו אז בוא תסביר לי איך "הייתה לך בעייה זהה לשלי"?

חבל שאתה לא קורא לפני שאתה מגיב ובא לחנך, ומה קשורה בכלל התגובה שלך לשרשור עצמו?

פורסם
א

היום הגיע לאמא שלי קנס ע"ס 730 ש"ח( בטענה שהרכב מהווה מפגע ברחוב )שבו העירייה דורשת לשלם תוך 15 יום או שיערך משפט.

הרכב בבעלות אבא שלי

1. אם הרכב עומד בחניה פרטית בטאבו אז כאמור - לא נעברה עבירה.

וכל הטיעונים של מה יקרה אם ילד יפצע מהרכב וכו' תקפים גם לגבי עציץ, ולא רלוונטיים לעניין חוקיות העמדת הרכב בחניה פרטית.

2. על שם מי הגיע הדו"ח? אמא שלך? על מה ולמה? היא הרי לא בעלת הרכב.

2א. האם הרכב אולי בבעלות משותפת (כלומר אמא שלך רשומה כ"בעלים נוספים") ?

3. אם הרכב בבעלות בלעדית של הנפטר אז דין האישום להימחק מאחר ולפי חוק סדר הדין הפלילי:

מות הנאשם [207]

236. נפטר אדם ייפסק כל הליך פלילי נגדו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

קודם - כל ברצוני לומר שזו הפעם הראשונה שאני שמח שאני נמצא בת"א ולא באשדוד.

כי מצבי מבחינת דוחות היה גרוע.

שנית - כמו שישה כתב לך, צלם את הרכב פנה לעירייה עם מסמכים מתאימים טאבו וכד' ובטל את הדו"ח.

הדו"ח לא יתבטל מעצמו אתה חייב להתרוצץ קצת.

שלישית - אתה יכול להשאיר את הרכב בחניה כמה שתרצה ואף אחד לא יכול להגיד לך מה לעשות ברכושך הפרטי.

פורסם
1. אם הרכב עומד בחניה פרטית בטאבו אז כאמור - לא נעברה עבירה.

וכל הטיעונים של מה יקרה אם ילד יפצע מהרכב וכו' תקפים גם לגבי עציץ, ולא רלוונטיים לעניין חוקיות העמדת הרכב בחניה פרטית.

2. על שם מי הגיע הדו"ח? אמא שלך? על מה ולמה? היא הרי לא בעלת הרכב.

2א. האם הרכב אולי בבעלות משותפת (כלומר אמא שלך רשומה כ"בעלים נוספים") ?

3. אם הרכב בבעלות בלעדית של הנפטר אז דין האישום להימחק מאחר ולפי חוק סדר הדין הפלילי:

טוב שיש אנשים (בודדים) שעונים לעניין :wink:

לענייננו: הדו"ח כמובן רשום על שם אבי שנפטר ,והוא הבעלים היחידי שהרכב רשום על שמו.

*לפי סעיף 3 שציטטת בתשובתך אני מבין שאני יכול להיות רגוע.

elkmino מטרת האשכול הזה הוא לברר האם ניתן לפתור\לדחות את הבעיה הנ"ל מבלי להתקל בבירוקרטיה הנוקשה שיש לנו במדינה ,

כי לצערי זה לא הזמן כרגע.

תודה לשניכם.

פורסם

אל תבין כלום

מתי נפטר אביך ז"ל ומתי נשלח הדו"ח.

הפסקת הליך פלילי נגד אדם נעשית כאשר בחייו האדם מבצע עבירה ומואשם על כך ובמהלך ההליך הפלילי הוא נפטר

אצלכם אם האירוע "הפלילי" קרה אחרי שאביך נפטר הוא יועבר לשם של היורשת , אימך שתהיה בריאה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גש לעירייה עם הזימון ועם תעודת הפטירה ובקש מהם שיבטלו את האישום ויתנו לך אישור בכתב שהאישום בוטל.

כל עוד אין לך אישור בכתב שבוטל אז אל תזניח - תגיע למשפט ותראה שם את תעודת הפטירה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...